Jau nebezinau kur pirkti mesyte, vieni pataria tik parduotuveje, o kiti sako, kad geresne yra turguje.
Mamytes pasidalinkit savo patirtimi kur geriausia, jusu nuomone, pirkti mesyte norint namuose paruosti leliukam pietus, nes gatavu kosiu mes neperkam, nes turim daug savu darzoviu, mociutes uzaugintu.
Patarčiau pirkti turguj ir būtinai pasakyk, kad vaikučiui.Nes tikrai žinau, kad didžiuosiuose centruose mėsa apipurškia chemija, kad visada būtų graži raudona ir nedžiūtų
Aš tai irgi už turgų. Ir pasirinkimas didesnis, ir kokybė geresnė ir pasiderėt galima. Juk turguje visą mėsą tikrina, tai dėl saugumo jokių problemų nėra. Nusipirkai didesnį gabalą, susipjaustei į norimus gabaliukus ir į kamerą. Kai reikia, visada po ranka
Aš kai prie namų esančią parduotuvę nueinu mėsos savo šeimai pirkti, tai už galvos susiimu, kokia mėsa baisi
Aš kai prie namų esančią parduotuvę nueinu mėsos savo šeimai pirkti, tai už galvos susiimu, kokia mėsa baisi
O gal kuri galetu rekomenduoti pas koki konkreciai ukininka turguje pirkti
as tai perku ir turgui ir parduotuvei
As perku Maximoj, nezinau ar labai ta mesyte ekologiska bet visvien imu su
" sveikas pradas" zenklu.
" sveikas pradas" zenklu.
QUOTE(dzhina @ 2006 11 14, 11:47)
Jau nebezinau kur pirkti mesyte, vieni pataria tik parduotuveje, o kiti sako, kad geresne yra turguje.
Mamytes pasidalinkit savo patirtimi kur geriausia, jusu nuomone, pirkti mesyte norint namuose paruosti leliukam pietus, nes gatavu kosiu mes neperkam, nes turim daug savu darzoviu, mociutes uzaugintu.
as tai turguje kazkaip prisibijau perku parduotuveje grazu mesos gabaliuka ir- per mesmale
QUOTE(-niekas- @ 2006 11 14, 16:30)
Patarčiau pirkti turguj ir būtinai pasakyk, kad vaikučiui.Nes tikrai žinau, kad didžiuosiuose centruose mėsa apipurškia chemija, kad visada būtų graži raudona ir nedžiūtų
maza to kai centruose perki, tai jau kita diena ji kvapu atsiduoda
o va is turgaus pirkta mesyte visai kitokia, be to ten pasirinkimas didesnis
dazniausiai perku vaikui versiena,vistiena, kalakutiena
As visuomet perku Maximoje ekologiskus Linija Vitalis (jei neklystu, taip vadinasi) supakuotus versienos, triusienos gabaliukus arba jauno versiuko liezuvi
Tik gaila,ad ne visada buna gausus pasirinkimas sios produkcijos
Tik gaila,ad ne visada buna gausus pasirinkimas sios produkcijos
Aš tai taip pat iš turgaus kaž kaip bijau