Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(stasas @ 2007 03 04, 17:02)
Čiūžinys turi kvėpuoti
Grotelių nereikia tik spyruokliniams čiūžiniams (ir tai gal ne visiems priklauso nuo sudedamų medžiagų)
Grotelės turi būti pakeltos nuo grindų (reikia lovos) ir oras turi laisvai cirkuliuoti
Kai kurių čiužinių šonuose įtaisytos specialios vėdinimo angos(papildomą ventiliaciją), bet ir jos paprastai negelbsti (jei ypač žmogus daug prakaituoja)

o jei ciuzinys (as cia apie MARSA) bus dedamas ant tokios tipo plokstes?. Man parduotuveje sake, kad reiktu pavartyti dazniau, o siaip nieko. Gal gali pakomentuot? Gal reikia skyliu prigreziot toje ploksteje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 04 kovo 2007 - 20:20
QUOTE(VilkoSesuo @ 2007 03 04, 21:17)
o jei ciuzinys (as cia apie MARSA) bus dedamas ant tokios tipo plokstes?. Man parduotuveje sake, kad reiktu pavartyti dazniau, o siaip nieko. Gal gali pakomentuot? Gal reikia skyliu prigreziot toje ploksteje? g.gif

Skyles gerai jei negadins čiūžinio, kartais užtenka tik pavartyti
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2007 03 04, 16:37)
aciu aciu smile.gif
velnias, taip to spyruoklinio nesinori, bet ir lovai nera laiko ir noro.
mastysim doh.gif

nepirk spyruoklinio, tikrai geriau lateksinis ar poroloninis, ar bet koks kitoks .. nes nesveika ant metalo miegoti.. schmoll.gif

jei truksta laiko ir pinigu, galima labai suekonomint ir stilingai lova pasidaryt is euro padeklu. thumbup.gif na tokiu kur i pardas prekes pristato konteineriais. ju gali gaut bazej, kai kur net uz dyka. dvieju padeklu uztenka pasidaryti lova. bus nuo zemes 7-10cm pakilus. ciuziniui kvepuoti uzteks. gali tuos padeklus kokia medziagyte dekoruoti arba palikt kad medis matytus. mirksiukas.gif

mes kai studentavom taip miegojom. kaip japonai jautems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2007 03 05, 08:30)
nepirk spyruoklinio, tikrai geriau lateksinis ar poroloninis, ar bet koks kitoks .. nes nesveika ant metalo miegoti..  schmoll.gif

jei truksta laiko ir pinigu, galima labai  suekonomint ir stilingai lova pasidaryt is euro padeklu. thumbup.gif  na tokiu kur i pardas prekes pristato konteineriais.  ju gali gaut bazej, kai kur net uz dyka. dvieju padeklu uztenka pasidaryti lova. bus nuo zemes  7-10cm pakilus. ciuziniui kvepuoti uzteks. gali tuos padeklus kokia medziagyte dekoruoti arba  palikt kad medis matytus. mirksiukas.gif

mes kai studentavom taip miegojom.  kaip japonai jautems bigsmile.gif

Gera idėja thumbup.gif Va tau ir grotelės bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2007 03 05, 09:30)
nepirk spyruoklinio, tikrai geriau lateksinis ar poroloninis, ar bet koks kitoks .. nes nesveika ant metalo miegoti..  schmoll.gif

jei truksta laiko ir pinigu, galima labai  suekonomint ir stilingai lova pasidaryt is euro padeklu. thumbup.gif  na tokiu kur i pardas prekes pristato konteineriais.  ju gali gaut bazej, kai kur net uz dyka. dvieju padeklu uztenka pasidaryti lova. bus nuo zemes  7-10cm pakilus. ciuziniui kvepuoti uzteks. gali tuos padeklus kokia medziagyte dekoruoti arba  palikt kad medis matytus. mirksiukas.gif

