Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(zydrutex @ 2007 07 23, 15:58)
Zoranai, o ka jei uzsisakysiu kokias pigesnes groteles su Jolana ciuziniu ar tai labai blogas pasirinkimas?

Sukietinsi pati ciuzini dar labiau, nors jis ir taip kietokas, plius jo anatomines zonos skiriasi mazokai, o sukietinus vos ne vos dirbs ir skirsis, zodziu ne tas rezultatas bus, koki galima gauti is jo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 20, 09:32)

O kuo konservuoti agurkai blogesni uz sviezius? g.gif
doh.gif

Konservuoti agurkai yra prarade didziaja dali vitaminu ir kitu mineralu smile.gif Sveiki...ziurau idomi diskusija cia verda biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau dabar cia visokiu nuomoniu ir man visai susivele koki ta ciuzini pirkti.Ispradziu galvojau kad imti is padvaisko koki lateksini ir vsio.Norai pasikeite.. ir dabar nebezinau koki cia pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 07 24, 15:10)
Konservuoti agurkai yra prarade didziaja dali vitaminu ir kitu mineralu smile.gif Sveiki...ziurau idomi diskusija cia verda  biggrin.gif

Taigi kam tie mineralai ciuziniuose biggrin.gif

QUOTE(Ribosiuke @ 2007 07 25, 09:19)
Prisiskaiciau dabar cia visokiu nuomoniu ir man visai susivele koki ta ciuzini pirkti.Ispradziu galvojau kad imti is padvaisko koki lateksini ir vsio.Norai pasikeite.. ir dabar nebezinau koki cia pirkt doh.gif

O mes tai irgi persigalvojom, visgi nebenoriu Metzelerio, per minkstas jis man, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Gal gerb. Zoran man galetu patarti.Perskaiciau sia tema skersai isilgai, taciau taip ir neaisku, ka man rinktis. Ypac, kad dauguma rekomeduojamu - neiperkami. Ciuziniui ir grotelem galiu skirti apie 1800lt (tas tiesa, nedaug). Ciuzinio reik 160x200, igilinams lovos iki groteliu (10cm), tad atpuola dauguma ciuziniu, kuriu aukstis 14 cm. Man regis tokie zemi netinktu, nes atsigulus susilygintu su lovos krastu ir tektu i krasta dauzytis kojas. Svorio kategorijos-65 ir 95 kg (vyras linkes naktimis prakaituoti). Svarstau keleta ciuziniu variantu-"Gemegos" Amadeo eUcaterm (siam ciuziniui tiktu ir prastesnes groteles.papreasto Amadeo nenoreciau, ne sman kieta),arba "Trivilitos" Salsa seven (arba lotos) arba Egzotika 4.
Kaip minejau, dauguma rekomeduojamu Lono ciuziniu netinka, nes zemi, o aukstesniu kaina neikandama. As megstu miegoti minksciau, vyras teikia pirmenybe kiek kietesniam ciuziniui (nors, man regis, pats nera tikras). Taigi, ka gerb. Zoranas galetu parekomenduoti siuo konkreciu atveju? Buciau labai dekinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hator @ 2007 07 25, 16:39)
Gal gerb. Zoran man galetu patarti.Perskaiciau sia tema skersai isilgai, taciau taip ir neaisku, ka man rinktis. Ypac, kad dauguma rekomeduojamu - neiperkami. Ciuziniui ir grotelem galiu skirti apie 1800lt (tas tiesa, nedaug). Ciuzinio reik 160x200, igilinams lovos iki groteliu (10cm), tad atpuola dauguma ciuziniu, kuriu aukstis 14 cm. Man regis tokie zemi netinktu, nes atsigulus susilygintu su lovos krastu ir tektu i krasta dauzytis kojas. Svorio kategorijos-65 ir 95 kg (vyras linkes naktimis prakaituoti). Svarstau keleta ciuziniu variantu-"Gemegos" Amadeo eUcaterm (siam ciuziniui tiktu ir prastesnes groteles.papreasto Amadeo nenoreciau, ne sman kieta),arba "Trivilitos" Salsa seven (arba lotos) arba Egzotika 4.
Kaip minejau, dauguma rekomeduojamu Lono ciuziniu netinka, nes zemi, o aukstesniu kaina neikandama. As megstu miegoti minksciau, vyras teikia pirmenybe kiek kietesniam ciuziniui (nors, man regis, pats nera tikras). Taigi, ka gerb. Zoranas galetu parekomenduoti siuo konkreciu atveju? Buciau labai dekinga.  smile.gif

