Naudojau Celeste, bet daug priaugau svorio, tai po pusmecio vartoti nustojau. Dabar geriu Lindynette 20, man jos tinka,dziaugiuosi jomis , bet manau, akd pabandysiu kazkada pleistrus, nes gundausi, visi giria, tai ir uzsimaniau
Ir aš naudojau Cilest, ir po pirmojo vaiko gimimo ir dabar naudoju. Bet svorio kažkaip nepriaugu, gal individualiai kontraceptikai veikia. Gali būti kad jie veikia kažkaip mųsų apetitą: daugiau valgom ir svoris tada aukštyn
Mercilonas man tinka geriausiai tai jį ir naudoju.
is pradziu naudojau lindinette 30 poto femodene,dabar lindinette 20 ir nuo visu ju vienodai svoris auga bet negert negaliu,nes jos man skiriamos daugiau kaip vaistai
Na mes su drauge jau beveik dvejus metus naudojame pleistra ir esame juo lb patenkinti... Jau rekomendavom net ir kelioms draugu poroms jie taip pat liko patenkinti
Papildyta:
Prezervatyvai aisku irgi neblogi jei jie kvepia ir yra skanus
Papildyta:
QUOTE(slotas @ 2007 11 21, 22:34)
Na mes su drauge jau beveik dvejus metus naudojame pleistra ir esame juo lb patenkinti... Jau rekomendavom net ir kelioms draugu poroms jie taip pat liko patenkinti
Papildyta:
Papildyta:
ir yra skanus? nuo kada prezervatyvai valgomi
Naudoju'' Mercilon '' . Aš tai patenkinta .
O tas pleistras maudantis neatsilupa ? Noriu paklaust kas naudojat .
Naudoju Belara pasirinkau sias KT pati, nes girdejau labai geru atsiliepimu ir jomis visiskai nesiskundziu. Tiesa, kelioms draugems jos visai netiko. o dar kokiu kuriozu buvo su ginekologe mano. Nuejau pasitikrinti ir ji klausia ar vartoju KT, KP ir t.t. Sakau taip ir pasakiau kurias. Tai ji pirma karta apie tokias girdejo nieko sau galvoju ginekologe, jeigu nezino visu kontracepcijos priemoniu..
QUOTE(Lamelaa @ 2007 11 26, 19:11)
Naudoju Belara pasirinkau sias KT pati, nes girdejau labai geru atsiliepimu ir jomis visiskai nesiskundziu. Tiesa, kelioms draugems jos visai netiko. o dar kokiu kuriozu buvo su ginekologe mano. Nuejau pasitikrinti ir ji klausia ar vartoju KT, KP ir t.t. Sakau taip ir pasakiau kurias. Tai ji pirma karta apie tokias girdejo nieko sau galvoju ginekologe, jeigu nezino visu kontracepcijos priemoniu..
as irgi pirma kart tokias girdziu
QUOTE(ufa11 @ 2007 11 25, 14:24)
Naudoju'' Mercilon '' . Aš tai patenkinta .
naudoju pleistriuka,kai maudziausi vonioje ir pleistriukas buvo ant sedimosios tai pameciau ji .siaip kad jis nuo dregmes atsoka tai nieko naujo,tiesiog reikia prispaust ir palaikyt,na o as nepastebejau nes is po vonios i lovyte persikelem tai taip ir gavosi. pleistras saugojo paklode
aš tai nusiteikus prieš KT gėriau gal 2 mėn dėl kiaušidžių gydymo, priaugau svorio, po tabletės išgėrimo tirpdavo apatinė lūpa ...
dabar naudojam prezervatyvus, žvakutes, arba nieko
dabar naudojam prezervatyvus, žvakutes, arba nieko
Pradėjus vartoti kontraceptikus taip viskas išsiderino, kad ginekologė tapo mano geriausia drauge...