QUOTE (Tekila @ 2004 08 12, 00:06) |
As "Regulonu" maitinuosi..ale vat buvau pas ginekologe ir ji man ispyskino, kad patausociau savo sveikata menopauzes laikotarpiui ir atsisakyciau visu harmonu.Vot. Patare naudoti kontraceptini krema (jis dalinai apsaugo nuo iv. uzdegimu). Bet man kazko nekyla rankos su tuo kremu tepliotis...paskui miegi klynu slapiu visa nakti feeee. |
Plius, spermicidiniai kremai turi buti naudojami su kitom - 'barjerinem' - apsaugos priemonem, kaipo spirale, prezervatyvas ar diafragma, jei TIKRAI nenori pastoti. Vieni jie nera labai efektyvus.
QUOTE (Šviesutė @ 2004 07 28, 12:12) |
Man baisiausia, kad kontraceptikų vartojimas gali neigiamai atsiliepti ne tik mums, bet ir mūsų vaikams . |
Ash mastau taip pat - kai pazhiuri, kiek vaistu ishsimama ish apyvartos, gamybos po daugelio metu, nes atrado, kad jie 'gerokai kenkia sveikatai', nesinori zhaisti su hormonais. Plius, nevaisingu problemos - kas zhino, gal chia nuo tu pachiu hormonu...
Mes naudojames prezervatyvais. Kai baigsim su lialiais, pradesim galvot apie kitas priemones. Maschiau apie spirale. Pradzhioj apie varine, bet va neseniai ishsiaishkinau, kad ir hormonine nera taip blogai, nes hormonai ishleidzhiami lokaliai, taigi visas organizmais jais 'nemaitinamas'.
ateity reikės pasirinkti , todėl ir domiuosi, ką daugiausiai renkatės
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 07 16, 09:48) |
Ar kas nors bandete femoden? Ir kokia jusu nuomone apie juos. As tai bandziau gert cilest, tai taip pykino, kad galvojau gala gausiu. Dabar kadangi prezikai jau atsibodo, tai vel nusprendziau pabandyti tabletes. Gydytoja israse femoden - dar nepradejau gerti, tai galvoju pasiklausiu jusu patirties siu tableciu naudojime. |
bandziau, pasalinio poveikio nebuvo jei neskaityti 3kg + per 3 men.
dabar bandziau YARINE pykina ziauriai, nors atsiliepimai apie situos kontraceptikus puikus.(mano organizmas kitoks)
Na as taip pat naudoju mercilon'a
bet labai jau sunkiai mano arganizmas prie jo priprato...
na dabar jau kazkur 2 metai ji geriu tai ir nieko atrodo.
O kas liecia pleistra tai as noreciau pabandyti taciau kaip del patikimumo idomu?
siuo adresu atrodo , kad pateikta informacija tolygi kontraceptinems tabletems, bet kodel tokia baime tuomet pas daugeli?
http://www.kontracepcija.lt
bet labai jau sunkiai mano arganizmas prie jo priprato...
na dabar jau kazkur 2 metai ji geriu tai ir nieko atrodo.
O kas liecia pleistra tai as noreciau pabandyti taciau kaip del patikimumo idomu?
siuo adresu atrodo , kad pateikta informacija tolygi kontraceptinems tabletems, bet kodel tokia baime tuomet pas daugeli?
http://www.kontracepcija.lt
QUOTE (Atlante @ 2004 11 08, 13:49) |
Na as taip pat naudoju mercilon'a bet labai jau sunkiai mano arganizmas prie jo priprato... na dabar jau kazkur 2 metai ji geriu tai ir nieko atrodo. O kas liecia pleistra tai as noreciau pabandyti taciau kaip del patikimumo idomu? siuo adresu atrodo , kad pateikta informacija tolygi kontraceptinems tabletems, bet kodel tokia baime tuomet pas daugeli? http://www.kontracepcija.lt |
Yra gi tema apie pleistrus. Man asmeniškai atrodo, kad per mažai dar žinoma apie jų pašalinį poveikį
QUOTE(ramuneb @ 2004 10 14, 10:21)
ateity reikės pasirinkti , todėl ir domiuosi, ką daugiausiai renkatės
Beveik patikimiausia, neskaitant susilaikymo, yra geriamieji kontraceptikai. Taciau juos reikia gerti reguliariai
Bet geriami turi pašalinį poveikį (vienom didesnį kitom mažesnį), tai geriau mano manymu prezervatyvai ir/arba žvakutės/kremai/etc.
Beje, nesuprantu kodėl man neleidžia balsuoti
QUOTE(bum @ 2005 03 24, 11:06)
Bet geriami turi pašalinį poveikį (vienom didesnį kitom mažesnį), tai geriau mano manymu prezervatyvai ir/arba žvakutės/kremai/etc.
Neleidzia balsuoti todel, kad esi naujoke.
O del pasalinio poveikio - taip, jis yra, taciau jos bene patikimiausios. Zvakutes esu bandziusi, ir pati ir kiek is kitu girdejau, tai daug kam nepatinka del per dideles dregmes, griauzimo ir nepatogumo, kad reikia laukti atatinkama laika. Na, o prezervatyvai gerai tada, kai santykiai yra nedazni
QUOTE(Zemze @ 2005 03 24, 13:06)
Neleido ir man prabalsuoti, tikriausiai, nes irgi esu naujoke Buciau balsavusi uz pleistra, nes iki siol nieko patogesnio neteko bandyti. Ir beje, tai vienintele apsaugos priemone, kuri man nesukele jokiu alergiju ar kitu salutiniu poveikiu
O svorio prieaugio irgi nestebėjai
Mes naudojamės tik prezervatyvais.Jau daug metų.
Kontraceptikų nenoriu, nes galiu sustorėti. Pleistro nebandžiau dar.
Beje, viena mano draugė saugojosi nutrauktu lytiniu aktu.Ir...pastojo. Žodžiu, tragiška situacija jai buvo.
Kontraceptikų nenoriu, nes galiu sustorėti. Pleistro nebandžiau dar.
Beje, viena mano draugė saugojosi nutrauktu lytiniu aktu.Ir...pastojo. Žodžiu, tragiška situacija jai buvo.