Įkraunama...
Įkraunama...

Herpesas (lyties organų)

Dzaiva,2007 01 24, 16:24]
Labas,

as irgi turiu sia liga jau kokius 8 metus. Gal ir ilgiau. Atrodo viska isbandziau. Ir tepaliukus, ir ilgalaikius vaistu gerimus, ir imuniteto stiprinimus, ir vitaminus su lizinu... Man kartojosi berimai labai daznai. kelis kartus per menesi, budavo net visa menesi tik kitose vietose. Nelinkeciau net priesui sios ligos. Intymus gyvenimas tik tada kai nera pusleliu, nepersti, netempia ir t.t. Kas su tuo susidure, tai zino. Gydytojais esu nusivylusi visiskai. Kai susirgau sia liga, ginekologe man israse zvakutes nuo grybelio. Man dar blogiau pasidare. Istisines pusles. Tada nuejau i kita poliklinika pas dematovenerologa. Ten man nors pasake kuo as susirgau. Tyrimu neatlikinejo. Ir taip aisku, kad tai genitaliju herpesas. Bet gydymas tragiskas: briliantine zaluma, praustis negalima, kadangi virusas plinta ant kitu vietu per vandeni (taip pasake gydytoja) , apsivalyti aliejumi. Siulau nebandyti sio recepto. Jei buciau zinojusi tais laikais, kad yra kokie tai tepaliukai, buciau juos ir naudojusi. Bet man niekas tada apie juos nepasake, nors tais laikais gal ir nebuvo is ko rinktis. Po keleriu metu herpeseses issoko ant stuburgalio, tai dar karta buvau apsilankiusi gydymo istaigoje. Maniau, kad lietuvos medicina pazengusi i preiki. Tai kazkokia odos gydytoja man buvo israsius gaminama tepala, kuris taip pat ne velnio nebuvo veiksmingas.
Tai va per si laikotarpi as sekmingai istekejau (aisku ne uz to, kuris mane apkrete ta slykstyne), pagimdziau sekmingai naturaliu budu vaika...
Jei dar ka domins si tema, veliau parasysiu, kas man veiksmingiausiai padeda.

laba, norejau paklaust o gimdyti naturaliu budu tau gydytojai leido nes esu girdejus kad kad kudyki galima uzkresti o paskui labai sunku ji isgelbeti, net viena atveji zinau sake kad kudikis vos liko gyvas, as galvojau kad naturaliu budu negalima gimdyti...
Atsakyti
mergaites, o kaip atrodo tas herpeso virusas? kokie simptomai, kaip berimas atrodo? unsure.gif
Atsakyti
Puslelės, tas pats kaip lūpų puslelinė tik lokalizuojasi ant lyties organų.
Atsakyti
Lizino galima nusipirkti HOLLAND&BARRETT parduotuveje Anglijoje.
Atsakyti
sveikos supermamos mirksiukas.gif zinokit turiu ir as ta bjaurybe verysad.gif siuo metu intensyviai gaminam leliuka. Labai jo noriu ir laukiu, o kartu ir bijau. Megaites, gal kuri pastojote ir gimdete turedamos ta nemiela herpesa? Gal galetumete pasidalinti info kas galima, ko negalima, kas pavojinga ar kenksminga mazajam kleckiui ir busimai supermamai nestuke.gif
Atsakyti
[quote=Adrijana,2007 03 08, 11:08]
laba, norejau paklaust o gimdyti naturaliu budu tau gydytojai leido nes esu girdejus kad kad kudyki galima uzkresti o paskui labai sunku ji isgelbeti, net viena atveji zinau sake kad kudikis vos liko gyvas, as galvojau kad naturaliu budu negalima gimdyti...
[/quote

