Dar, Zoranai:
grotelės turėtų būti spyruokliuojančios ar paprastos?
primink, jei nesunku, kaip ten su tarpeliais;
ir visgi ar patogu su dvejom atskirom grotelėm?
Gal yra koks "spec" užtiesaliukas sumažinantis tą šilumą, kai labai karšta?
QUOTE(ArturasP @ 2007 08 14, 21:13)
Dar, Zoranai:
Groteles Medeai gali buti net neamortizuojancios, jei svoris smarkiai 100kg nevirsija, o tarpai iki 5cm. Siaip jie turi gobelena, kuris greitai dregme skaido, bet tikrinau, realybeje prie temperaturos 28 ir daugiau pagal celsiju i pliusa nepadeda. Uztiesaliukai taip pat nepades.
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 08 15, 11:33)
buvau vakar paziureti dar karta ciuziniu,ir man konsultante pradejo aiskinti kad medea ir athena nera ortopediniai,atseit jie tik tas zonas turi ir viskas.o ortopediniai yra tempur ciuziniai,nes butent jie prisitaiko prie kuno
Pasakyk kurioje vietoje ten taip aiskino, uzsuksiu nervus pagadinti ir paklausti kas smegenis plove?
QUOTE(Zoran @ 2007 08 15, 22:15)
Pasakyk kurioje vietoje ten taip aiskino, uzsuksiu nervus pagadinti ir paklausti kas smegenis plove?
cia klaipedoje,baldu rojuje sake atseit tie tempur vieninteliai prisitaiko prie kuno,o medea ir athena yra tik poroloniniai lateksiniai su zonom,o ne ortopediniai ar jie tikrai ortopediniai?
o galima ant ciuzinio dar uztiest koki nors tempura ar eucatherma kokiu 4cm? kiek tai pakeistu ciuzinio minkstuma? nes man ant mano ciuzinio kiek kietoka miegot, nors nieko neskauda ir issimiegu atrodo gerai, tiesiog kol uzmiegu, norisi kazko minksciau o gal paminsktinimui tiktu ir paprasciausias 4cm poroloninis antciuzinis?
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 08 16, 00:51)
cia klaipedoje,baldu rojuje sake atseit tie tempur vieninteliai prisitaiko prie kuno,o medea ir athena yra tik poroloniniai lateksiniai su zonom,o ne ortopediniai ar jie tikrai ortopediniai?
Na Medea ir Athena neturi nei kvapo latekso, tai parodo, kad ta konsultante visiskai nezino apie ka sneka, tik nugirdo Tempuriniu ciuziniu pristatyma. O be to jie net nezino, kas tai yra ortopedinis ciuzinys manau, nes nesupranta kam tos zonos daromos.
QUOTE(Zoran @ 2007 08 15, 22:15)
Man tai idomu, kas tamstai taip smegenis plauna?
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 16, 14:34)
Man tai idomu, kas tamstai taip smegenis plauna?
Čia kaip suprantu tema apie čiužinius
Kuo mylimukei užkliuvo Zoran? Gal kokios senos nesuvestos sąskaitos Zoran informuoja tautiečius, o ką veikia mylimukė...gal neturi namie prie ko prikibti
Persiprašau, kad ne į temą
QUOTE(gustaine @ 2007 08 16, 15:01)
Čia kaip suprantu tema apie čiužinius
Kuo mylimukei užkliuvo Zoran? Gal kokios senos nesuvestos sąskaitos Zoran informuoja tautiečius, o ką veikia mylimukė...gal neturi namie prie ko prikibti
Uzkliuvo del jo superinio "mandagumo" su kitais forumieciais Nekalbu konkreciai tik apie save.
uzsukau atsitiktinai i sia temel ir matau puikus konsultantas yra,tai noreciau ir as paklausti,koki ciuzini patartum pirkti neziurint i kaina,bet kad butu toks super ir prisikabint prie nieko butu neimanoma,noriu idealaus ciuzinio lovai uz betkokia kaina,sorry kad as cia taip bet man idomi nuomone
QUOTE(Giorgia @ 2007 08 17, 01:39)
uzsukau atsitiktinai i sia temel ir matau puikus konsultantas yra,tai noreciau ir as paklausti,koki ciuzini patartum pirkti neziurint i kaina,bet kad butu toks super ir prisikabint prie nieko butu neimanoma,noriu idealaus ciuzinio lovai uz betkokia kaina,sorry kad as cia taip bet man idomi nuomone
Kiekvienas savaip supranta idealus ciuzinys. Man siai dienai idealus yra Aruba, kitam Kristyna, o treciam kokia nors Magija 7. Skiriasi gi ir svoriai pas zmones, kompleksija buna ivairi, bei iprociai smarkiai skiriasi, o ir psichologinis aspektas ne paskutineje vietoje. Gi daugumas dar tiki i sena pasakaite, kad ant kieto ciuzinio sveika miegoti, nors tai ir priestarauja anatomijai bei fizikai. O kai pasakai minkstas, tai visi iskarto isivaizduoja "hamaka", didele duobe viduryje, nors minkstas ortopedinis ciuzinys nieko bendro su tokia duobe neturi ir nieko bendro su senu isguletu spyruokliniu ciuziniu.
Tikiuosi rasi atsakyma tarp eiluciu, as ji parasiau, nors nezinau jusu svoriu.