Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Vyturėlis"

QUOTE(mama2004 @ 2007 03 27, 22:34)
as siandien turejau "problema" vyturely. Mano vaika pamirso tualete. Atejo vyras paiimti...ziuri visi vaikai lauke. Aukletoja apsiziurejus nerado musiskio, sako gal nuejo i grupe (mano vaikui 3...truputi buvau apsalus nuo tokio paprasto paaiskinimo). Kai vyras nuejo i grupe, ten auklyte pareiske, kad visi vaikai lauke ir kad grupej nieko nera. Vyrui grizus atgal i lauka aukletoja pareiske, kad musu vaikas grupej kakoja. Vuras grizo atgal i grupe, o ten auklyte jau renge musu vaika. Kai tik mazius pamate teti iskart prasidejo isterinis verksmas kuris nesiliove dar ir grizus namo. Aukletoja islemeno: "atsiprasom".
Taip ir likau nesupratus: mano vaika pamirso tualete? kaip nei viena nezinojo kur vaikas? jei pamirso kakojanti tai turejo jau prisimint kai vyras pradejo jo ieskot. kodel vaikui prasidejo isterinis verksmas pamacius teti?
Rytoj vaiko i darzeli nevesiu, bet eisiu issiaiskinti kas ten is tikruju buvo. net neisivazduoju ko tureciau paklausti. Man netelpa i gfalva, kaip darzely gali nezinot kur vaikas paliktas ju globai. Dar esu soke  blink.gif

Normaliai jos ten dirba, ka as zinau. Atrodo kad ten 50 vaiku vienai aukletojai tenka. Musu darzeli vasara uzdaro ir tipo kaip pamainai siulo i Vytureli. Tai dabar visais frontais bandau kaip padaryti kad nevesti ten. Nenoriu nei uz ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 31 gegužės 2007 - 15:14
QUOTE(florida @ 2007 03 28, 11:29)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu siaubas, visai isproteti galima, vaikui sokas turbut. o  sakykit kaip siaip darzelis jums? nuo kada pradejo lankyti, ar priieme mazesni nei 3 metu?  4u.gif

tada ir nebeatsakiau 4u.gif ax.gif perejom i kita darza ir nuoskaudos pasimirso. Mes pradejom lankyti nuo 1.5 m kazkur, bet pradejom nuo "Aitvarelio", nes i "Vytureli" taip anksti neprieme. Beje "Aitvarelis" buvo geresnis uz "Vytureli". Dabar lankom is vis super darzeli thumbup.gif "Zelmeneli". Vaikas kiekviena diena grizta laimingas ir valgo daugiau (beje manau ten ir skaniau) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2007 06 01, 16:15)
tada ir nebeatsakiau  4u.gif  ax.gif perejom i kita darza ir nuoskaudos pasimirso. Mes pradejom lankyti nuo 1.5 m kazkur, bet pradejom nuo "Aitvarelio", nes i "Vytureli" taip anksti neprieme. Beje "Aitvarelis" buvo geresnis uz "Vytureli". Dabar lankom is vis super darzeli  thumbup.gif  "Zelmeneli". Vaikas kiekviena diena grizta laimingas ir valgo daugiau (beje manau ten ir skaniau)  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveika, mes tai pradejom lankyti "Lineli", o del maisto as girdejau,kad "Vyturelyje" tikrai neskaniai daro valgyt.
kazkaip jau nusprendziau nevesti vaiko i "Vytureli" praejo noras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2007 06 01, 17:15)
tada ir nebeatsakiau  4u.gif  ax.gif perejom i kita darza ir nuoskaudos pasimirso. Mes pradejom lankyti nuo 1.5 m kazkur, bet pradejom nuo "Aitvarelio", nes i "Vytureli" taip anksti neprieme. Beje "Aitvarelis" buvo geresnis uz "Vytureli". Dabar lankom is vis super darzeli  thumbup.gif  "Zelmeneli". Vaikas kiekviena diena grizta laimingas ir valgo daugiau (beje manau ten ir skaniau)  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

labutis mamytes
Kur yra Zelmenelis?
As savo zuiki esu uzrasius i Vyturelio lopsio grupe, bet sake, kad lyg ir vietos nebelabai... g.gif na palauksim
O dar esu uzrasiusi i Ruta. Bet irgi nesupratau..ar papulsim ar ne g.gif direktore sake ateiti rugsejo pradzioj ir pasakyti, ar mes lankysim blink.gif tai reiskia, kad mes kaip ir priimti????tik reikia pasirasyti sutarti???? jetaus kaip sunku

QUOTE(florida @ 2007 06 02, 14:36)
sveika, mes tai pradejom lankyti "Lineli", o del maisto as girdejau,kad "Vyturelyje" tikrai neskaniai daro valgyt.
kazkaip jau nusprendziau nevesti vaiko i "Vytureli" praejo noras  smile.gif

