Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(mylimuke @ 2007 06 15, 14:40)
O ant minksto kunas sugriuva belekaip ir taip pat galima problemu prisidaryt  tongue.gif
Papildyta:
Tu nekalbek apie seno tipo spyruoklinius isguletus ir pavargusius ciuzinius, sutarem? Pridek visada apie kokio tipo ciuzinius kalbi.
Yra ciuziniai Metzeler, is latekso tubeliu tusciaviduriu, pro kurias isbega prakaitas.

Tu nekalbek apie seno tipo spyruoklinius isguletus ir pavargusius ciuzinius, sutarem? Pridek visada apie kokio tipo ciuzinius kalbi.

Taip, sitie geri ciuziniai, bet matai, kad ne apie ta kainu kategorija sneka eina ir groteles niekam tike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 15 birželio 2007 - 15:20
QUOTE(Zoran @ 2007 06 15, 16:19)
Taip, sitie geri ciuziniai, bet matai, kad ne apie ta kainu kategorija sneka eina ir groteles niekam tike.

Turejau omeny lateksini. Nesveriu 100kg,bet tikrai i ji sugriuvau ir buvo nepatogu!
Metzeler 2*2m apie 3000lt kainuoja blush2.gif Mes irgi tokio noretume labai ax.gif Bet tikrai brangokas, vyrui liepiau kokosini+su lateksu pagamint,toks man tiktu.O gal veliau ir ta nuostabuji isigysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 15, 20:20)
Turejau omeny lateksini. Nesveriu 100kg,bet tikrai i ji sugriuvau ir buvo nepatogu!
Metzeler 2*2m apie 3000lt kainuoja  blush2.gif  Mes irgi tokio noretume labai  ax.gif  Bet tikrai brangokas, vyrui liepiau kokosini+su lateksu pagamint,toks man tiktu.O gal veliau ir ta nuostabuji isigysim  bigsmile.gif

Lateksiniu buna ivairiu kietumu, o seip reikia atsigulti ant sono ir atipalaidavus pajusti kiek patogus pats ciuzinys peciui, ar nera per kietas toje vietoje, ar pakankamai giliai ciuzinys pajiegia priimti peti.
Atsakyti
Patarkit man prasau, koki ciuzini rinktis, kad jame minimaliai kauptusi dulkes ir kiti alergenai. Koki nors antialergini. Is kokiu medziagu jis turetu buti sudarytas? Is anksto dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(corsa @ 2007 06 16, 22:51)
Patarkit man prasau, koki ciuzini rinktis, kad jame minimaliai kauptusi dulkes ir kiti alergenai. Koki nors antialergini. Is kokiu medziagu jis turetu buti sudarytas? Is anksto dekoju uz atsakyma  4u.gif

Poroloninis su antialerginiu gobelenu. Tokiu daug.
Atsakyti
QUOTE(corsa @ 2007 06 16, 22:51)
Patarkit man prasau, koki ciuzini rinktis, kad jame minimaliai kauptusi dulkes ir kiti alergenai. Koki nors antialergini. Is kokiu medziagu jis turetu buti sudarytas? Is anksto dekoju uz atsakyma  4u.gif

Būna specialūs užvalkalai ant čiužinių - paskaityk čia. Tik pati firma man atrodo įtartina - paieškojau informacijos internete, tai sužinojau, kad "Imteksas" bankrutavo, prieš tai pardavęs savo turtą "Imtekso komercijai", kurioje tie patys akcininkai g.gif. Jų tinklalapyje tik kontaktai, daugiau jokio info schmoll.gif . Bet alergologė mums davė jų produkcijos lankstinuką unsure.gif. Matau, kad tu ne Lietuvoj - tai gal ten irgi yra panašių užvalkalų.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 06 17, 11:53)
Poroloninis su antialerginiu gobelenu. Tokiu daug.

QUOTE(Saja @ 2007 06 17, 13:06)
Būna specialūs užvalkalai ant čiužinių - paskaityk čia. Tik pati firma man atrodo įtartina - paieškojau informacijos internete, tai sužinojau, kad "Imteksas" bankrutavo, prieš tai pardavęs savo turtą "Imtekso komercijai", kurioje tie patys akcininkai  g.gif. Jų tinklalapyje tik kontaktai, daugiau jokio info  schmoll.gif . Bet alergologė mums davė jų produkcijos lankstinuką  unsure.gif. Matau, kad tu ne Lietuvoj - tai gal ten irgi yra panašių užvalkalų.

