Gal kas pasakys kur įsigyti triušienos Kaune?
QUOTE(Boni @ 2010 04 25, 18:42)
Gal kas pasakys kur įsigyti triušienos Kaune?
Turguose - teko matyti Vilijampolės turguje. Dar bandyčiau ieškoti tuose ekologiškuose ūkininkų turgeliuose: http://kauno.diena.l...grafikas-230934
QUOTE(DiDo86 @ 2010 05 07, 12:25)
Turguose - teko matyti Vilijampolės turguje. Dar bandyčiau ieškoti tuose ekologiškuose ūkininkų turgeliuose: http://kauno.diena.l...grafikas-230934
Ačiū,mačiau naują grafiką,ryt gal reikės ir nueiti,man Čečėnijos aikštė netoli...
Turiu klausimeli- o mesyte kasdien verdate svieziai ar galima porai dienu issivirti?
QUOTE(tresnaite @ 2010 05 10, 16:50)
Turiu klausimeli- o mesyte kasdien verdate svieziai ar galima porai dienu issivirti?
Aš kasdien šviežią verdu. Kad būtų paprasčiau, tai prieš šaldydama mėsytę ją sumalu, suformuoju vienos porcijos rutuliukus (tokias kaip didesnes frikadeles), ir taip porcijomis užšaldau. Tada kasdien tą mažą porcijytę išsitraukiu, ir į garpuodį. Kadangi daug laiko neužima, net nepagalvojau apie virimą kelioms dienoms..
vat turiu toki klausima kas link mesos na kalba eina apie liezuvi tai net nezinau kaip jis cia skaitosi mesa ar subproduktas mes su vyru labai megstam liezuvi visokiuose pavidaluose, tai vat noriu paklausti, nuo kada galima vaikiukui duoti paragauti sio produkto o jei galima tai kaip ji jam patiekti gal kas jau bandete is mamyciu labai butu idomu suzinoti is patirties kitu mamyciu
QUOTE(*Alba* @ 2010 05 29, 11:40)
noreciau paklausti kaunieciu mamu - kur kaune perkate versiena?
Ir man butu idomu suzinoti
QUOTE(dušara @ 2010 05 21, 15:22)
vat turiu toki klausima kas link mesos na kalba eina apie liezuvi tai net nezinau kaip jis cia skaitosi mesa ar subproduktas mes su vyru labai megstam liezuvi visokiuose pavidaluose, tai vat noriu paklausti, nuo kada galima vaikiukui duoti paragauti sio produkto o jei galima tai kaip ji jam patiekti gal kas jau bandete is mamyciu labai butu idomu suzinoti is patirties kitu mamyciu
Man dar sumokėti reiktų, kad paragaučiau Vaikas tokių skanėstų tai tikrai negaus
QUOTE(eda9 @ 2010 06 02, 09:27)
Man dar sumokėti reiktų, kad paragaučiau Vaikas tokių skanėstų tai tikrai negaus
siaip galviju liezuvis turi laaaaaaabai daug naudingu medziagu, ir cia ne kokios vistos kepeneles ar jautienos kepenys (kur visi gyvulio organizmo tersalai, toksinai renkasi). bet tik kiek zinau, tai liezuvi reikia ilgai virti. o po to manau galima blenderiuoti cia as taip speju