O kur yra Linelis?
Atsakyti
QUOTE(nendre1982 @ 2007 06 03, 16:59)
labutis mamytes
Kur yra Zelmenelis?
As savo zuiki esu uzrasius i Vyturelio lopsio grupe, bet sake, kad lyg ir vietos nebelabai... g.gif  na palauksim
O dar esu uzrasiusi i Ruta. Bet irgi nesupratau..ar papulsim ar ne g.gif  direktore sake ateiti rugsejo pradzioj ir pasakyti, ar mes lankysim blink.gif  tai reiskia, kad mes kaip ir priimti????tik reikia pasirasyti sutarti???? jetaus kaip sunku
O kur yra Linelis?

labukas, "vyturelyje" nera lopsio, ten darzelis-mokykla. O "Linelis" yra per gatve priesais "Vytureli" 4u.gif
apie "ruta" tikrai nieko blogo nesu girdejus, ir zinau,kad ten ypatingai buna ir visai maziuku vaikiuku.
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2007 06 03, 22:00)
labukas, "vyturelyje" nera lopsio, ten darzelis-mokykla. O "Linelis" yra per gatve priesais "Vytureli"  4u.gif 
apie "ruta" tikrai nieko blogo nesu girdejus, ir zinau,kad ten ypatingai buna ir visai maziuku vaikiuku.

Nuo sio rugsejo sunaikinamos mokyklines klases, atidaromos 3 lopsio grupes,beje kalbejau su savo buvusia aukletoja, tai ji sake, kad dirba su dvimeciais g.gif ,a tai jie jau nebe lopselis? jie darzelinukai? nu nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre1982 @ 2007 06 03, 23:36)
Nuo sio rugsejo sunaikinamos mokyklines klases, atidaromos 3 lopsio grupes,beje kalbejau su savo buvusia aukletoja, tai ji sake, kad dirba su dvimeciais  g.gif ,a tai jie jau nebe lopselis? jie darzelinukai? nu nieko nesuprantu doh.gif

na gal gavo lopsio statusa,nes praeitais metais irgi dare grupes, sake bus,bet nepadare. gali buti, jei taip sake rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dickis lanke "Vytureli" pas aukletojas Ruta ir Kristina ir jam labai patiko, net sakydavo kad peranksti atejau, nors tikrai anksti neateidavau lotuliukas.gif Dar ir dabar prisimena aukletoja Ruta, kaip pacia geriausia thumbup.gif Neturejau jokiu priekaistu niekada. Del Aitvarelio - dabar lanko mazoji, sakyciau, kad nesu labai patenkinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 09 14, 14:34)
Mano dickis lanke "Vytureli" pas aukletojas Ruta ir Kristina ir jam labai patiko, net sakydavo kad peranksti atejau, nors tikrai anksti neateidavau  lotuliukas.gif  Dar ir dabar prisimena aukletoja Ruta, kaip pacia geriausia  thumbup.gif  Neturejau jokiu priekaistu niekada. Del Aitvarelio - dabar lanko mazoji, sakyciau, kad nesu labai patenkinta  unsure.gif

labas, o kas tau asmeniskai nepatinka "aitvarelyje"? as irgi buvau su mazuoju nuejus atsiziureti, tai nesusigundziau ten pasilikti, man nepatiko labai skurdi aplinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2007 09 15, 17:33)
labas, o kas tau asmeniskai nepatinka "aitvarelyje"? as irgi buvau su mazuoju nuejus atsiziureti, tai nesusigundziau ten pasilikti, man nepatiko labai skurdi aplinka   schmoll.gif

Net negaliu tiksliai pasakyti ax.gif Cia kazkas rase, kad labai patiko Aitvarelio direktore, o man tai ji doh.gif Tiesa, kai lankem lopseli, tai lyg ir nieko buvo, tik viena aukletoja niekam nepetiko... Dabar man kartais nelabai patinka aukletoju norai ir rinkliavos, kuriu neturetu buti, bet dukra jas myli, tai ka as ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 16 rugsėjo 2007 - 12:57
QUOTE(ČIČI @ 2007 09 16, 13:56)
Net negaliu tiksliai pasakyti  ax.gif  Cia kazkas rase, kad labai patiko Aitvarelio direktore, o man tai ji  doh.gif Tiesa, kai lankem lopseli, tai lyg ir nieko buvo, tik viena aukletoja niekam nepetiko... Dabar man kartais nelabai patinka aukletoju norai ir rinkliavos, kuriu neturetu buti, bet dukra jas myli, tai ka as ...

Kokioj grupėj auklėtoja nepatiko ? Mes dabar lankom "Aitvarėlį".. Tiesa gi direktorė dabar nauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 09 16, 16:35)
Kokioj grupėj auklėtoja nepatiko ? Mes dabar lankom "Aitvarėlį".. Tiesa gi direktorė dabar nauja  rolleyes.gif

Jos jau nebera... O del direktores nezinau, jei nauja, bet skelbimu lentoje lyg ir ta pati pavarde ax.gif
Atsakyti