Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(Lor @ 2007 07 19, 23:50)
Gera tema, įdomi diskusija, tik bartis nereikia...
Kokosas naturalus ten kur jis auga. Jeigu norim, kad jis netaptu š..... turim
jį konservuoti, todėl naudojamos chemines medžiagas. Štai ir visas naturalumas O Dėl konservantų ir atsiranda alergija. naturali medžiaga labai madingas žodis, juk mes valgom kaimišką sviestą su 30 proc. velniažin kokių riebalų, vaikštom ant laminato, kur nėra nė gramo medžio...

P. S. Nėra idealaus daikto Yra + ir -.

Kai kuriems zmonems si tiesa yra nesuvokiama, nes jie nori tiketi i visai kitus dalykus, kaip ir i tai, kad gali isigyti gera daikta uz prasto daikto verte.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 07 19, 22:30)
Baik viena karta suda malti ir ismok skaityti, mano visi atsakymai jau buvo pateikti. O kad as nekenciu netiesos ir visada bandau istaisyti klaidas tai cia mano problema. Beje kai kurie zmones negirdi, arba nenori girdeti kol i dantis negauna.

Ohoho, kokie mes agresyvus lotuliukas.gif
Taip ir neatsakei i mano klausima wink.gif

QUOTE(Lor @ 2007 07 19, 23:50)
Gera tema, įdomi diskusija, tik bartis nereikia...
Kokosas naturalus ten kur jis auga. Jeigu norim, kad jis netaptu š..... turim
jį konservuoti, todėl naudojamos chemines medžiagas. Štai ir visas naturalumas O Dėl konservantų ir atsiranda alergija. naturali medžiaga labai madingas žodis, juk mes valgom kaimišką sviestą su 30 proc. velniažin kokių riebalų, vaikštom ant laminato, kur nėra nė gramo medžio...

P. S. Nėra idealaus daikto Yra + ir -.

O kuo konservuoti agurkai blogesni uz sviezius? g.gif

QUOTE(Zoran @ 2007 07 20, 09:25)
Kai kuriems zmonems si tiesa yra nesuvokiama, nes jie nori tiketi i visai kitus dalykus, kaip ir i tai, kad gali isigyti gera daikta uz prasto daikto verte.

Tai ne, geriau isigyti prasta daikta uz gero daikto kaina, kaip tu siulai, jo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 20, 11:32)
Ohoho, kokie mes agresyvus  lotuliukas.gif
Taip ir neatsakei i mano klausima wink.gif
O kuo konservuoti agurkai blogesni uz sviezius? g.gif
Tai ne, geriau isigyti prasta daikta uz gero daikto kaina, kaip tu siulai, jo?  doh.gif

Na reto tupumo zmogus, ka cia bepridursi.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 07 18, 20:10)
Del spec uzsakymu nieko negaliu patarti, tokiu geru gamintoju nezinau uz kuriuos negeda butu. Tik standartiniai gamykliniai baldai man dar zinomi.

O kokius standartinius gamyklinius baldus gali pasiulyt? Ta parasme, kokiu gamyklu?
Atsakyti
blink.gif keli puslapiai tik gincai ir "apsimetymas akmenim".. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaR @ 2007 07 22, 10:31)
O kokius standartinius gamyklinius baldus gali pasiulyt? Ta parasme, kokiu gamyklu?

Lietuviskos plokstines manes nedomina, tik lietuviskos medines, kinietiskos turi savo prastas groteles prie korpuso montuojamas, beje kaip ir daugumas italisku netirkuju baldu, apie lenkiskas ir rusiskas isvis patylesiu, iki musu gerosios nedaeina. Man uzkliuve yra prancuziska Gautier serija baldu, bei tos pacios firmos ekonom klases Gami serija. Beje uz lovos rema moketi daugiau 3000Lt vidutinio lygio zmogui yra nesamone, todel net nesnekame apie tokias lovas, nors ju yra ir keliolika zmoniu lietuvoje gali sau leisti uz lovos remuka moketi nuo 20000-50000Lt.
Atsakyti
Sveikas, Zoran'ai noriu nusipirkti tavo rekomenduojama ciuzini Jolana arba Kristyna, bei groteles Lignum star, bet niekur Vilnbiuj neradau ju, gal galite patart kur rast. Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(zydrutex @ 2007 07 23, 15:06)
Sveikas, Zoran'ai noriu nusipirkti tavo rekomenduojama ciuzini Jolana arba Kristyna, bei groteles Lignum star, bet niekur Vilnbiuj neradau ju, gal galite patart kur rast. Is anksto dekoju.

mes nusipirkom pries gera menesi Jolana Vilniuje Baldu rojuje, ten neblogas pasirinkimas ir pardaveja maloni nuolaida dar padare 200x160 uz 1300 nupirkom, atvezimas i Vilniaus rajona 40lt kainavo, esu patenkinta thumbup.gif
specialiai vaziavau i SKRAJA bet ten tik keli ciuzinukai [Jolanos nebuvo] ir dar pardavejos nebuvo tai kazkokia mergaite vietoj jos buvo ir neturejo ka pasakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrutex @ 2007 07 23, 15:06)

Atsiprasau ne taip parasiau, ciuzini as zinau kur nusipirkt bet groteliu nezinau, nes lonas , kaip supratau, Lignum star neturi.
Atsakyti
QUOTE(zydrutex @ 2007 07 23, 14:24)
Atsiprasau ne taip parasiau, ciuzini as zinau kur nusipirkt bet groteliu nezinau, nes lonas , kaip supratau, Lignum star neturi.

Lonas turi brangesnes, Paris groteles, jos po 470Lt kainuoja ir yra prastesnes. Reikia tau ieskoti Fey&Co Vilniuje kas prekiauja, pas juos ir uzsakyti.
Atsakyti
QUOTE(zydrutex @ 2007 07 23, 15:24)

Zoranai, o ka jei uzsisakysiu kokias pigesnes groteles su Jolana ciuziniu ar tai labai blogas pasirinkimas?
Atsakyti
Ponas ciuziniu karalius Zoran turbut sokcioja kedej is dziaugsmo, kad gauna tiek daug prasymu patarti ciuziniu klausimu lotuliukas.gif
Atsakyti