Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(Zoran @ 2007 05 22, 10:17)
Sakykim ten dirbau.

gal ten ir dirbai, apie ciuzinius zinai kazka,bet su savo nerealiom kainom geriau po pievas laxtyk,forumas skirtas pasitart,o ne reklamai,kaip tamsta daro pirk ta pirk ana,o ir izulumas....
Papildyta:
Zoran matomai neturi problemu su stuburu,mazam vaikui ortopedinio nepirksi, minkstai miegot tikrai negalima,gal geriau su daktarais pasikonsultuok,o ne suda malk. jai neaisku kokia tvarka namuose tai galima netik erkuciu rast g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danciux @ 2007 06 04, 16:14)
gal ten ir dirbai, apie ciuzinius  zinai kazka,bet su savo nerealiom kainom  geriau po pievas laxtyk,forumas skirtas pasitart,o ne  reklamai,kaip tamsta daro pirk ta pirk ana,o ir izulumas....
Papildyta:
Zoran matomai neturi problemu su stuburu,mazam vaikui ortopedinio nepirksi, minkstai miegot tikrai negalima,gal geriau su daktarais  pasikonsultuok,o ne suda malk. jai  neaisku kokia tvarka namuose tai galima netik erkuciu rast g.gif

Matai Danciux, kad principe apie ciuzinius pas mane eidavo daktarai konsultacijos, bei savo kolegas siusdavo. O izulumo su stipria ir tvirta nuomone nemaisyk. Jei tau per brangu, tai nereiskia, kad kiti visi irgi basiakai ir turi gyventi kaip tu. O zinoti kas yra gerai manau verta visiems. Kur tu cia reklama matei, paryskink?
Beje po pievas siulyciau paciai palakstyti, ten tau geriausiai tiktu, gali zaliai ir kuna issidazyti, bus egzotika.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 04, 11:36)
Bandziau nauja lateksini dar parduotuvej,ir i ji "sugriuvau"  g.gif  Labai jau minkstas buvo.

O tu ant jo tik atsisedai ar prigulei ant sono ir kokias 5min atsipalaidavus pagulejai?
Principe sunku pajusti ciuzini nepratusiam ir mazai bandziusiam bei nezinant ko tiketis, beje ir niekada nebuna 100% sekmes.
Atsakyti
Zoran matomai su Baltais chalatais lotuliukas.gif kalba ejo apie ortopedini naujagimiui,o cia tai tavo pievos,ka pasiulisi is tokiu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Danciux @ 2007 06 05, 06:25)
Zoran  matomai su Baltais chalatais lotuliukas.gif  kalba ejo  apie ortopedini naujagimiui,o cia  tai tavo pievos,ka pasiulisi is tokiu ? biggrin.gif

Ortopediniu naujagimiui neegzistuoja, pasiskaityk si foruma nuo 6psl iki 10.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 06 04, 16:28)
Beje po pievas siulyciau paciai palakstyti, ten tau geriausiai tiktu, gali zaliai ir kuna issidazyti, bus egzotika.

Toki pasiulyma nebent penkiametis duotu, tik ne suauges zmogus... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 05, 12:03)
Toki pasiulyma nebent penkiametis duotu, tik ne suauges zmogus...  hihihi.gif

As dushia jaunas ir man visiskai nesvarbu jusu nuomone apie mane, bukite laisvi patys ir mokekite nekreipti demesio i kitu nuotaikas. Man gi ne su jumis gyventi reikia ir taikytis neprivalau. O pavaryti i tashka nesamones cia galima be problemu. Beje daugumas jusu ta pastoviai ir daro savo klausimais bei kazkokiais blondinishkais patarimais, tik "klin klin" neprideda pries rasydamos. Ir dar galiu apsaukti 70% visu lankytoju tinginemis, kurios tingi pavartyti konkrecia tema pries klausimus uzduodamos, gi jau dauguma temu gvildenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 05 birželio 2007 - 11:59
Sveiki.
Nu mes jou 8men.naudoem Jolana-ortop.ciuzeni is OLLO parduotuves,tai seaubas doh.gif nugara taip skauda ,as po naktes sunki atsisedu.Nu netinka mum visai doh.gif ka dabar darit,gal dar kanors ant versous padet g.gif AR IRA menciu.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 06 05, 13:45)
Sveiki.
Nu mes jou 8men.naudoem Jolana-ortop.ciuzeni is OLLO parduotuves,tai seaubas  doh.gif nugara taip skauda ,as po naktes sunki atsisedu.Nu netinka mum visai  doh.gif ka dabar darit,gal dar kanors ant versous padet  g.gif AR IRA menciu.

