Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(Zoran @ 2007 06 06, 13:34)
Pardavineti gali ir cia savo skelbimu, bei kitose skelbimu lentose internete. Dar gali duoti skelbima Noriu laikrastyje.
Jeigu ciuzinys storas, apie 20cm, o jusu svoris nevirsija 100kg, tai groteles, apart kvepavimo, mazai ka duoda, siek tiek prailgina tarnavimo laika.
Bet jeigu ciuzinys 16cm storio, ir dar is vidutiniu ir minkstesniu serijos, tai groteles labai svarbu ir nepatikesi nepabandziusi ant kiek jos jauciasi. As cia nenoriu irodineti, nes labai daug atveju turejau, kai zmone pirkdavo Kristyna ir dedavo ant zemes ar lentu, po to praejus kokiam pusmeciui nusipirkdavo groteles ar lova su grotelem, tai visi kuriuos sutikau sake, kad ciuzinys neatpazystamai pasikeite, net nesitikejo tokio efekto. Cia aisku sneka eina ne apie visai prastas groteles, o apie Rex 5v ir geresnes.

Tamsta paaiskinkit, ir kuo gi tos groteles jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 06, 13:44)
Tamsta paaiskinkit, ir kuo gi tos groteles jauciasi?

Ciuzinys geriau prisitaiko, paminksteja, patogesnis tampa.
Atsakyti
QUOTE(VioletaČ @ 2007 06 06, 17:46)

Sutinku 100% su savo zmona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 06 birželio 2007 - 21:16
man cia patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VioletaČ @ 2007 06 06, 17:46)

Idomu kodel paminksteja? Groteles taigi ne kokios gumines sakyciau g.gif O jei jau taip paminksteja,tai nuo kokio sunkesnio zmogaus ir suluzt gali bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 07, 09:51)
Idomu kodel paminksteja? Groteles taigi ne kokios gumines sakyciau  g.gif  O jei jau taip paminksteja,tai nuo kokio sunkesnio zmogaus ir suluzt gali  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Juokingi man jusu mastymai lotuliukas.gif

Groteles gali pasirinkti ir atlaikancias didesnes apkrovas. O groteles ir turi buti minkstos, kuo didesne amortizacijos eiga, tuo geriau. Aisku nereikia visiskai i krastutinumus eiti.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 06 07, 10:24)
Juokingi man jusu mastymai  lotuliukas.gif
Groteles gali pasirinkti ir atlaikancias didesnes apkrovas. O groteles ir turi buti minkstos, kuo didesne amortizacijos eiga, tuo geriau. Aisku nereikia visiskai i krastutinumus eiti.

Kodel juokingi? As taigi tu ciuziniu negaminu ir tamstos nuomone, nieko apie juos neismanau, uztai ir klausiu bigsmile.gif

O del minkstumo,tai galima >20cm ciuzini,ir kam tada tos groteles mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 07, 12:48)
Kodel juokingi? As taigi tu ciuziniu negaminu ir tamstos nuomone, nieko apie juos neismanau, uztai ir klausiu  bigsmile.gif

O del minkstumo,tai galima >20cm ciuzini,ir kam tada tos groteles  mastau.gif

O jus daug matete geru ciuziniu 20cm aukscio? As tai nedaug, kokius 3-4 is skirtingu firmu is rusiu europos rinkoje.
Atsakyti
Pas mus Afrodite is Lono, pirktas 2006 rugsėjį, grotas palikom tokias, kokios buvo prie lovos, esam abu iki 70 kg. Tai aplamai grotos reikalingos butu? Man atrodo, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 06 07, 13:57)
O jus daug matete geru ciuziniu 20cm aukscio? As tai nedaug, kokius 3-4 is skirtingu firmu is rusiu europos rinkoje.

bet visgi yra! bigsmile.gif O kodel aukstas ciuzinys blogas?
Atsakyti
Siandien domejausi ciuziniais ir man patare pirkti FEY & CO. SCHLAFCOMPORT Vokieciu, Lenku rodos imones g.gif ciuzini nes nuo lono niekuom nesiskiria ir be to sie yra pigesni kaip manot gal kas turit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belada @ 2007 06 07, 15:54)
Siandien domejausi ciuziniais ir man patare pirkti  FEY & CO. SCHLAFCOMPORT Vokieciu, Lenku rodos imones g.gif  ciuzini nes nuo lono niekuom nesiskiria ir be to sie yra pigesni kaip manot gal kas turit g.gif

Taisyklinga ir konkretu ciuzinio modeli irasykit, su kaina ir matmenimis, as paziuresiu. O skiriasi visu firmu surinkimas ir naudojamos medziagos, ne is esmes kartais ir nekritiskai, bet skiriasi. Tos pacios sistemos ciuziniu ir panasiu medziagu reikia tikrinti skirtingu gamintoju kainas, bent jau kokiu 3.
Papildyta:
QUOTE(grazinux @ 2007 06 07, 15:12)
Pas mus Afrodite is Lono, pirktas 2006 rugsėjį, grotas palikom tokias, kokios buvo prie lovos, esam abu iki 70 kg. Tai aplamai grotos reikalingos butu? Man atrodo, kad ne.

Jusu atveju groteles duoda labai nezymu efekta, siuo atveju mes pagrinde reikalausime taisyklingu tarpu kvepavimui.
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2007 06 07, 13:57)

Kadangi ju tarpe geru ciuziniu pasirinkimas yra labai mazas, o uz medziagu kieki reikia moketi daugiau, tai man yra minusas.
Atsakyti