Nu mano kleckiukas dar mesos neragauja , bet darzelinukei perku is ukininku triusiena, sviezia kalakutiena is arvi kalakutai, o visa kita mesyte, mama priveza
Žinau, kad Kaune ekologiškos mėsytės sunkiau gaut. Ilgai ieškojom ir pagaliau radom ūkininką Jonavos rajone, kuris augina triušiukus. Užsisakai telefonu ir savaitės eigoje atveža triušį (tiksliau, jau triušienos ) į namus. Jei mamytės kam reikia, rašykit į AŽ, duosiu jo telefono numeriuką
QUOTE(Almutė+ @ 2009 03 15, 15:05)
Žinau, kad Kaune ekologiškos mėsytės sunkiau gaut. Ilgai ieškojom ir pagaliau radom ūkininką Jonavos rajone, kuris augina triušiukus. Užsisakai telefonu ir savaitės eigoje atveža triušį (tiksliau, jau triušienos ) į namus. Jei mamytės kam reikia, rašykit į AŽ, duosiu jo telefono numeriuką
o kiek kainuoja 1kg tokios mėsytės?
Šiaip triušiena- nepigi mėsytė. Pas jį tai 23 litukai už kg. Aišku,tie triušiukai tai daugiau sveria nei vieną kilogramą. Bet žmogus net į namus atveža, tai visai neblogai
Mamos, būkit geros, tik nepirkit vaikučiams šviežios mėsos Maximose. Žinau, kad mėsą, kurios laiku neparduoda, plauna kažkokiais chemikalai, kad paskui ta mėsa dar savaitę būna rausva ir graži. O be to ir aš pati ne kartą buvau prasmirdusios paukštienos ten nusipirkus, tai dabar visiškai neperku.
Kaimynė prieš porą dienų nusipirko maximoj faršo fasuoto, toks kaip dešra, celofane, tai kai atidarė namo parsinešus, net šuo iš virtuvės pabėgo...
Kaimynė prieš porą dienų nusipirko maximoj faršo fasuoto, toks kaip dešra, celofane, tai kai atidarė namo parsinešus, net šuo iš virtuvės pabėgo...
QUOTE(calibra @ 2009 03 23, 12:42)
Mamos, būkit geros, tik nepirkit vaikučiams šviežios mėsos Maximose. Žinau, kad mėsą, kurios laiku neparduoda, plauna kažkokiais chemikalai, kad paskui ta mėsa dar savaitę būna rausva ir graži. O be to ir aš pati ne kartą buvau prasmirdusios paukštienos ten nusipirkus, tai dabar visiškai neperku.
tikrai ir neperku maximoje, ten tai jo mesa baisi. Geriausia pirkti tik pas ukininkus
QUOTE(juliadri @ 2009 03 11, 19:59)
Aciu Dievui turiu nuostabu kaimyna, kuris dirba Minske ir veza man visa maista mano maziukui is Baltarusijos ( tyreles, misinukas, sultys) ir net mesos konservai, gaila, kad pas mus tokiu nera. Valgo triusiena, arkliena, kalakutiena. Patogu, skanu.
Neisivaizduoju, ka daryciau be ju, kur pirkt? Parduotuves mesa nevilioja, bet iseities nebutu...
Neisivaizduoju, ka daryciau be ju, kur pirkt? Parduotuves mesa nevilioja, bet iseities nebutu...
na mano vyras parveze tu tyreliu is baltarusijos. irgi isgyre kad ten viskas labai naturalu, griezti reikalavimai, kad maziau chemijos. ale kiekvienoje tyrele cukraus, druskos deta. mano ziniomis cukraus druskos vaikui iki 1 metu nerekomenduojama..... vat ir stovi tos koses nejudinamos..... vat ir gerumas ir skanumas
QUOTE(Almutė+ @ 2009 03 15, 16:05)
As perku mesyte tik turguje,nes parduotuvej tai tikrai nepirkau,ir tikrai nepirksiu
kadangi triusienos niekur negaunam tai perkam HIPP pagaminta tyrele su triusiena, o kita kalakutiena firminej parduotuvej kur visda sviezios krutineles buna, o jojiose maximose, iki, rimi nei sau nei vaikui neperku. Greitai pradesim versiena valgyt, nezinau kur reiks pirkt.