Tuoj pasakys, kad visi tavo pamineti yra gryniausias sh doh.gif
Atsakyti
Zoranai, noreciau tavo patarimo rolleyes.gif Perskaiciau tema, bet iki galo nesupratau (gal blondine esu doh.gif ), koki rekomenduotum ciuzini 200x160 lovai, kurioje miega 65 kg ir 95 kg pora? Noretume issisukti mokedami 2000 Lt. jau iskaitant groteles blush2.gif
Atsakyti
O man idomu kaip tas Lono ciuzinys Artemis - ji mums pasiule salone.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 07 22, 19:44)
Lietuviskos plokstines manes nedomina, tik lietuviskos medines, kinietiskos turi savo prastas groteles prie korpuso montuojamas, beje kaip ir daugumas italisku netirkuju baldu, apie lenkiskas ir rusiskas isvis patylesiu, iki musu gerosios nedaeina. Man uzkliuve yra prancuziska Gautier serija baldu, bei tos pacios firmos ekonom klases Gami serija. Beje uz lovos rema moketi daugiau 3000Lt vidutinio lygio zmogui yra nesamone, todel net nesnekame apie tokias lovas, nors ju yra ir keliolika zmoniu lietuvoje gali sau leisti uz lovos remuka moketi nuo 20000-50000Lt.

Aciu smile.gif
Bandysiu ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2007 07 26, 10:42)
Zoranai, noreciau tavo patarimo rolleyes.gif Perskaiciau tema, bet iki galo nesupratau (gal blondine esu doh.gif ), koki rekomenduotum ciuzini 200x160 lovai, kurioje miega 65 kg ir 95 kg pora? Noretume issisukti mokedami 2000 Lt. jau iskaitant groteles blush2.gif

I tokia suma galima vos ne vos sukishsti Jolana uz 1350Lt ir Groteles uz 840Lt truputi prideju. Tai butu pradinio lygio ortopedinis komplektelis.

Artemis yra vilktu spyruokliu ciuzinys ir geriausias is Lono serijos spyruokliniu ciuziniu, geresnis uz visus Gemegos gaminius ir matyt siaip sunkiai as rasciau geresni spyruoklini tarp visu lietuvos tiekeju jam i konkurentus, bet yra toks dalykas, kad jis kainuoja kaip pradinio lygio ortopedinis nespyruoklinis su grotelemis beveik, o tai jau situacija apie kuria verta susimastyti.
Atsakyti
As savo vaikui pirkau is Trivilitos Egzotika II (sluoksniais latekso ir kokoso). Siaip labai patenkinta, jis labai sunkus, kiloti gal ir sunku, bet nedubsta, yra kietas. Kai rinkausi, sis pasirode pats tinkamiausiais. Sau rinkciausi vien tik latekso, nes patinka guleti minkstai smile.gif
Siaip idomi kitu nuomone. Taip pat idomu apie latekso patiesalus ar kaip jie ten vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2007 07 26, 13:41)
As savo vaikui pirkau is Trivilitos Egzotika II (sluoksniais latekso ir kokoso). Siaip labai patenkinta, jis labai sunkus, kiloti gal ir sunku, bet nedubsta, yra kietas. Kai rinkausi, sis pasirode pats tinkamiausiais. Sau rinkciausi vien tik latekso, nes patinka guleti minkstai  smile.gif 
Siaip idomi kitu nuomone. Taip pat idomu apie latekso patiesalus ar kaip jie ten vadinasi  g.gif

Vyras dukrai tik is kokoso pagamino. O mums tai kietai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 26 liepos 2007 - 12:44