Jeigu gimdymo metu nera puslytes, tai niekas cezario pjuvio nedaro. As del gimdymo tariausi su gydytoju, kad jei bus herpes darys cezari. Bet laimei, pries pat gimdyma herpes ka tik buvo susileide. Bebuvo like tik siek tiek skausminga beveik uzsitraukusi zaizdele. tai viskas prejo sekmingai. as net nuskausminimo neprasiau, kad tik jausciau ar kur nepradejo keltis herpis....
Atsakyti
QUOTE(sirduke @ 2007 06 12, 22:04)
sveikos supermamos  mirksiukas.gif  zinokit turiu ir as ta bjaurybe  verysad.gif  siuo metu intensyviai gaminam leliuka. Labai jo noriu ir laukiu, o kartu ir bijau. Megaites, gal kuri pastojote ir gimdete turedamos ta nemiela herpesa? Gal galetumete pasidalinti info kas galima, ko negalima, kas pavojinga ar kenksminga mazajam kleckiui ir busimai supermamai  nestuke.gif

Sekmes gaminant leliu. As jau 8 sav, kaip vel nescia. ir herpi turejau 4 kartus nuo nestumo pradzios. Kai pasigaminsi leliu, prisijunk i Nesciosios sveikata.

Forumuose radau, kad kelioms moterims butent herpis suede leliuka -jis nustojo vystytis... Bet manau, kad ranku nereikia nuleisti ir bandyti is naujo. As dar echo nedariau, tai nezinau, ar viskas pas mane tvarkoje. Planuoju daryti echo 12 savaiciu. tada bus aisku, kaip man vystosi lelius ir ar herpes nepazeide.
Pirma nestuma taip pat turejau ta herpi. Taciau tada pirmame tyrimestre buvo tik 4 sav. ir 13 sav., antrame ir treciame trimestre - daugiau kartu. Tai nuo 5-12 sav., kad pats pavojingiausias laikas , isvengiau.... Lelius gime naturaliai, sveikas.
Si nestuma gali buti liudniau....

Atsakyti
vaje...niekad negalvojau kad taip nekaltai atrodančios pūslelės yra tokios pavojingos. Pati turiu šią nelaimę jau ne vienerius metus, tačiau niekad to nesureikšminau. Tačiau šiandien buvau pas gydytoją dėl paūmėjimo ir nejuokais sunerimau. verysad.gif Kadangi leliuko dar neturiu, bet netolimoj ateity tikrai planuoju pradėt "braižyti projektus", klausiau jos apie galimas komplikacijas dėl herpeso. Tai sakė, kad cezaris daromas tik suaktyvėjus ligai gimdymo metu. O šiaip pasakė, kad geriausia profilaktika - pozityviai mąstyti. Kadangi ši liga vistiek yra neišgydoma ir virusas gyvens organizme visą laiką - svarbiausia neturėti jokių minčių apie nėštumo ir gimdymo komplikacijas, galvoti kad viskas bus gerai, nes priešingu atveju dar įsikalbėsi sau kokią bėdą. O as vis viliuosi, kad medicinai taip sparčiai žengiant į priekį neužilgo atsiras koks priešnuodis šiam biesui schmoll.gif O tiesa, gal kuri žinote ar gali herpesas įsimesti kur giliau (t.y. į makštį blush2.gif )? Ar jis tik odos paviršiuje pasireiškia? Kaip tada pastebėt pirmuosius požymius? unsure.gif
Atsakyti
mergynos,skaitau apie sia lyga ir vis labiau pradedu bijoti,kad ir pas mane ji apsilanke..........prasau parasykit placiau,apie simptimus.o tos pusleles tik ant isorines puses lytiniu organu ar gali but ir is vydines puses.ar buna kokiu nors isskiru.ar persti,ar nezti,labai prasau parasykit..............aciu jums labai.
Atsakyti
QUOTE(elivvka @ 2007 06 20, 13:49)
vaje...niekad negalvojau kad taip nekaltai atrodančios pūslelės yra tokios pavojingos. Pati turiu šią nelaimę jau ne vienerius metus, tačiau niekad to nesureikšminau. Tačiau šiandien buvau pas gydytoją dėl paūmėjimo ir nejuokais sunerimau. verysad.gif Kadangi leliuko dar neturiu, bet netolimoj ateity tikrai planuoju pradėt "braižyti projektus", klausiau jos apie galimas komplikacijas dėl herpeso. Tai sakė, kad cezaris daromas tik suaktyvėjus ligai gimdymo metu. O šiaip pasakė, kad geriausia profilaktika - pozityviai mąstyti. Kadangi ši liga vistiek yra neišgydoma ir virusas gyvens organizme visą laiką - svarbiausia neturėti jokių minčių apie nėštumo ir gimdymo komplikacijas, galvoti kad viskas bus gerai, nes priešingu atveju dar įsikalbėsi sau kokią bėdą. O as vis viliuosi, kad medicinai taip sparčiai žengiant į priekį neužilgo atsiras koks priešnuodis šiam biesui schmoll.gif  O tiesa, gal kuri žinote ar gali herpesas įsimesti kur giliau (t.y. į makštį blush2.gif )? Ar jis tik odos paviršiuje pasireiškia? Kaip tada pastebėt pirmuosius požymius? unsure.gif

