Gera, graži tik rupūžokas brangi Man labai faina mašinytė Super moteriška
Bet jei tau reikės važinėti su tavo profilyj išvardinta trijule tai geriau žiūrėk Corolla Verso Tau pats pats būtų Aišku jei tik kišenė išneša
Bet jei tau reikės važinėti su tavo profilyj išvardinta trijule tai geriau žiūrėk Corolla Verso Tau pats pats būtų Aišku jei tik kišenė išneša
QUOTE(Vitra @ 2006 11 14, 20:03)
Tiek daug gatvese corollų... Negi, mamytės, neturite, ką pasakyt?
bet dauguma jų darbinės. reiktų darbdavių paklausinėti, ar brangiai kainuoja jas išlaikyti
Labai fainas smagus, moteriskas masiniukas. Beje kaip tik toki siuo metu parduodam, 1998m., dyzeliukas, jei ka sudomino rasykit. http://www.autoplius...a...&id=1008311
Aš kai dabar rinkausi mašiną, tai papuoliau ir ant tojotos korolos.Tai visi draugų atsiliepimai buvo labai geri: ir patvarios, ir ekonomiškos ir dailios.Bet neradau su automatu.Tad ir neįsigijau.
visgi toyota pateisina savo varda mano pirmoji masinyte buvo corolla 92-97 metu leidimo, atvazinejau su ja 2 metus, beveik be jokiu gedimu ir kadangi buvo gaila parduoti ja visa tvarkinga tai tevams palikau vazinetis dabar vel turiu toyota tik celica, o trecioji kaip dabar juokiuosi vel bus corolla arba auris (nes man mazesne corolla patinka, o ja eme ir pervadino )
QUOTE(ausrytuke @ 2007 03 02, 12:19)
vel bus corolla arba auris (nes man mazesne corolla patinka, o ja eme ir pervadino )
Gal YARIS ? Corolla tikrai patikima mašina, tik šiuo metu kokybė truputi krito, o gal atsirado daugiau konkurentų.
QUOTE(SIMPL @ 2007 03 02, 23:07)
Gal YARIS ? Corolla tikrai patikima mašina, tik šiuo metu kokybė truputi krito, o gal atsirado daugiau konkurentų.
Kada ta kokybė krito??????????????????