Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat mėsą, paukštieną

Na, turgus ir man kakaip kelia itarima..... blink.gif Gal visgi geriau pc! Ten nors apskusti galimybe yra jei kas negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 05 15, 21:56)
Kartais faršą perku ir PC "Iki".

Faršo net sau neperku iš parduotuvės, ką jau sakyti apie vaiką. Juk ten sumala viską, kas atlieka. Jau geriau pirkti gabalą mėsos ir paprašyti, kad sumaltų, jei nėra galimybės namie.
Jeigu turėčiau turguje kokį patikimą savą pardavėją, tai tikrai pirkčiau ten.
Atsakyti
o kokioj konkreciai parduotuveje perkat vilniuje mesa?
Atsakyti
Perku tam PC, kuriam tuo metu esu, ir kur mėsa padoriai atrodo mirksiukas.gif Paukštieną perku dažniausiai iš turgaus- pas tą pačią pardavėją jau 10 metų perku ax.gif
Atsakyti
mielos mamytes siūlau pirkti parduotuvei mėsa bet nesaldyta nes ten dar plius už leda mokėti reiks mėsos kombinate dirbu žinau kaip ten viskas vyksta
essen.gif o mėsa parduotuvėse tikrai gera kiek žinau iš patikimu šaltiniu soske.gif musu vaikeliamstikrai tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linkse: 06 gruodžio 2007 - 23:30
as perku PC
Atsakyti
as ir perkuPC
Atsakyti
Neradau tokios temos, arba pražiopsojau smile.gif Reikia pradėti savo mažyliui duoti daržovių košę su mėsyte, bet neįsivaizduoju, kur galima kokybiškos mėsos įsigyti. Bandžiau Hipo jautienos ruošinį, bet kaip ir daržovių košės, taip ir šis ruošinys man ir mano mažyliui nepriimtinas. Norėčiau pati virti košes, jos kažkokios skanesnes, o ir maniškis jas geriau valgo
Kur jus mamytes perkate mėsą? ax.gif
Atsakyti
as perku ruosinius,maniskis viska pirktini valgo,nes parduotuvese darzoves tragiskos,mesa tai pat.iki pavasario taip tempti teks.neteko matyti niekur kad mesa ekologiska deja ax.gif
Atsakyti
Aš perku turguje mėsytę.Neseniai pirkau PC vištieną,padėjau šaldytuvą,kitą dieną išmečiau į šiukšlių dėžę.Visas šaldytuvas prasmirdo.Vat jums ir PC.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2008 01 28, 12:20)
as perku ruosinius,maniskis viska pirktini valgo,nes parduotuvese darzoves tragiskos,mesa tai pat.iki pavasario taip tempti teks.neteko matyti niekur kad mesa ekologiska deja ax.gif

o tyrelese ne tragiskos darzoves? As perku saldytas darzoves (brokoliai, ziediniai kopustai, spinatas), bulves ir morkas turguje pas mociutes (turiu pora etatiniu biggrin.gif ), jautiena perku turguje pas ta pacia jau patikrinta moteri, o vistiena perku is parduotuviu (imu file).

tiesa, gal kas zino, kur galima nusipirkti kokybiskos eriuko mesos?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 01 28, 13:53)
o tyrelese ne tragiskos darzoves? As perku saldytas darzoves (brokoliai, ziediniai kopustai, spinatas), bulves ir morkas turguje pas mociutes (turiu pora etatiniu biggrin.gif ), jautiena perku turguje pas ta pacia jau patikrinta moteri, o vistiena perku is parduotuviu (imu file).
tiesa, gal kas zino, kur galima nusipirkti kokybiskos eriuko mesos?

o kokiame turguje perkat? ax.gif
Atsakyti