Mes tyrelių nemėgstam ir gal sutapimas,o gal ne,bet mažius po tyrelės valgymo būna raustelėjusiais žandžiukais:(o va,naminis tai ir kvepia kitaip....nuo daržovienių pirktinių žiaugčioja...ko gero teks jų atsisakyti,nes pusė indelio ar daugiau visada keliauja į šiukšlių dėžę
Pritariu, kad geriausia yra maitintis ekologiškais produktais, kvepuoti grynu oru-ir t. t.-sveikai gyventi - bet ar į manoma šiais laikais? Realybė tokia, kad vaikas visvien turės pereiti prie ''bendro stalo'' ...Nesakau, kad nuo kūdikystės reikia siūlyt įvairaus šlamšto vaikui O, kas geriau-tyrelės ar mamos pagamintas maistas-tai retoriškas klausimas , į kurį kiekviena atsakom taip ,kaip mums atrodo geriau, nes kiekviena pusė turi savo tiesą
Perkame turguje, nes kitur nėra kur pirkti. Parduotuvėje brangiau ir pastovėjusi ta mėsytė būna, o turguje turime vieną "taškelį", kuriame iš anksto užsiprašome mėsytės
Jo, ir mes turguj, man atrodo, ten daugiau proc kad gausiu lietuvišką, o ne lenkišką mėsą.
Šiaulių turguj norėjau nupirkti kalakutienos krutinėlės, tai pardavėja neprdavė kaip mažam vaikui gerai, kad dar tokių sąžiningų pasitaiko teko pirkt kiaulienos kumpį, ten gal mažiau visokio brudo
QUOTE(kysulia @ 2008 02 05, 13:34)
Šiaulių turguj norėjau nupirkti kalakutienos krutinėlės, tai pardavėja neprdavė kaip mažam vaikui gerai, kad dar tokių sąžiningų pasitaiko teko pirkt kiaulienos kumpį, ten gal mažiau visokio brudo
Bet tai kokia šaunulė pardavėja. Manau, kad nelabai daug dabar tokių
PC
QUOTE(Kolibri @ 2008 02 29, 14:03)
as irgi mesos ieskau nezinau , greiciausiai is PC pirksiu
PC
Mesyte visada perku Iki parduotuveje, nebent gaunu kaime uzauginto is pazystamu. Nebijau ten pirkti, nes perku toj parduotuvej kur dirba mano mama ir tikrai zinau , kad mesa sviezia
As perku ziema turgui, o vasara renkuosi PC mesyte,ten turgeliuose pastoviai museles skaraido is akropolio maximos ne syki parsiveziau paukstienos su kvapeliu o siaip dazniausiai perkam is ukininku paskersta parsiuka ar vistutes ir patys susitvarkom
QUOTE(Nemarioji @ 2007 03 23, 12:43)
As tai perku turguje ,is PC ne karto nebandziau pirkti,man ten itartinai atrodo...
Ir aš turguje iš patikimo žmogaus, kad kokios senos nepakištų , o PC tai tikrai nepatikima,esu girdėjusi,kad ten mėsą perplauna kalio permanganatu,kad atgautų raudonumą ,fui...