Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas (lyties organų)

Imuninė sistema nusilpusi. Herpes pasirodo po patirto streso, peršalimo, stipraus peršilimo.
Atsakyti
Na man buvo pries pora metu viena kart. Pas gydytojus nejau, nes neturejau dar draudimo cia. Pati pradejau ieskot internete kas tai yra ir nusistaciau sau pati ta herpesa doh.gif Tai nuo jo ir gydziausi pati, nes simtomai tai labai aiskus. Taigi kiek pamenu geriau cinka ir vitaminus E ir C. Tepiau su Aciclovir kremu lygtais. Zodziu tuo kur vaistinej pardavineja nuo lupu puslelines (herpes kito tipo). Paskui uzsisakiau lizino. Tame indelyje buvo 100 tableciu ir gerti reikejo viena tablete per diena, tai taip ir geriau 100 dienu. Neatsimenu tiksliai per kiek laiko uzgijo man visos pusles, gal per kokias dvi savaites... O buvo ir viena kita jau ir ant rankos atsirade. Paskui stengiausi vengti streso, zodziu i viska ziurejau mazdaug "juk viskas bus gerai" ir dar visaip kitaip stengiausi nesinervuoti del nieko. Dar tada vengdavau kai kuriu produktu, kaip cia anksciau temoj buvo rasyta lygtais surio ir riesutu lygtais... Bet jau dabar per du metus niekada nepasikartojo, aciu Dievui, na gal kazkada buvo persteje, kad galvojau jau atsiras, gal karta patepiau Aciclovir ir tiek, nieko nebebuvo, tai as apie tai ir pamirsau. Valgau dabar viska ka noriu ir stresuoju ir nervuojuos ir viskas gerai, tpfu tpfu tpfu. Zodziu turbut gerai as tada issigydziau.
Atsakyti
QUOTE(Britney @ 2008 11 12, 04:09)
Na man buvo pries pora metu viena kart. Pas gydytojus nejau, nes neturejau dar draudimo cia. Pati pradejau ieskot internete kas tai yra ir nusistaciau sau pati ta herpesa  doh.gif Tai nuo jo ir gydziausi pati, nes simtomai tai labai aiskus. Taigi kiek pamenu geriau cinka ir vitaminus E ir C. Tepiau su Aciclovir kremu lygtais. Zodziu tuo kur vaistinej pardavineja nuo lupu puslelines (herpes kito tipo). Paskui uzsisakiau lizino. Tame indelyje buvo 100 tableciu ir gerti reikejo viena tablete per diena, tai taip ir geriau 100 dienu. Neatsimenu tiksliai per kiek laiko uzgijo man visos pusles, gal per kokias dvi savaites... O buvo ir viena kita jau ir ant rankos atsirade. Paskui stengiausi vengti streso, zodziu i viska ziurejau mazdaug "juk viskas bus gerai" ir dar visaip kitaip stengiausi nesinervuoti del nieko. Dar tada vengdavau kai kuriu produktu, kaip cia anksciau temoj buvo rasyta lygtais surio ir riesutu lygtais... Bet jau dabar per du metus niekada nepasikartojo, aciu Dievui, na gal kazkada buvo persteje, kad galvojau jau atsiras, gal karta patepiau Aciclovir ir tiek, nieko nebebuvo, tai as apie tai ir pamirsau. Valgau dabar viska ka noriu ir stresuoju ir nervuojuos ir viskas gerai, tpfu tpfu tpfu. Zodziu turbut gerai as tada issigydziau.

Na as esu is tu, kad tikiu mokslininkais ir jei jau kazkokie tyrimai ka nors patvirtina, tai esu linkusi i juos atsizvelgti ax.gif todel ir del to lizino dabar turiu tokia nuojauta tongue.gif
Britney, o is kur tu to lizino uzsisakei? ax.gif
Atsakyti
Na, tai gal man tas lizinas ir padejo...
Pas mus vaistinese lizino nepardavineja. Yra tik nuo skausmo vaistai, kuriu sudetyje yra lizino, kas musu atveju netinka.
Va radau, is cia pirkau: L-Lysin is ViaBiona
Bet tu pasizvalgyk internete, gal ir Lietuvos kokia firma jau siuncia tokius papildus, tai gal pigiau kainuos...

Atsakyti
QUOTE(Britney @ 2008 11 12, 13:01)
Pas mus vaistinese lizino nepardavineja. Yra tik nuo skausmo vaistai, kuriu sudetyje yra lizino, kas musu atveju netinka.
Bet tu pasizvalgyk internete, gal ir Lietuvos kokia firma jau siuncia tokius papildus, tai gal pigiau kainuos...

