Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat mėsą, paukštieną

Ir as buciau labai dekinga jei kas pasidalintu ukininku kontaktais (Klaipedos rajone), rasykit i az arba sms numeriu 867267988
Dekojam 4u.gif
Atsakyti
Kai tik pradejo valgyt mesyte mano maze, tai senelis nudobe triusi (verysad.gif truputi gaila triusio), tai mesyte sviezia ir tikrai ekologiska, dar daviau pirkto Arvi kalakuto, kazi kaip ju kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2009 05 01, 19:36)
Kai tik pradejo valgyt mesyte mano maze, tai senelis nudobe triusi  (verysad.gif truputi gaila triusio), tai mesyte sviezia ir tikrai ekologiska, dar daviau pirkto Arvi kalakuto, kazi kaip ju kokybe?

esu pirkusi arvi kalakutų mėsos,labai įtartina pasirodė kai viriau,vanduo labai putojo,o išvirusi mėsa buvo korėta,gal taip turi būti g.gif beje ir katinas neėdė blink.gif
Atsakyti
Pasirinkimo neturejau pirkau ka pasiule pc jautiena, ir arvi kalakutiena...Mano mama gyvena kaime , kadangi tevas buvo susilauzes koja o mama ranka gyvuliu nelaike..dabar kai pasveiko nupirkom triusiu, vistu(ne broileriu)parseli.. auginsim patys ... yra versinga karvute (gal jautuka tures) na visa uki isvardinau lotuliukas.gif tad mesyte valgysim savo uzauginta.
Atsakyti
Kadangi gyvenu uzsienyje,tai visose parduotuvese yra Ekologisku produktu,jie yra pazymeti Organic zenklu,tai as savo mazylei toki maista ir perku.O vat Lietuvoje kiek ziurejau tai problema su ekologisku maistu.Nelabai jau yra pasirinkimas.
Atsakyti
Mes su vyru maitinames ekologiskai,tai ekologiskos mesos pasirinkimas itin skurdus,tik biovelos jautiena verysad.gif .Vyro krikstamote kaimukyje keleta vistyciu uzaugina, savais grudukais lesintos,antibijotiku nemaciusios biggrin.gif .Vaikams iki mesos valgymo dar menesis liko,tai nezinau kaip ten bus,kogero jautiena ir vistyte kartais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 21 birželio 2009 - 11:53
QUOTE(agnuzele @ 2009 06 15, 17:14)
Kadangi gyvenu uzsienyje,tai visose parduotuvese yra Ekologisku produktu,jie yra pazymeti Organic zenklu,tai as savo mazylei toki maista ir perku.O vat Lietuvoje kiek ziurejau tai problema su ekologisku maistu.Nelabai jau yra pasirinkimas.

tikrai pasirinkimas labai jau skurdus,ypac mesos verysad.gif
Atsakyti
mes perkam mesytes , vistiena , kalakutiena pas ukininkus, bulves taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 10 liepos 2009 - 14:35
mes turguje ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievasa @ 2008 01 28, 11:50)
Neradau tokios temos, arba pražiopsojau  smile.gif  Reikia pradėti savo mažyliui duoti daržovių košę su mėsyte, bet neįsivaizduoju, kur galima kokybiškos mėsos įsigyti. Bandžiau Hipo jautienos ruošinį, bet kaip ir daržovių košės, taip ir šis ruošinys man ir mano mažyliui nepriimtinas. Norėčiau pati virti košes, jos kažkokios skanesnes, o ir maniškis jas geriau valgo
Kur jus mamytes perkate mėsą? ax.gif

mėsytę perkam pas pažystamą mėsininkę, tik egologišką ir patikimą
Atsakyti
o mes perkam ir valgom ir is turgaus ir is prekybos centro ax.gif
Atsakyti
kur kaune galima nusipirkt sviezios eco mesos?
Atsakyti