Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat mėsą, paukštieną

Moterytės, savo akimis Maximoj XXX jau mačiau pirkti ekologiškos jautienos. Va čia įdėjau foto kaip atrodo ekologiški mėsos gaminiai:
http://www.blogas.lt...skos-mesos.html

Beje, SM neseniai atidarė Ekologiško gyvenimo būdo subforumą, jei įdomu, ten tikrai nemažai info apie ekologiškus dalykėlius 4u.gif
Atsakyti
Dažnai savo mažyliui perkame mėsytę Halės turguje (Vilnius). Ten yra nedidelė ekologiškos mėsos parduotuvėlė. Kiek ta mėsa iš tiesų ekologiška - sunku pasakyti, bet jie sako, kad visi sertifikatai yra g.gif Na, bent jau ne blogesnė už Maximų mėsą ax.gif
Perku daug - po 1-2 kg, po 1-2 liežuvius ir t.t., ir tik šviežią, nebuvusią užšaldytą mėsytę. Grįžusi namo supjaustau maždaug 100 g gabalėliais ir užšaldau (iš 100 g išvirus belieka tik apie 50 g)
Atsakyti
perkame is turgaus ten turime pazystama tai visada perkame tik nuo jos
Atsakyti
QUOTE(Ziwiliux @ 2008 06 07, 18:29)
Dažnai savo mažyliui perkame mėsytę Halės turguje (Vilnius). Ten yra nedidelė ekologiškos mėsos parduotuvėlė. Kiek ta mėsa iš tiesų ekologiška - sunku pasakyti, bet jie sako, kad visi sertifikatai yra  g.gif Na, bent jau ne blogesnė už Maximų mėsą  ax.gif
Perku daug - po 1-2 kg, po 1-2 liežuvius ir t.t., ir tik šviežią, nebuvusią užšaldytą mėsytę. Grįžusi namo supjaustau maždaug 100 g gabalėliais ir užšaldau (iš 100 g išvirus belieka tik apie 50 g)

ogo nezinojua,o jie kaip nors uzsivadine kad ekologiska produkcija ar nea?
Mes tai perkame kalvariju turguje kalakutiena ir triusiena,nnami gabaliukais ir i kamera,ir is pazistamu erienos farso irgi porcijytem susisaldau thumbup.gif
esu iki pirkus prei namu ,maza parduotuve ,tai mesa taip smirdejo tai putojo virdama...tikrai nen sviezia...kazkaip daugiau gal mazima pasitikiu...lae visos jos vienodos rolleyes.gif
Atsakyti
irgi turguje Halej, pazistama yra, tai atrenka mum versienos:)
Atsakyti
QUOTE(Ziwiliux @ 2008 06 07, 19:29)
Dažnai savo mažyliui perkame mėsytę Halės turguje (Vilnius). Ten yra nedidelė ekologiškos mėsos parduotuvėlė. Kiek ta mėsa iš tiesų ekologiška - sunku pasakyti, bet jie sako, kad visi sertifikatai yra  g.gif Na, bent jau ne blogesnė už Maximų mėsą  ax.gif

Mes irgi visada perkam Hales turguj, ten kur mesyte is ekologisku ukiu thumbup.gif
Atsakyti
mes tik pradejom mesyte valgyt, bet nusipirkom kaime auginta visciuka, krutinele uzsaldziau gabaliukais dukrytei, esu tikra, kad ji ant zoles augus be nereikalingu priedu. darzoves irgi kaime auginu.
o sau ir vyrui mesyte perku turgui arba firminese mesos parduotivese. ir kaina ir kokybe geresne nei pc.
Atsakyti
mes tai viska perkam turguje
Atsakyti
QUOTE(aistemo @ 2007 03 21, 20:30)
as kazkaip daugiau uz turgu mirksiukas.gif bet triusio niekur nepavyksta gauti doh.gif Gal kas isduos paslapti, kur ir kas Kaune prekiauja triusiais?Ar dabar nelabai tu triusiu buna (turiu galvoje, kad pavasaris -nesezonas)

As tai irgi viska perku tturgeliuose,beje man labai patinka URMO BAZĖZ Mėsos turgus,ten ir triušienos galima rasti,nors ne visada,bet būna ax.gif
Atsakyti
Aciu Dievui turiu nuostabu kaimyna, kuris dirba Minske ir veza man visa maista mano maziukui is Baltarusijos ( tyreles, misinukas, sultys) ir net mesos konservai, gaila, kad pas mus tokiu nera. Valgo triusiena, arkliena, kalakutiena. Patogu, skanu. thumbup.gif
Neisivaizduoju, ka daryciau be ju, kur pirkt? Parduotuves mesa nevilioja, bet iseities nebutu...
Atsakyti
as manau ekologiskos mesos gali tik pas pazystama ukuninka nusipirkt
Atsakyti
turguje tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti