Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(Eigina @ 2007 05 17, 08:29)
Na ir kas, bet aš juo vistiek labai patenkinta. Nebūtinai geras daiktas būna tik brangus.

Ziurint su kuo lyginsi. O lyginu ne su senais ciuziniais, ne su spyruokliniais,o su visais kuriuos tik zinau, ir is sio tasko matosi visai kitoks vaizdas.
Atsakyti
Zoran ir Stasai, reikia jūsų pagalbos ir patarimo dėl čiužinio ir grotelių mirksiukas.gif
aš tai nesuprantu vieno dalyko, kai žmonės perka groteles tai kaip ten su ta pačia lova (fasadu) gaunas doh.gif Tada darytis lovą reikia ir kad groteles įdėtų g.gif Ir kokia tų grotelių kokybė kur yra jau įmontuotose lovose.
Ir dėl čiužinio ką galėtumėt patart kaina apie 1250lt, žiūrinėjau ir Jolana man gal patiko. mes su vyru du normalūs, neaukšti žmogiukai.
Išanksto dėkoju už info
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2007 05 18, 17:28)
Zoran ir Stasai, reikia jūsų pagalbos ir patarimo dėl čiužinio ir grotelių mirksiukas.gif
aš tai nesuprantu vieno dalyko, kai žmonės perka groteles tai kaip ten su ta pačia lova (fasadu) gaunas doh.gif Tada darytis lovą reikia ir kad groteles įdėtų g.gif Ir kokia tų grotelių kokybė kur yra jau įmontuotose lovose.
Ir dėl čiužinio ką galėtumėt patart kaina apie 1250lt, žiūrinėjau ir Jolana man gal patiko. mes su vyru du normalūs, neaukšti žmogiukai.
Išanksto dėkoju už info

Nemaciau lietuvoje lovu su padoriomis grotelemis kartu, jokiu gamintoju, tame tarpe uzsienieciu. Groteles ir lova reikia pirkti atskirai.
Ciuzinys Jolana 1350 Lt
Groteles Lignum-Star 840 Lt
Lovos remukas nuo 600-1500 Lt
Stai ir visa aritmetika.
Be 3000 Lt neiseis issisukti.
Atsakyti
Tai ta Jolana ir Lignum Star groteles jau pakenčiamas variantas būtų g.gif Ar šitas groteles taip pat iš Lono reiktų užsisakyt? ir dar tai kur būna pirkt lovos rėmų g.gif Nes mūsų baldžiai tai nežinau ar sugebės apipavidalint šitas groteles.....

Jau radau Lignum star prekiauja Ollo grupė, jaučiu kad Šiauliuose nebus galimybės nusipirkt. O tada iš Lono kokios būtų rekomenduotinos.
Ir dar Lono puslapyje nerašo, kad Jolana yra ortopedinis ir su zonom, o vat parduotuvėj tai mačiau parašyta ant pavyzdžio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 18 gegužės 2007 - 18:06

Cekiskam lankstinuke Jolana yra pilnai aprasyta, nuemus uzvalkala labai lengvai matosi 7 zonos ir kaip jos padarytos. Nebijokit. Lonas siai dienai neturi pigiu ir minkstu groteliu pasiulyti.
Atsakyti
aš vis dar nerimstu blush2.gif zoran kur aiškinamoji tamstos medžiaga apie čiužinius, rašei kad Jolana geriausias kas sveria 90kg ir daugiau, nors rašo kad tinkamas iki 90kg g.gif tai jei mes su vyru iki 90kg tai jis nelabai funkcionalus?
O kokį dar pasiūlytum iš Supra line klasės iš paraloninių ortopedinių?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2007 05 19, 12:24)
aš vis dar nerimstu blush2.gif zoran kur aiškinamoji tamstos medžiaga apie čiužinius, rašei kad Jolana geriausias kas sveria 90kg ir daugiau, nors rašo kad tinkamas iki 90kg g.gif tai jei mes su vyru iki 90kg tai jis nelabai funkcionalus?
O kokį dar pasiūlytum iš Supra line klasės iš paraloninių ortopedinių?
Ačiū

Jolana sakykim yra ciuzinys kuris atsiskleidzia normaliai kai miega ant jo zmones kazkur nuo 85-110kg, bet paskaiciuotas jis yra svoriui iki 90 kg, jei zmogus sunkesnis ant jo miegos, paprasciausiai po 2 ar 4 metu isgules duobes, vietoje vidutiniu 5 ar 7 metu.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2007 05 18, 17:28)
Išanksto dėkoju už info

Kaip alternatyva siulau pasiziureti varianta kazka panasaus i "Artemi" (apie 2000)tai yra spyruoklini ciuzini. Tada nereikes is viso groteliu, o lova (kad ir su pagaliukais) kainuos apie 500.
Tiesa yra firmu kuriuos panasius i Artemi ciuzinius pardavineja pigiau.
Ir labai abejoju ar Jolanai reikia tokiu brangiu groteliu.
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2007 05 17, 10:19)
Ziurint su kuo lyginsi. O lyginu ne su senais ciuziniais, ne su spyruokliniais,o su visais kuriuos tik zinau, ir is sio tasko matosi visai kitoks vaizdas.

Labai klysti kartais spyruokliniai lenkia lateksinius ir kitus paralonus
Papildyta:
QUOTE(Eigina @ 2007 05 17, 08:29)
Na ir kas, bet aš juo vistiek labai patenkinta. Nebūtinai geras daiktas būna tik brangus.

Pilnai sutinku.
Atsakyti
QUOTE(stasas @ 2007 05 20, 23:27)
Kaip alternatyva siulau pasiziureti varianta kazka panasaus i "Artemi" (apie  2000)tai yra spyruoklini ciuzini. Tada nereikes is viso groteliu, o lova (kad ir su pagaliukais) kainuos apie 500.
Tiesa yra firmu kuriuos panasius i Artemi ciuzinius pardavineja pigiau.
Ir labai abejoju ar Jolanai reikia tokiu brangiu groteliu.
Papildyta:

Labai klysti kartais spyruokliniai lenkia lateksinius ir kitus paralonus
Papildyta:

Pilnai sutinku.

Kaip visada stasas savam stiliui. Beje apie groteles dar nedashuto. Pasakyk kuom lenkia tie spyruokliniai jei tu juos esi bandes, geruosius?
Atsakyti
Zoran o is kur pas tamsta tokios zinios ?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 21, 23:17)
Zoran o is kur  pas tamsta tokios zinios ?

Sakykim ten dirbau.
Atsakyti
Prašau patarimo dėl kokių normalesnių grotelių, nes Lignum star Šiauliuose be šansų gaut, o mikroautobuso nesiruošiu samdytis į Kauną kad jas parveštų.
Stasai aš noriu paraloninio ortopedinio. mirksiukas.gif
Atsakyti