Gal gerb. Zoran man galetu patarti.Perskaiciau sia tema skersai isilgai, taciau taip ir neaisku, ka man rinktis. Ypac, kad dauguma rekomeduojamu - neiperkami. Ciuziniui ir grotelem galiu skirti apie 1800lt (tas tiesa, nedaug). Ciuzinio reik 160x200, igilinams lovos iki groteliu (10cm), tad atpuola dauguma ciuziniu, kuriu aukstis 14 cm. Man regis tokie zemi netinktu, nes atsigulus susilygintu su lovos krastu ir tektu i krasta dauzytis kojas. Svorio kategorijos-65 ir 95 kg (vyras linkes naktimis prakaituoti). Svarstau keleta ciuziniu variantu-"Gemegos" Amadeo eUcaterm (siam ciuziniui tiktu ir prastesnes groteles.papreasto Amadeo nenoreciau, ne sman kieta),arba "Trivilitos" Salsa seven (arba lotos) arba Egzotika 4.
Kaip minejau, dauguma rekomeduojamu Lono ciuziniu netinka, nes zemi, o aukstesniu kaina neikandama. As megstu miegoti minksciau, vyras teikia pirmenybe kiek kietesniam ciuziniui (nors, man regis, pats nera tikras). Taigi, ka gerb. Zoranas galetu parekomenduoti siuo konkreciu atveju? Buciau labai dekinga.