Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Šimtaprocentinės apsaugos niekas nesuteiks. Aš irgi vartojau tabletes, o, va, kas gavos.. unsure.gif Ir man studijos turėjo būti prieš akis, o gavau leliuką dabot rolleyes.gif Bet visvien, ir toliau labiausiai pasitikiu tabletėm, nes patikimumas vistiek didžiausias. Kokią kontracepciją dabar naudoju pati geriau nesakysiu, nes manau, kad toks būdas tikrai ne pavyzdinis..
O žvakutės.. Ką aš žinau.. unsure.gif Patikimumas jų nėra labai didelis, kiek pamenu (niekur nerandu pakuotės..).. Jeanine tikrai patikimiau, man rodos.. O šiaip žvakutės gerai, bet nelabai patogu - ilgokai laukt - neromantiška, negali žmoniškai nusipraust po visko.. Be to, toks būdas dar ir labai šlapias - gerai, jei trūksta drėgmės ten, o jei ne - pati supranti - perdaug drėgmės irgi nemalonu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 10 liepos 2004 - 20:29
QUOTE (kendi @ 2004 07 05, 20:33)
jei nemaitinciau,rinkciausi tabletes arba MIRENA, o dabar gumytes.Nutrauktas gerai, jei nieko pries tureti dar viena 2.gif , o siaip nepatikima g.gif

Mirena tinka ir maitinancioms wink.gif
As vis galvoju apie ja,bet prisiklausiau,kad 2 pazistamoms teko isimti anksciau laiko,nes buvo besikartojantys uzdegimai,lydintys skausmai.Na butu ne taip ir brangu,jei tarnautu 5 metus,bet jei tik 6men kazkaip neapsisprendziu...Siaip maitindama pirmaji suneli naudojau lucijano plevele.Bet kazkaip vyras sake jam keistai,taip pat jis reaguoj ir i zvakutes,jam niezti,grauzia blink.gif Praktikavo ir nutrauktuka,kol atsirado antasis:)O vartodama kontraceptikus(Harmonete) nebepazinau saves buvau itin nervinga,jauciausi salta-visiskai nesinorejo lyt santikiu,nuotaiku kaita ir pan.Nebenoriu prisimint tuos metus.O be to jie nera gerai,tie hormonai labai jau rimtas dalykas...
Atsakyti
as geriu tabletes, nors ir priminima taip pat uzsidejus i telefona, bet buna gauni zinute nueini i vonia ir galvoji, ko as cia atejau, tada atsiguli, atsikeli ir ryte begi ziuret doh.gif jetus neisgeriau... na siaip tik pirma menesi geriu uztai gal dar neiprasta, kai priprasiu manau bus lengviau, taciau manau nuo ju man susilpnejo potraukis g.gif o anksciau irgi ir dienas skaiciuodavau ir nutrauktas lytinis aktas budavo ir taip pratempiau gan ilgai ir zenyjausi ne is reikalo, o po vestuviu vos 6 menesius tokiu budu pratempiau... rolleyes.gif
Atsakyti
Naudoju kontraceptines tabletes. Jau kokie 3.5 metu. Na ne istisai, bet tada kai reikia, ne visad as ir mano vaikinas bunam kartu tiesiog. Is pradziu labai bijojau ir net su tabketem dar naudodavom pezervatyvus ar jis istraukdavo. Bet buvo vienas kitas netycia kartas be nieko patiko ir jau kokie geri metai tik tabletes. Nepatinka man jos, daznai ne laiku geriu, visa laika kazkokia paranoja lieka kiek laiko iki gerimo kaip neuzmirsti, o galu gale pamirstu ar isvis ta diena jau geriau ar ne. Be to potraukis sumazeja, ne taip susijaudinu. Bet tikrai geriau uz gumas, prezervatyvu as tikrai nemegeja.
Atsakyti
As naudoju NSP.

S - su pauksciuku. tai reiskia - naturalus seimos planavimas.

Zinau, kad dabar tikriausiai daug mamyciu ima kikenti, suprantu, kodel, matyt, ne vienos drauge ar drauges drauge siuo metodu besinaudodama jau ciuciuoja gausia seimyne, bet apie mus su vyru galiu pasakyti, kad liuks sitas metodas ir abiems labai patinka.

Vyrui labiausiai ne todel, kad nereikia visokiomis gumytemis atsiskirti nuo manes, o del to geismo, kuris islieka, taip gyvenant. Esme, matyt, susilaikyme, kuris butinas kaip tik tada, kai labiausiai norisi doh.gif

Tai nelengva kartais, ir va tada ir gali atsitikti tokio planavimo klaidos. (Mes taip irgi nusizengiame - bet tada vyras nutraukia, ir kol kas sekmingai viskas pagal musu plana).

Bet abu zinome, kad per ovuliacijos dienas negalima, ir tada vaikstome vienas apie kita kaip katinas apie lasinius. (nu cia liuks gavosi palyginimas biggrin.gif )

Dar daugiau yra psichologiniu privalumu - vyras nemano, kad zmonos organizmas - kaip masina - imetei tablete - isjungei vaisingumo rezima - ir darai ka nori. Jis galvoja kitaip - jam zmonos kunas misle - stai - jai ovuliacija, vadinasi, negalima. Na, trumpiau tariant, kitoks poziuris i moteri formuojasi. Smagiausia, zinokit, kad jam visa tai irgi patinka. Viskas, reikia mazyliui pietus ruosti. Sekmes
Atsakyti
gal kas nors žinote ką nors apie naująjį vaistą "Yarina"?man jį išrašė gydytoja, nes nuo Jeanine ir Logest skaudėdavo galvą.Sakė, kad tai naujausias vaistas ir labai geras.Bet gal kai naujas, tai dar neištirtas?
Atsakyti
QUOTE (SoniaSonia @ 2004 07 12, 12:20)
As naudoju NSP.