Sako, kad gali buti ir maksti. Turbut kiekvienam skirtingai. Man pavyzdziui buna pusleles ant lyt. lupu, ant isanges, taip pat ant nugaros ties paskurtiniu stuburo slanksteliu. maksty, manau tikrai nera buve. Pries kiekviena iskilima jauciu kad kazkur, pvz. blauzdos nerva (kiekviena karta skirtingai), pradeda mausti, tai paros begyje pradeda kuria nors vieta auksciau nezeti ir iskyla puslele. Kitai kartais pradeda iskarto nezeti, tada puslele iskyla per kelias valandas. Tai praktiskai visda pamatai, kur iskyla. Irt jeigu jokio dikomforto nejauti viduje, manau nereikia jaudintis..

Zinau, kad kitiems atsiranda pusleliu ne tik ant lyt. org., bet ir ant koju... Visiem skirtingai.
Prakeikiau ta diena ir ta vyra nuo kurio uzsikreciau, nors gydytoja pasake, kad galejau uzsikresti ir maudydamasi nesvariam vandens telkinyje. Bet cia turbut man pasitaike labai taktiska gydytoja, kuri nenorejo pasmerkti vyro "mirciai"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzaiva: 21 birželio 2007 - 09:10
Man visą laiką ant sėdmenų būdavo, pirmą kartą ant išor. organų atsirado. Niekam nelinkėčiau tokio skausmo ir kančių! Iš pradžių lyg ir tempimas kažkoks jaučiasi, paskui niežėjimas ir po to iškyla grupė smulkių pūslelių. doh.gif Po 4-5 dienų praeina. Draugui mano vis ant sprando atsiranda. Vos tik vėjas koks perpučia mašina važiuojant, ar pasinervuoja, ar sušyla labai - va ir rezultatas iš karto. O gydytoja sakė jos vyras su ta pačia bėda kankinas, tik jam vis ant veido, nosies atsiranda! Pasirodo dar ir taip būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elivvka @ 2007 06 21, 09:35)
Man visą laiką ant sėdmenų būdavo, pirmą kartą ant išor. organų atsirado. Niekam nelinkėčiau tokio skausmo ir kančių! Iš pradžių lyg ir tempimas kažkoks jaučiasi, paskui niežėjimas ir po to iškyla grupė smulkių pūslelių. doh.gif  Po 4-5 dienų praeina. Draugui mano vis ant sprando atsiranda. Vos tik vėjas koks perpučia mašina važiuojant, ar pasinervuoja, ar sušyla labai - va ir rezultatas iš karto. O gydytoja sakė jos vyras su ta pačia bėda kankinas, tik jam vis ant veido, nosies atsiranda! Pasirodo dar ir taip būna unsure.gif

Ant veido ir nosies tai jau kitas virusas Herpes 1. Ji net vaikai turi. O lyt org Herpes 2. Tai skirtingi virusai. Tik pasireiskie panasiai.
Atsakyti