Niu kaip aciu tau, Britney, uz konkrecia nuoroda 4u.gif Uzsiprasysiu kieno nors is dazniau vazinejanciu i uzsieni, kad parveztu, nes kiek domejausi Lietuvoje lizinas nera registruotas kaip vaistas, todel jo Lietuvoje neimanoma gauti. O del konkreciu firmu, kurios galbut uzsiimtu vaistu parsiuntimu, kazkaip nesidomejau.. g.gif
Atsakyti
Raso, kad lizino yra zuvyje ir pieno produktuose: apie lizina.
Bet dar yra ir priesinga lizinui amino rugstis. Kai kuriuose produktuose buna ju abieju ir tos priesingos net daugiau, tai todel nepatartina valgyti tu produktu, kuriuose yra daug tos priesingos amino rugsties. Neprisimenu jos pavadinimo doh.gif bet sitoj temoj kazkur jau buvo mineta lygtais.
Atsakyti
o as gydausi tik aciklovir tepaliuku, kai tik pradedu jausti maudima slaunyje ir sedmenyse, is karto tepu tepalu ta vieta kurioje paprastai man atsiranda puslele, nelaukiu kol prades niezteti, kol kas padeda.
beje pasibaisejau savo daktares ginekologes kompetencija, kadangi laukiuosi ir buvo iskilusi puslele klausiau ar tai ne herpes virusas, ir ji mane uztikrino kad tikrai ne doh.gif doh.gif doh.gif bet juk tai herpes!!! Dabar tuoj gimdysiu tai labai saugausi, kad tik nepersalciau niekur ir neiskiltu tas "grozis" doh.gif doh.gif doh.gif nes prisiskaiciau tik dabar apie galimas komplikacijas leliukui unsure.gif verysad.gif unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Anios lialiaus mama:) @ 2008 11 15, 03:14)
o as gydausi tik aciklovir tepaliuku, kai tik pradedu jausti maudima slaunyje ir sedmenyse, is karto tepu tepalu ta vieta kurioje paprastai man atsiranda puslele, nelaukiu kol prades niezteti, kol kas padeda.
beje pasibaisejau savo daktares ginekologes kompetencija, kadangi laukiuosi ir buvo iskilusi puslele klausiau ar tai ne herpes virusas, ir ji mane uztikrino kad tikrai ne doh.gif  doh.gif  doh.gif  bet juk tai herpes!!! Dabar tuoj gimdysiu tai labai saugausi, kad tik nepersalciau niekur ir neiskiltu tas "grozis"  doh.gif  doh.gif  doh.gif nes prisiskaiciau tik dabar apie galimas komplikacijas leliukui  unsure.gif  verysad.gif  unsure.gif

Nepergyvenk taip del komplikaciju 4u.gif
Kiek zinau, svarbu, kad jei kils ar bus iskiles herpesas pries pat gimdyma, tai darys Cezari, kad vaikiukas negautu su juo kontakto. O kitu budu tu jo neapkresi.
Tikiu, kad reikiamu laikotarpiu viskas bus tiesiog saunu
good.gif
Atsakyti
Aciu, mergaitems kurios patare, kad lizinas padeda nuo herpiu. Tai va, nusipirkau jo Ispanijoj_LISINA 100 Capsulas de 500 mg, geriu 2 kartus per diena , nes skaiciau, kad dienai lizino reikia 1 arba 1.5 mg.Geriu jau menesi ir nekamuoja jokios herpes, tpfiu, tpfiu...dar vengiu valgyti kaip ir kazkas cia rase riesutu, surio. Kol kas esu patenkinta, linkiu ir kitoms pabandyti lizina.
Atsakyti
o daugiau jokiu priemoniu nera efektyviu nuo sios bjaurybes?
Atsakyti
QUOTE(Britney @ 2008 11 12, 13:01)

Sveika, gal gali smulkiau papasakoti kaip uzsisakineji lisina? Aciu. Niekad nesu taip pirkusi.
Atsakyti
QUOTE(Ritta @ 2007 05 15, 18:09)
Lizino galima nusipirkti HOLLAND&BARRETT parduotuveje Anglijoje.

Norejau paklausti, gal kas padeda vitaminu ar papildu nusipirkti uzsienyje? Panasiai kaip ir rubus?
Aciu uz informacija.
Atsakyti