Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat mėsą, paukštieną

as dziaugiuosi, kad mums mociute uzaugina trusiu, vistu. tai tiksliai zinau, kad ekologiska valgom 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Is parduotuviniu perkam tik jautiena verysad.gif kartais zverienos ir kartais, kai vietos yra saldytuve nusiperkam ciela avineli jauna is ukininku
Atsakyti
vistos ir trusiu mums uzaugina mociute, o visa kita mesa perkam turguje arba prekybos centruose
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 11 19, 20:14)
kur,kokia mesa,is kokiu 4u.gif ?
ir po kiek lt/kg?
Atsakyti
Sveiki,

o perkate mesa Ukmerges g. ukininku turguj? Jei taip ka galetumet rekomenduoti is kiaulienos, jautienos?
Atsakyti
Idomu, o kas naudojat mociutes uzauginta vista ar triusi, ta mesyte tikrinat? Nes mes irgi kaip ir turim tokia galimybe, bet baisoka netikrinta duot... patys tai valgom, bet maziukui kazkaip baisoka duot. Girdejau, kad triusienos nereikia tikrint, bet tiksliai kaip ir nezinau. Gal kas zinot tiksliau?

QUOTE(wyturelis @ 2011 01 18, 15:38)
vistos ir trusiu mums uzaugina mociute, o visa kita mesa perkam turguje arba prekybos centruose

Atsakyti
prekybos centruose neperkam, nes ten nera lietuviskos mesos, o kad ir kokia chemija ietuviu ukininkai jos maziau deda nei lenku smile.gif
siaip triusiena, vistiena, kalakutiena is ukininku..
Atsakyti
sveikos, kokiame turgelyje vilniuje galima nusipirkti versienos??
Atsakyti
smagu kas turi kaimus ir ten uzauga zveriukai, o siaip mamytes juk ta mesyte gerai isverdi ir tos tiesos turbut niekada nesurasi is kur atvezta ir kaip uzauginta.
Atsakyti
4u.gif Aš už ekologišką vištienos kg moku 17lt. Mano mergaitė ją valgo ohoho, o va iš turgelio jautienos neima į burną nė už ką. schmoll.gif
Už triušieną giminaičiui mokėjau po 20lt už kg.
Kiek mokate Jūs?
Atsakyti
QUOTE(dzukija @ 2011 06 02, 17:07)
4u.gif Aš už ekologišką vištienos kg moku 17lt. Mano mergaitė ją valgo ohoho, o va iš turgelio jautienos neima į burną nė už ką. schmoll.gif
Už triušieną giminaičiui mokėjau po 20lt už kg.
Kiek mokate Jūs?

Triusiuka pirkdavau ukininku turgelyje 1kg./ 25 lt. 4u.gif
Atsakyti
mesa, farsa perkam is prekybos centru, o maziukui duoda anyta savo augintos vistienos smile.gif
Atsakyti