Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas (lyties organų)

QUOTE(Dzaiva @ 2007 06 21, 13:00)
Ant veido ir nosies tai jau kitas virusas Herpes 1. Ji net vaikai turi. O lyt org Herpes 2. Tai skirtingi virusai.  Tik pasireiskie panasiai.

"Herpesą sukelia dviejų tipų virusas. Pirmojo tipo virusas dažniausiai pasireiškia bėrimais veido odoje. Antrojo tipo virusas pažeidžia genitalijas (varpą, makštį, gimdos kaklelį), odą apie išeinamą angą. Tačiau pastaruoju metu ši taisyklė galioja tik 70 proc. pacientų. Oralinių lytinių santykių metu (burna liečiamos genitalijos) pirmojo tipo virusas gali pažeisti genitalijas, o antrojo - burną." http://www.unionclin...t/lt/herpes.php
Atsakyti
QUOTE(elivvka @ 2007 06 21, 11:10)
"Herpesą sukelia dviejų tipų virusas. Pirmojo tipo virusas dažniausiai pasireiškia bėrimais veido odoje. Antrojo tipo virusas pažeidžia genitalijas (varpą, makštį, gimdos kaklelį), odą apie išeinamą angą. Tačiau pastaruoju metu ši taisyklė galioja tik 70 proc. pacientų. Oralinių lytinių santykių metu (burna liečiamos genitalijos) pirmojo tipo virusas gali pažeisti genitalijas, o antrojo - burną." http://www.unionclin...t/lt/herpes.php

Cia straipsnis gana pavirsutiniskas. Visumoj, kad zmogus zinotu, kuri virusa turi, gali issitirti krauja. As tai turiu ir ta, ir ta. Tik ant veido man buna 1 karta per 10 metu. O apacioje praktiskai kiekviena menesi. Herpes 2 tuom ir skiriasi, kad jis gali kankinti ypatingai daznai. Ir vaikuciu gimdymo metu uzsikretus butent juo gali baigti blogai ... As si virusa turiu seniai. Tai informacijos normalios radau tik uzsienio puslapiuose herpes. com ir pan.
Atsakyti
stai va kai kas, gal kuriai pravers ax.gif
http://www.moteris.l...ipsnis0402.html

Atsakyti
Sveikutes.
As turiu abu herpes virusus. Ant lupos kyla nuo neatmenamu laiku, bet ne taip daznai. O vat lytiniu organu turiu pora metu, ir ilga laika baisiausiai del to kankinausi. Isbandziau tikrai daug ka, lankiausi pas visokiausius gydytojus. Labai depresavau, kai suzinojau, kad tai nepagydoma, dar labiau depresavau, kai tai pradejo kartotis kas menesi, o kartais ir kas pora savaicu.
Man pusleles dazniausiai atsiranda tarp maksties ir isanges, kartais prie maksties. Bet bjauriausia, kad ne tik ten skauda ir persti, bet kokia diena pries atsirandant puslelems man ziauriai skauda sedmenu ir slaunu raumenis. Sunku ir sedet, ir vaiksciot, kartais temperatura pakyla.
Tai vat kas siek tiek padeda, tai homeopates paskirti vaistukai - siek tiek paretejo sitie sirgimai. O jau kai pajauciu, kad greit "bus", is karto geriu Acic tabletes (jas dabar visada rankinej nesiojuos). Dazniausiai praeina per 2-3 dienas, o kartais net neiskyla is viso.... Tepaliuku nebenaudoju jokiu, nes jie vis tiek nepadeda. Nebent jei labai tempia oda, tai kokiu medetku tepaliuku pasitepu....
Sekmes visoms likimo draugems !
Atsakyti
QUOTE(Dzaiva @ 2007 01 24, 16:24)
Labas,

as irgi turiu sia liga jau kokius 8 metus. Gal ir ilgiau. Atrodo viska isbandziau. Ir tepaliukus, ir ilgalaikius vaistu gerimus, ir imuniteto stiprinimus, ir vitaminus su lizinu... Man kartojosi berimai labai daznai. kelis kartus per menesi, budavo net visa menesi tik kitose vietose. Nelinkeciau net priesui sios ligos. Intymus gyvenimas tik tada kai nera pusleliu, nepersti, netempia ir t.t. Kas su tuo susidure, tai zino. Gydytojais esu nusivylusi visiskai. Kai susirgau sia liga, ginekologe man israse zvakutes nuo grybelio. Man dar blogiau pasidare. Istisines pusles. Tada nuejau i kita poliklinika pas dematovenerologa. Ten man nors pasake kuo as susirgau. Tyrimu neatlikinejo. Ir taip aisku, kad tai genitaliju herpesas. Bet gydymas tragiskas: briliantine zaluma, praustis negalima, kadangi virusas plinta ant kitu vietu per vandeni (taip pasake gydytoja) , apsivalyti aliejumi. Siulau nebandyti sio recepto. Jei buciau zinojusi tais laikais, kad yra kokie tai tepaliukai, buciau juos ir naudojusi. Bet man niekas tada apie juos nepasake, nors tais laikais gal ir nebuvo is ko rinktis.  Po keleriu metu herpeseses issoko ant stuburgalio, tai dar karta buvau apsilankiusi gydymo istaigoje. Maniau, kad lietuvos medicina pazengusi i preiki. Tai kazkokia odos gydytoja man buvo israsius gaminama tepala, kuris taip pat ne velnio nebuvo veiksmingas.
Tai va per si laikotarpi as sekmingai istekejau (aisku ne uz to, kuris mane apkrete ta slykstyne), pagimdziau sekmingai naturaliu budu vaika...
Jei dar ka domins si tema, veliau parasysiu, kas man veiksmingiausiai padeda.

Labas Daiva,
ar gali pasakyti - Tavo vyras uzsikrete nuo Taves ar sugebate apsisaugoti, kad neuzsikrestu?
Indre
Atsakyti
labas visiems,as taip pat turiu lytiniu lupu herpesa.Sergu jau kokie 8 metai, tai tikrai labai varginanti liga. Gyvenu mazam miestelyje,nei gydytojams nei artimiems negaliu apie tai pasakoti. Anksciau daznai isberdavo apie lupas ( ne lytines), tai kai atsirado panasus isberimai tenai, itariau,kad tai irgi herpesas. Jausdavausi siaubingai:pakildavo temperatura, skaudedavo visus sanarius,sedmenis, koju kaulus,stubura. Gydziausi pati gerdavau paracetamoli,tepdavau pusleles jodu...galiausisi paprasiau seimos gydytojos siuntimo pas infekcionista.Gydytoja atliko kraujo tyrima is venos ir nustate, kad kraujyje daugiau negu norma kazkokio T,kas parode,kad turiu herpes II. Skyre ji man acikloviro, isgeriau nemazai ir didelem dozem (nepagailejau pinigeliu),bet rezultatas nulinis,kai tik atsalu viskas kartojasi.Labai turiu saugoti kojas. Galiu tik pasidalinti patirtim kaip gydausi pati. Kai tik pradeda niezeti ten iskart tepu tepaliuku BORO PLIUS Skin Care Cream, nepbrangus ir efektyvus.Jo visada turiu. Geriu didelem dozem vit. C, po 2000mg per diena ir imunine sistma stiprinu eleuterokoku (eziuole nepadeda),dar geriu vit B. Tokiu budu per 2-3 dienas issikapstau. Geriu daug vandens gydymo metu. Nezinau kaip kitaip kovoti su sia baisybe.Kazkur skaiciau ,kad si virusa greiciausiai pritrenkia vit C. Dar zinau, kad jei ginekologas nustato lytiniu lupu herpesa aciklovira ar Valrexa gydytojas gali israsyti kaip kompensuojamus. Bet kadangi nuo ju nejauciua pagerejimo, nekankinu savi ir taip nusilpusio imuniteto chemija.
Atsakyti
Sveikos

..pries menesi 'dovanele' pasieke ir mane. Perskaiciau visu atsiliepimus, pradejau intensyviai dometis internete ir per draugus ir noriu paklausti jusu nuomones.
Drauge is Amerikos papasakojo apie naujos kartos vaistus, kurie neseniai pasirode, galima isigyti Amerikoje.. tiesa, kainuoja 200 dol, bet praejus kursa - problemu atsikratai visam gyvenimui. Is karto perspeju, kad jo dar nevartojau, bet po menesio busiu Amerikoj, turesiu galimybe isigyti. Siunciu 'linka', gal kas nors ka nors apie tai esate girdeje ir gal galite patarti ar verta bandyti:
http://www.resolvehe...m/Wellcome.html

Kitas galimas variantas - skiepas visam gyvenimui, kuri isrado Amerikos universiteto mokslininkai. Ka manot apie tai?

http://apps.rgp.ufl....eting/10994.pdf
Papildyta:
Pataisiau pirmojo 'linko' viena raide. Dabar nuoroda teisinga.

http://www.resolvehe...om/Welcome.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella-G: 06 rugpjūčio 2008 - 09:11
QUOTE(Stella-G @ 2008 08 06, 10:12)
Sveikos

..pries menesi 'dovanele' pasieke ir mane. Perskaiciau visu atsiliepimus, pradejau intensyviai dometis internete ir per draugus ir noriu paklausti jusu nuomones.
Drauge is Amerikos papasakojo apie naujos kartos vaistus, kurie neseniai pasirode, galima isigyti Amerikoje.. tiesa, kainuoja 200 dol, bet praejus kursa - problemu atsikratai visam gyvenimui. Is karto perspeju, kad jo dar nevartojau, bet po menesio busiu Amerikoj, turesiu galimybe isigyti. Siunciu 'linka', gal kas nors ka nors apie tai esate girdeje ir gal galite patarti ar verta bandyti:
http://www.resolvehe...m/Wellcome.html

Kitas galimas variantas - skiepas visam gyvenimui, kuri isrado Amerikos universiteto mokslininkai. Ka manot apie tai?

http://apps.rgp.ufl....eting/10994.pdf
Papildyta:
Pataisiau pirmojo 'linko' viena raide. Dabar nuoroda teisinga.

http://www.resolvehe...om/Welcome.html

Atsakyti
QUOTE(Parker @ 2008 09 04, 09:42)

Nieko nesu girdejusi, gal kitos galetu pasidalinti savo patirtimi siais klausimais?
Ar nebus cia mosavimas burtu lazdelemis ir pelnymasis iz smoniu nelaimes?
Atsakyti
Labas visoms,

saltasis metu laikotarpis vis labiau isibegeja, herpesui atsirasti vis palankesnes salygos, o musu skyrelis kazko visai apmires... verysad.gif Ar jokios naujos patirties nei viena nebeigavote? blink.gif netikiu mirksiukas.gif
Kaip jau buvo uzsiminta anksciau siame skyrelyje, su herpeso daznu pasireiskimu gerai kovoja amino rugstis - lizinas. Neseniai skaiciau vieno gydytojo komentara spaudoje del herpeso gydymo, tai jis patvirtino, jog mokslininkai teigia lizina esant ta medziaga, kuri mazina herpeso recidyva. Gal kas bandet jo uzsisakineti is kazkurios ES salies? Butu miela, jei galetumet pasidalinti patirtimi ax.gif
Nusipirkau pabandymui Silicea lip herpes gelio. Aisku, cia tik pasekmiu gydymas, bet kai iskyla, tai jas norisi gydyti kuo efektyviau. Kokia jusu patirits del sio tepaliuko? g.gif
Tikiuosi, kad mano zinute nebus mano vienos sauksmas tyruose lotuliukas.gif
Atsakyti
Įdomu. Kas čia per lizinas? Niekada apie tokį negirdėjau ax.gif
Atsakyti
Herpesu 2 sergu beveik 2 metus. Pastaruoju metu paumejo... verysad.gif Naudot nieko nenaudoju, man savaime praeina. Siaip budavo jis man reciau, o dabar jau antrakart per 3men... Jau vakar blogai jauciaus, ir ryte jau atsirado verysad.gif Keista, nei persalau, nei dar ka, tik namuose pora dienu sedejau... Ot ir dovanele schmoll.gif
Atsakyti