S - su pauksciuku. tai reiskia - naturalus seimos planavimas.

Zinau, kad dabar tikriausiai daug mamyciu ima kikenti, suprantu, kodel, matyt, ne vienos drauge ar drauges drauge siuo metodu besinaudodama jau ciuciuoja gausia seimyne, bet apie mus su vyru galiu pasakyti, kad liuks sitas metodas ir abiems labai patinka.

Vyrui labiausiai ne todel, kad nereikia visokiomis gumytemis atsiskirti nuo manes, o del to geismo, kuris islieka, taip gyvenant. Esme, matyt, susilaikyme, kuris butinas kaip tik tada, kai labiausiai norisi doh.gif

Tai nelengva kartais, ir va tada ir gali atsitikti tokio planavimo klaidos. (Mes taip irgi nusizengiame - bet tada vyras nutraukia, ir kol kas sekmingai viskas pagal musu plana).

Bet abu zinome, kad per ovuliacijos dienas negalima, ir tada vaikstome vienas apie kita kaip katinas apie lasinius. (nu cia liuks gavosi palyginimas biggrin.gif )

Dar daugiau yra psichologiniu privalumu - vyras nemano, kad zmonos organizmas - kaip masina - imetei tablete - isjungei vaisingumo rezima - ir darai ka nori. Jis galvoja kitaip - jam zmonos kunas misle - stai - jai ovuliacija, vadinasi, negalima. Na, trumpiau tariant, kitoks poziuris i moteri formuojasi. Smagiausia, zinokit, kad jam visa tai irgi patinka. Viskas, reikia mazyliui pietus ruosti. Sekmes

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mums irgi sitas budas tiko--tik reikia ji ismanyti ir kruopsciai save stebeti rolleyes.gif
Pirmais vedybu metais buvau maloniai nustebinta, kai vyras mus abu uzrase i NSP kursus clap_1.gif
Kadangi jis (mano vyras) yra mokslininkiskos prigimties, tai jam labai patikdavo kasryt , suskambus zadintuvui, det man po liezuviu termometra ir paisyt po to grafikus tongue.gif tongue.gif
Tik dabar , kai maitinu, idomu, kada ten viskas atsistatys rolleyes.gif, gi visaip buna g.gif , tai atsiminiau, kad turiu ARBOR aparaciuka, kur reikia savo seliu uzlasint ir ziuret mikroskopu, ar nera "paparciu", kurie reikstu, kad arteja ovuliacija----kol kas ramu unsure.gif
Pritariu SONIASONIA, kad sis budas geras psichologiskai abiem-man vyrui patinka stebeti, tuos pokycius, jauciasi kad moteriske gamtos dalis, kur vyksta lyg ir metu laiku kaita , o ne amzina ziema, kaip naudojant kontraceptikus, kai visada viskas"galima"--bet cia priklauso nuo zmoniu poziurio, poros tarpusavio supratimo, kitiem tikriausiai nemalonu ar net slykstoka stebet gleives, seiles ir kt laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (ex-balionas @ 2004 07 11, 21:48)
O patikrinti galima turbut tik bandymo budu g.gif biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nu tai jau taip laugh.gif
Atsakyti
Mes kokius 5 metus nuadojom nutraukta lytini akta ir nieko. Neuzkibom. rolleyes.gif Bet vistiek kiekviena menesi bijodavau, kad va ims ir neateis tos mano dienos. Prezervatyvai - ne mums, labai nepatiko. Dabar jau kokius 2 metus vartoju kontraceptiens tabletes. Is pradziu Logest'a. Po to padariau beveik metu pertrauka, pati nezinau kam, ir dabar pries menesi pradejau varyoti naujas Schering kompanijos tabletes Yarina. Man tableciu gerimas jokiu nepatogumu nesukelia. Niekada nepamirstu ju isgerti. Esu labai pareiginga tongue.gif Dabar esu rami ir galiu megautis savo vieninteliu wub.gif
Atsakyti
Na as jau metai laiko geriu Janine, iki to laiko saugojausi Pharmatex zvakutes. Brt va ka pastebejau ypac cia beskaitinedama, kad potraukis zymiai sumazejo, tikrai labai zymiai. velnias ka cia daryt dabar, zvakutes atmeciau kaip ir kitos rase del nepatogaus vartojimo, laukimo, slapumo ir nenormalaus nusiprausimo (be muilo), prezervatyvu guma, mane alergizuoja, nutrauktu tikrai nepasitikiu, spirale, bijau skausmu ilgu menesiniu (kurios ir taip jau 6 dienos), uzdegimu, Mirenos spirale kolkas dar mintyse, bet kaip jau daug kas rase irgi turi daug salutiniu poveikiu, juk ir ji viekia hormonu pagalba. doh.gif Negi celibata isivest.
Atsakyti
Pleistrai tai tikrai brangu. O kiek kainuoja jūsų kontraceptinės tabletės?
Atrodo, kad tik 10 litų pigiau o kasdien reika terliotis.
Merginos, kiek kainuoja jūsų naudojami vienam mėnesiui? Aš ir noriu pakeist, bet bijau užsirauti ant brangių.
Atsakyti
Ar kas nors bandete femoden? Ir kokia jusu nuomone apie juos.
As tai bandziau gert cilest, tai taip pykino, kad galvojau gala gausiu. blink.gif blink.gif blink.gif
Dabar kadangi prezikai jau atsibodo, tai vel nusprendziau pabandyti tabletes. Gydytoja israse femoden - dar nepradejau gerti, tai galvoju pasiklausiu jusu patirties siu tableciu naudojime. unsure.gif
Atsakyti