QUOTE(mama2004 @ 2007 03 27, 22:34)
as siandien turejau "problema" vyturely. Mano vaika pamirso tualete. Atejo vyras paiimti...ziuri visi vaikai lauke. Aukletoja apsiziurejus nerado musiskio, sako gal nuejo i grupe (mano vaikui 3...truputi buvau apsalus nuo tokio paprasto paaiskinimo). Kai vyras nuejo i grupe, ten auklyte pareiske, kad visi vaikai lauke ir kad grupej nieko nera. Vyrui grizus atgal i lauka aukletoja pareiske, kad musu vaikas grupej kakoja. Vuras grizo atgal i grupe, o ten auklyte jau renge musu vaika. Kai tik mazius pamate teti iskart prasidejo isterinis verksmas kuris nesiliove dar ir grizus namo. Aukletoja islemeno: "atsiprasom".
Taip ir likau nesupratus: mano vaika pamirso tualete? kaip nei viena nezinojo kur vaikas? jei pamirso kakojanti tai turejo jau prisimint kai vyras pradejo jo ieskot. kodel vaikui prasidejo isterinis verksmas pamacius teti?
Rytoj vaiko i darzeli nevesiu, bet eisiu issiaiskinti kas ten is tikruju buvo. net neisivazduoju ko tureciau paklausti. Man netelpa i gfalva, kaip darzely gali nezinot kur vaikas paliktas ju globai. Dar esu soke
Taip ir likau nesupratus: mano vaika pamirso tualete? kaip nei viena nezinojo kur vaikas? jei pamirso kakojanti tai turejo jau prisimint kai vyras pradejo jo ieskot. kodel vaikui prasidejo isterinis verksmas pamacius teti?
Rytoj vaiko i darzeli nevesiu, bet eisiu issiaiskinti kas ten is tikruju buvo. net neisivazduoju ko tureciau paklausti. Man netelpa i gfalva, kaip darzely gali nezinot kur vaikas paliktas ju globai. Dar esu soke
Normaliai jos ten dirba, ka as zinau. Atrodo kad ten 50 vaiku vienai aukletojai tenka. Musu darzeli vasara uzdaro ir tipo kaip pamainai siulo i Vytureli. Tai dabar visais frontais bandau kaip padaryti kad nevesti ten. Nenoriu nei uz ka.