mes kai studentavom taip miegojom.  kaip japonai jautems bigsmile.gif

va cia tai ideja! thumbup.gif
tiesiog nesinori metams visko isirengt: del pinigu, pervezimu ir pan.
o dekoruotis ka nors savo letenelemis irgi smagu, tik visam laikui kaip ir neleidi sau, o su prierasu "laikinai" bus pats tas.
aciu aciu labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esp: 05 kovo 2007 - 12:44
QUOTE(stasas @ 2007 02 27, 22:20)
Kaip matau mes niekada nesutarsime
Aš važinėju Reno (mersai man niekada nepatiko, norečiau Jaguaro bet piniginė neleidžia), perku grafine korta už 300 lt (norėčiau už 700 lt bet negaliu ir didelio poreikio nėra, žaidimų nežaidžiu bet video mažiagai pilnai pakanka ir už 300 Lt), nešioju batus už 150 Lt (svarbu kad odos kokybė butu gera, madų nesivaikau ir nelabai suprantu kuo tie batai už 500 Lt geresni).
Kas liečia čiūžinius kainų ir kokybės pasirinkimas labai platus (60, 300, 600, 900, 1300, 2200, 4500, 6000), modeliu taip pat(spyruoklės, viskoelastanas, putu poliuretanas ir t.t.). Ir tikrai nemanau kad čiūžiniai kainuojantys mažiau už 2000 lt yra nenormalus (juk nenormalių čiūžinių nepardavinėtu). Aš visai nežiuriu į čiūžinius tokius kaip Medea(2400) ar Athena(2200), nors norėčiau juos turėti, bet mane stabdo kaina (kaip ir jaguaro). Todėl norėčiau pasirinkti iš Dormeo 600 arba 900 Lt, Marinos(690), Gabrielos (1300), Reginos(1300), Jolanos(1450). Tik va nenusprendžiu kurio čiūžinio kainos ir kokybės santykis geriausias, nes po kelių metų vistiek reiks keisti( atsiras geresniu ir naujesniu technologiniu sprendimu)
Kaip ten Žvagulis dainuoja "makaronų man tu nekabink...", siulau visiem pamastyti ir gal net parduotuvėje ir pagulėti ant patikusio čiūžinio.

friends.gif friends.gif pritariu biggrin.gif
Atsakyti
klausykit turiu specams kalusimeli. lono gabriela - poliuretano R? ir viskoelastano misinukas.. jei gerai supratau. tai man klausimas iskilo. guli ant to tinginio sluoksnio , guli o ar jis nesusinesioja? gal pasku liks tokia duobe tavo kuno formos? na tada gali apversti ir guleti ant porolono tikriaus.. kiek ilgai tas viskoelastanas tarnauja?

o dar maciau tokio sukergimo ciuzini tik sukergta buvo lateksas su viskoelastanu. ar tokie deriniai turi prasmes? kai jie "nesiojasi"?
Atsakyti
sveiki, cia truputi ne i tema, bet gal zinote kur galima restauruoti ciuzini? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2007 03 09, 23:40)
sveiki, cia truputi ne i tema, bet gal zinote kur galima restauruoti ciuzini? blush2.gif

ciuziniu restauruoti nereikia, juos reikia ISMESTI, nes jie su metais, o is prasymo panasu kad metu jau daug, tik kenksmingesni darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2007 03 09, 22:50)
klausykit turiu specams kalusimeli.  lono gabriela - poliuretano R? ir viskoelastano misinukas.. jei gerai supratau. tai man klausimas iskilo. guli ant to tinginio sluoksnio , guli o ar jis nesusinesioja? gal pasku liks tokia duobe tavo kuno formos? na tada gali apversti ir guleti ant porolono tikriaus.. kiek ilgai tas viskoelastanas tarnauja?

o dar maciau tokio sukergimo ciuzini tik sukergta buvo lateksas su viskoelastanu.  ar tokie deriniai turi prasmes? kai jie  "nesiojasi"?

Kaip pagal mane, tai tas porolonas R pirmiau išsigulės.
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2007 03 10, 00:14)
ciuziniu restauruoti nereikia, juos reikia ISMESTI, nes jie su metais, o is prasymo panasu kad metu jau daug, tik kenksmingesni darosi  doh.gif

niu jam gal 3 metai, jis tipo spiruoklinis ax.gif jis pritvirtintas prie lovos, todel keisti nauju labai manau brangu, nes reiktu daryti pagal uzsakyma blush2.gif
Atsakyti
Gal žinote kur yra čiužinių kūdikiam?
Atsakyti