Sveikos,
Kai nustojau maitint, gydytoja patare vartot Mercilon, bet man sitos KT pasirode per silpnos, tai perejau prie Marvelon, ir kol kas jos man puikiai tinka
Kazkada vartojau Logest, tai buvau priaugus pora kilogramu ir daznai labai skaudedavo galva. Paskui kuri laika saugojomes NLA, taciau jausdavausi labai neuztikrinta ir su baime laukdavau menesiniu, siuo metu vel pradejau gerti KT, nes nenorim sulaukti vaikucio dar nesusituoke. Dabar jau 9 menesiai vartoju KT "Belara", jokio salutinio poveikio, jokiu papildomu kilogramu ir galvos skausmu. Na po vestuviu jau nebegersiu nieko, nes bus salygos sulaukti mazylio
niekada nesu vartojus kontraceptiniu tableciu, spiraliu, pleistru ar kitu priemoniu. Iki kok pastojau, saugodavomis prezervatyviais arba naturaliu budu Dabar taip pat.
P.S. musu vaikas planuotas
P.S. musu vaikas planuotas
Man tai kažkodėl labai juokingai atrodo tokia apsisaugojimo priemonė, kaip bazinės temperatūros matavimas Labai būtų įdomu apie šį procesą sužinoti daugiau, kaip ten ką ir kada reikia daryti
QUOTE(kamuoliukė @ 2007 10 19, 20:52)
Man tai kažkodėl labai juokingai atrodo tokia apsisaugojimo priemonė, kaip bazinės temperatūros matavimas Labai būtų įdomu apie šį procesą sužinoti daugiau, kaip ten ką ir kada reikia daryti
kiek zinau, tai temperaturos matavimas ryte prabudus analineje angoje. o tu taip isivaizduoji kiekviena ryta? pas jus rytynio sekso nebuna?
o be to tai galbut tinka tik esant visiskai reguliarioms menesinems. man tai netinka
QUOTE(multti @ 2007 10 16, 17:06)
Sveikos,
Kai nustojau maitint, gydytoja patare vartot Mercilon, bet man sitos KT pasirode per silpnos, tai perejau prie Marvelon, ir kol kas jos man puikiai tinka
as irgi, kai baogesi MP, pradejau vartoti Triregol. Anksciau, pries pastojima, vartojau Regivedon.
naudojau, KZ, veliau novynette, yasminelle ir lindynette 20. niekas netiko, todel tenka pasitenkinti prezervatyvais, kuriais, mes su draugu, atvirai pasakius, nelabai pasitikim...
QUOTE(miss_ @ 2007 10 22, 16:13)
naudojau, KZ, veliau novynette, yasminelle ir lindynette 20. niekas netiko, todel tenka pasitenkinti prezervatyvais, kuriais, mes su draugu, atvirai pasakius, nelabai pasitikim...
labas
QUOTE(Zylute1 @ 2007 10 19, 21:46)
kiek zinau, tai temperaturos matavimas ryte prabudus analineje angoje. o tu taip isivaizduoji kiekviena ryta? pas jus rytynio sekso nebuna?
o be to tai galbut tinka tik esant visiskai reguliarioms menesinems. man tai netinka
Nevisai Taip, tai rytinis matavimas, bet nebutinai analineje- priklauso, kas tau priimtiniau. Galima makštyje, galima kad ir po liežuviu. Svarbu kad tik atsibudus, kol lovoj esi.
Trunka ~2min. Kol matuoji prabundi, o tada ir savo brangujį gali pradėt kibint
Beje, dėl menstruacijų reguliarumo tai galioja tik tada, jei matuoji mechaniniu termometru. Jei elektroninis- tai paskaičiuoja pats.
As naudojau pleistra 2 metus ir buvau labai patenkinta! visu pirma, kad nebuvo pasalinio poveikio, o antra, kad nereikejo rupintis kas diena del neisgertos tabletes. Super dalykas!