Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota Corolla

QUOTE(Vitra @ 2007 03 03, 01:02)
Kada ta kokybė krito??????????????????

Kazkada 93>97 metų corolla ADAC duomenimis pagal patikimumą (gedimu skaiciu) buvo 1 vietoje, dabar tik 13, yaris-10 vietoje, avensis-6
Atsakyti
Jei kalbama apie Corolas nuo kažkur 1996 m. iki 2000 m., tai šlykštesnio automobilio nesu matęs. Dizainerį už tokius sprendimus nušauti reikėtų. Atsiprašau tų, kurie būtent šių metų turi Corolą, nu bet man jie tokie negražūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 03 20, 17:59)
Jei kalbama apie Corolas nuo kažkur 1996 m. iki 2000 m., tai šlykštesnio automobilio nesu matęs. Dizainerį už tokius sprendimus nušauti reikėtų. Atsiprašau tų, kurie būtent šių metų turi Corolą, nu bet man jie tokie negražūs  doh.gif

Požiūris į meną yra labai subjektyvus, nereikėtų švaistytis tokiais pareiškimais...
Atsakyti
Žinoma, grožis labai subjektyvus dalykas, bet kodėl toks kardinalus dizaino posūkis įvyko, tai nežinau...
Atsakyti
Visiskai pritariu smile.gif man siaip visos pagyvenusios Toyotos negrazios. Bet va Corolla nuo 2002 m., ka jau kalbet apie Auris, labai grazios smile.gif

Beje, gal kas zinot, kuo is esmes skiriasi Corolla ir Corolla Verso?
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2008 05 04, 17:03)
Visiskai pritariu smile.gif man siaip visos pagyvenusios Toyotos negrazios. Bet va Corolla nuo 2002 m., ka jau kalbet apie Auris, labai grazios smile.gif

Beje, gal kas zinot, kuo is esmes skiriasi Corolla ir Corolla Verso?

na, prisipazinsiu ir as pirkdama toyotike corolla ziurejau tik nuo 2002 m., nes jau baisuma tu corolu iki siu metu doh.gif tikrai nieko nenoriu peikti, bet atrodo pobaisiai..
o del skirtumu corolos ir corollos verso- verso yra gerokai didesne, ne tokia sgrebni kaip sakytu mano mociute smile.gif, aukstesne, toks a la mini venas. ben jau nuo 2005 metu yra 7 sedimos vietos, tik tos dvi bagazinej esancios sedimos vietos labai jau kurioziskai atrodo biggrin.gif mat ten sedeti- tikras issukis.. zodziu nepatogu baisiai. o del techniniu parametru tai deja as ci anelabai turiu kompetencijos.. galima gal tokviloj paklaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 03 20, 16:59)
Jei kalbama apie Corolas nuo kažkur 1996 m. iki 2000 m., tai šlykštesnio automobilio nesu matęs. Dizainerį už tokius sprendimus nušauti reikėtų. Atsiprašau tų, kurie būtent šių metų turi Corolą, nu bet man jie tokie negražūs  doh.gif

pritarciau, ypac nuo 98 berods modeliai su 2 atskirom farom - mes su vyru svarstem, kas turejo nutikti tam dizaineriui ir vadovui, kuris patvirtino toki modeli lotuliukas.gif

o siaip....
pagal Autobildo duomenis auksciausiai vieta pagal maziausiai gendancias masinas uzeme ne kas kitas, o toyota corolla (92-97 m.) ji buvo ivertina 6 is 6 galimu.
corolla (97-2001) 6-, o corolla (2001-2006) - 5-
jei ka domins galesiu daugiau poto parasyti su kokiom problemom susiduria kiekviena serija... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 05 05, 00:37)
pritarciau, ypac nuo 98 berods modeliai su 2 atskirom farom - mes su vyru svarstem, kas turejo nutikti tam dizaineriui ir vadovui, kuris patvirtino toki modeli  lotuliukas.gif

o siaip....
pagal Autobildo duomenis auksciausiai vieta pagal maziausiai gendancias masinas uzeme ne kas kitas, o toyota corolla (92-97 m.) ji buvo ivertina 6 is 6 galimu.
corolla (97-2001) 6-, o corolla (2001-2006) - 5-
jei ka domins galesiu daugiau poto parasyti su kokiom problemom susiduria kiekviena serija...  mirksiukas.gif

Gal girdejot ka nors apie kazkokio smagracio problema?
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2008 05 05, 10:33)

turim 2004 corolla- kol kas su tokiu gedimu nesusidurem. o tas smagratis yra variklyje, toks ratas su dantukais.
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 05 04, 23:37)
1.pritarciau, ypac nuo 98 berods modeliai su 2 atskirom farom - mes su vyru svarstem, kas turejo nutikti tam dizaineriui ir vadovui, kuris patvirtino toki modeli  lotuliukas.gif

2.o siaip....

1. Pas Mersa 210 kebulu irgi 2 zibintai smile.gif . Man tai dizainas nesukelia visiskai jokiu neigiamu asociaciju
2. Apie tai jau rasiau anksciau

QUOTE(pussycat @ 2008 05 05, 09:33)

Turi problemu su smagraciu komplektuojami automobiliai su varikliais D4D. Ten tokios ir problemos-pakeiti ir viskas, bet tik kad kainuoja labai jau daug
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 05 05, 11:19)
1. Pas Mersa 210 kebulu irgi 2 zibintai  smile.gif  . Man tai dizainas nesukelia visiskai jokiu neigiamu asociaciju
2. Turi problemu su smagraciu komplektuojami automobiliai su varikliais D4D. Ten tokios ir problemos-pakeiti ir viskas, bet tik kad kainuoja labai jau daug

1. mirksiukas.gif
2. va cia ir problema, kad kainuoja lotuliukas.gif , bet is kitos puses paziurejus - ant dyzelio sutaupai... nors ir pabranges, bet vistiek kol kas taupiau vazineji nei su benzu...
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 05 05, 18:38)
1.  mirksiukas.gif
2. va cia ir problema, kad kainuoja  lotuliukas.gif , bet is kitos puses paziurejus - ant dyzelio sutaupai... nors ir pabranges, bet vistiek kol kas taupiau vazineji nei su benzu...

Tai gal tada geriau pirkti su benzinu ir deti dujas Corollai?
Atsakyti