Miegokit ant grindu hihihi.gif
Na o jeigu rimtai,tai tie ortopediniai ciuziniai ir pagalves - kazkoks pinigu melzimas,ar kaip kitaip pavadinti schmoll.gif Atseit issilanksto pagal zmogaus figura ir formas,nu bet kai padedi galva ant tokios pagalves, tai atrodo,kad isvis be pagalves miegi blink.gif Taip ir lieka galva ant sono nusvirus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2007 06 05, 12:57)
As dushia jaunas ir man visiskai nesvarbu jusu nuomone apie mane, bukite laisvi patys ir mokekite nekreipti demesio i kitu nuotaikas. Man gi ne su jumis gyventi reikia ir taikytis neprivalau. O pavaryti i tashka nesamones cia galima be problemu. Beje daugumas jusu ta pastoviai ir daro savo klausimais bei kazkokiais blondinishkais patarimais, tik "klin klin" neprideda pries rasydamos. Ir dar galiu apsaukti 70% visu lankytoju tinginemis, kurios tingi pavartyti konkrecia tema pries klausimus uzduodamos, gi jau dauguma temu gvildenta.

Nesamonems susiraskit kita arba specialiai atidarykit nauja tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 05, 14:09)
Miegokit ant grindu  hihihi.gif
Na o jeigu rimtai,tai tie ortopediniai ciuziniai ir pagalves - kazkoks pinigu melzimas,ar kaip kitaip pavadinti schmoll.gif Atseit issilanksto pagal zmogaus figura ir formas,nu bet kai padedi galva ant tokios pagalves, tai atrodo,kad isvis be pagalves miegi  blink.gif  Taip ir lieka galva ant sono nusvirus  doh.gif
Papildyta:

Kam ant grendu,kada ciuzinis toks kietas doh.gif Ir visai neissilanko pagal musu.
O ZORAN tik reklamoja,ta pati gali padarit gera reklama i Dormeo ciuzinam,jai ustai gaus pinigu.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 06 05, 15:24)
Kam ant grendu,kada ciuzinis toks kietas  doh.gif Ir visai neissilanko pagal musu.
O ZORAN tik reklamoja,ta pati gali padarit gera reklama i Dormeo ciuzinam,jai ustai gaus pinigu.

Kiek sveriate? Kokio tipo groteles dejote po ciuziniu. Beje jis turi dvi puses, viena siek tiek minkstesne. Tai yra pigiausias is ortopediniu ciuziniu, kuris atidirba savo pinigus ir nera is labai blogos kokybes medziagu pagamintas.
Ant virsaus padeti galima 3-5 cm Tempura, bet tai bus brangu ir mazai efektyvu. Principe pabandykite apversti kita puse ir atsakykite i auksciau pateiktus klausimus.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 05, 14:09)
Miegokit ant grindu  hihihi.gif
Na o jeigu rimtai,tai tie ortopediniai ciuziniai ir pagalves - kazkoks pinigu melzimas,ar kaip kitaip pavadinti schmoll.gif Atseit issilanksto pagal zmogaus figura ir formas,nu bet kai padedi galva ant tokios pagalves, tai atrodo,kad isvis be pagalves miegi  blink.gif  Taip ir lieka galva ant sono nusvirus  doh.gif
Papildyta:

Anatomines pagalves yra maziau efektyvio ne ant ortopedinio ciuzinio, dazniausiai ant paprasto ar kietesnio ciuzinio jos buna per kietos ir per aukstos. Kokios firmos pagalve ir kiek mokejote? Beje kokio modelio, ar turi dvi skirtingu auksciu padetis ar tik paprasta forma?

Beje kaip man patinka blondines erzinti, net ne tas zodis wink.gif A jau kaip jos susiparine viska aukstyn kojom vercia, o nuomone nei sudilusio skatiko neverta ir bobuciu pasakom paremta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 05 birželio 2007 - 15:13
Zoran, paaiškink man prašau čiužinio "Norka" logiką smile.gif . Sakai, jis labai gerai yra vaikams (pas mane 7-metės), bet ant jo rašo, kad jis priskiriamas prie kietesnių čiužinių ir tinka didelio svorio žmonėms. Bet vaikai tai lengvi unsure.gif . Tai ir nesueina man galai g.gif.
Atsakyti
man mano ciuzinys kaiptik jis labai geras man jis tobulas. ji uzsisakiau per reklama smile.gif
Atsakyti