Aciu labai uz info aciuks.gif Man svarbiausia buvo suzinoti kokios jis sudeties turi buti. Nu, tada ieskosim paroloninio wink.gif
Atsakyti
"Čiužinys su viskoelastine medžiaga – puikus pasirinkimas miego problemų turintiems, alergiškiems, kvėpavimo takų ligomis besiskundžiantiems žmonėms ir kiekvienam, besirūpinančiam savo sveikata ir norinčiam miegoti saldžiau ir giliau."

Ar teisybe cia parasyta? Ir gal galit pasakyti kaip ji dar vadinasi arba kaip ji vadintusi anglu kalboj? Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corsa: 18 birželio 2007 - 19:35
QUOTE(corsa @ 2007 06 18, 20:34)
"Čiužinys su viskoelastine medžiaga – puikus pasirinkimas miego problemų turintiems, alergiškiems, kvėpavimo takų ligomis besiskundžiantiems žmonėms ir kiekvienam, besirūpinančiam savo sveikata ir norinčiam miegoti saldžiau ir giliau."

Ar teisybe cia parasyta? Ir gal galit pasakyti kaip ji dar vadinasi arba kaip ji vadintusi anglu kalboj? Aciu  mirksiukas.gif

Cia reklaminis lankstinukas, eilinis makaronas.
Zodziu taip, jei nori patogaus ir teisingo ciuzinio, tai ziuri i ortopedinius 5 arba 7 zonu ciuzinius is porolono(viskoelastinio porolono jame neturi buti daug, tik vienas plonas sluoksnis, arba geriau be jo, o siaip geriausiai is HR(elastic) porolono.
Pats porolonas geros kokybes elergizuoja maziausiai is man zinomu medziagu, bet be jo dar ant ciuzinio turi buti uzvalkalas, va tas rupuze ir turi buti antialerginis, nechemiskai apdirbtas, sertifikuotas ir sulaikyti dauguma erkuciu pavirsiuje, neleisdamas joms isiskverbti i ciuzinio vidurius.
Patariu paskaityti sio forumo 6-10psl. Ten kazkur as esu aprases ciuziniu visuma ir principus bei nurodes kelias markes.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 06 18, 18:43)
Cia reklaminis lankstinukas, eilinis makaronas.
Zodziu taip, jei nori patogaus ir teisingo ciuzinio, tai ziuri i ortopedinius 5 arba 7 zonu ciuzinius is porolono(viskoelastinio porolono jame neturi buti daug, tik vienas plonas sluoksnis, arba geriau be jo, o siaip geriausiai is HR(elastic) porolono.
Pats porolonas geros kokybes elergizuoja maziausiai is man zinomu medziagu, bet be jo dar ant ciuzinio turi buti uzvalkalas, va tas rupuze ir turi buti antialerginis, nechemiskai apdirbtas, sertifikuotas ir sulaikyti dauguma erkuciu pavirsiuje, neleisdamas joms isiskverbti i ciuzinio vidurius.
Patariu paskaityti sio forumo 6-10psl. Ten kazkur as esu aprases ciuziniu visuma ir principus bei nurodes kelias markes.

Aciu labai! As dabar pagalvoju, o ka daryti zmonems, kurie neturi kas tikrai nuosirdziai patartu? Taigi ir as, pasiskaiciau ta reklama, va cia tai, galvoju, man! O pasirodo cia grazi nesamone... sad.gif Nu ir ka zmogui daryti, ai, susinervinau verysad.gif
Aciu dar karta Zoran 4u.gif
Atsakyti
Zoran, pastebejau, visu kitu parasyta info apie ciuzinius tau visada yra tik "makaronas". Tik tu daugiausia apie juos zinai ir ismanai. O is kur zinot, gal tu lygiai taip pat cia kabini makaronus, a? O visi ir tiki,kad tu cia viska taip zinai. bigsmile.gif
Atsakyti
Įdomu, kodėl Norkos čiužinio užvalkalas atsisega tik per vieną (siaurąjį) šoną? aggressive.gif Tada skalbti faltiškai neįmanoma, nes jei ir nuimsiu, tai atgal nesukišiu... Kodėl negali užvalkalo pagal užsakymą padaryti, jei kitų čiužinių užvalkalus daro ir atsisegančius per tris šonus? user posted image
Atsakyti