Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat mėsą, paukštieną

o kur vilniuje ir aplink vilniu galima nusipirkti? gal kas zinote?
Atsakyti
turguj ir visuomet pas ta apti ukininka, nes parduotuviniai pripurksti neiasku ko.
Atsakyti
QUOTE(aistemo @ 2007 03 21, 21:30)
as kazkaip daugiau uz turgu mirksiukas.gif bet triusio niekur nepavyksta gauti doh.gif Gal kas isduos paslapti, kur ir kas Kaune prekiauja triusiais?Ar dabar nelabai tu triusiu buna (turiu galvoje, kad pavasaris -nesezonas)

Aš irgi ieškojau triušio,tai bazėj tik mačiau..Man pačiai triušis,niam niam,panašu į vištieną,skani mėsytė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 08 10, 17:02)
Aš irgi ieškojau triušio,tai bazėj tik mačiau..Man pačiai triušis,niam niam,panašu į vištieną,skani mėsytė drinks_cheers.gif

bigsmile.gif be pusmecio mesytes neragausim, bet zinosiu kur ieskot kai valgyt pradesim ne tik MP. Man ir triusiena niam niam, o be to ekologiska, ka ten beprisersi ta triusi, jis tik zolyte, morkytes griauzia tongue.gif
Atsakyti
As mesyte visada perku turguj. Turiu pazistama pardaveja tai ji man visada sviezia parduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 27 lapkričio 2009 - 18:10
mes tai ivairiai ,kartais is turgaus,kartais is maximos perkam...savo 9 men maziukui esu davusi vistienos,kalakutienos,jautienos...triusienos nedristu duoti,nes paciai gaila toki miela gyvuneli valgyti...
Atsakyti
QUOTE(aistemo @ 2007 03 21, 20:30)
as kazkaip daugiau uz turgu mirksiukas.gif bet triusio niekur nepavyksta gauti doh.gif Gal kas isduos paslapti, kur ir kas Kaune prekiauja triusiais?Ar dabar nelabai tu triusiu buna (turiu galvoje, kad pavasaris -nesezonas)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebuna taip kaip nesezonas lotuliukas.gif juk vistiena bet kada gali nusipirkt, taip pat ir triusi 4u.gif tik jie labai paklausus todel sunku gauti mirksiukas.gif geriausia pirkti is ranku, ar is kokio ukininko thumbup.gif

as va pirkau vakar tai sumokejau uz kg po 23 unsure.gif bet pirkau maziuka, svere 1,6 kg. (jau sutvarkytas) mirksiukas.gif tik ilgai uztrukau kol issidarinėjau po porcijike doh.gif gavosi 36 porcijos mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 27 lapkričio 2009 - 18:10
QUOTE(vikusedo @ 2009 08 21, 18:17)
labai pigiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  as va pirkau vakar tai sumokejau uz kg po 23  unsure.gif  bet pirkau maziuka, svere 1,6 kg. (jau sutvarkytas)  mirksiukas.gif  tik ilgai uztrukau kol issidarinėjau po porcijike  doh.gif  gavosi 36 porcijos  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Ir čia dar pigiai,bazėj 26lt/kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 08 21, 17:42)
Ir čia dar pigiai,bazėj 26lt/kg mirksiukas.gif

nu jo, čia jau plėšikavimas gaunasi g.gif
Atsakyti
Radau skelbimą,kad triušieną parduoda už 18lt/kg bigsmile.gif
Atsakyti
o as is parduotuves pirkti bijau, turguje pasakau, kad vaikui mesyte reikalinga, tai pasako kuri sviezesne, parduotuveje kiek maciau visos patamsejusios, kai paima tai apacioja zalia blink.gif . Kartais mesytes gaunu per pazystamus is kaimo.
Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2009 09 05, 13:22)
Radau skelbimą,kad triušieną parduoda už 18lt/kg  bigsmile.gif

O kur cia? Man ir paciai skanu triusiena smile.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip baisu turguje tuos triušius pirkti, nes kiek mačiau tai ten tokie mažiukai kilograminiai. Gal kokie sergantys nugalabyti? g.gif g.gif
Atsakyti