Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(shviesi @ 2007 09 04, 21:24)
Dažnai matau gatvėje paneles su KP, labai baisiai atrodo, šviečia iš tolo. Mėnesį ir pati nešiojau, labai nepatiko, kai į vonią įlindau kraštai atsiklijavo, paskui vėl prisiklijavo, žodžiu nasamonė. O su KT tai dar baisiau, jas iš viso nepatartina vartoti ilgiau nei 2-3 metus negimdžiusiom. Draugės mama buvo seminare, tai tokių baisybių apie jas pripasakojo ir genetikos centre nekokie atsiliepimai, žodžiu, pradėjau saugotis prezervatyvais, ir kitoms patarčiau. Nefarširuokime savęs hormonais

sutinku, nors pati vartojau KT, bet sutinku thumbup.gif
Atsakyti
Aš niekada nebūčiau pradėjusi naudot jokių hormoninių KP,KŽ ar KT.Po krūties operacijos(fibroadenoma),onkologas patarė naudot kontraceptines priemones,nes sakė,kad man trūksta vyriko hormono,panaudojus KP praeis krūtų tempimas (mastopatija).Nusipirkau EVRA.1mėn. nieko blogo nejutau tik krūtų tempimą,bet prie jo jau buvau pripratusi,po 2 mėn.išryškėjo šalutiniai poveikiai.Dar pamiršau paminėt,kad per 4mėn.priaugau 9kg.,nebežinau ką daryt,gryšim prie prezerv. g.gif
Atsakyti
QUOTE(shviesi @ 2007 09 04, 22:24)
Dažnai matau gatvėje paneles su KP, labai baisiai atrodo, šviečia iš tolo. Mėnesį ir pati nešiojau, labai nepatiko, kai į vonią įlindau kraštai atsiklijavo, paskui vėl prisiklijavo, žodžiu nasamonė. O su KT tai dar baisiau, jas iš viso nepatartina vartoti ilgiau nei 2-3 metus negimdžiusiom. Draugės mama buvo seminare, tai tokių baisybių apie jas pripasakojo ir genetikos centre nekokie atsiliepimai, žodžiu, pradėjau saugotis prezervatyvais, ir kitoms patarčiau. Nefarširuokime savęs hormonais

Gal ką nors plačiau galėtum papasakoti, labai įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 09 06, 00:11)
Gal ką nors plačiau galėtum papasakoti, labai įdomu g.gif

yra atskira tema apie KP 4u.gif
Atsakyti
as naudoju KP ir man lb gerai jie, nesiklijuoju as ju ten kur matytusi.

kai cia man sake vienas zmogus, eina visos prisiklijavusios matomoi vietoj mazdaug imk mane ir daryk biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

as naudojau 1metus Nuva ring zieda, ir esu beprotiskai laiminga,menesines visada laiku,jokio salutinio poveiko....

bet stai ir vel atejo laikas naujam receptukui gauti.... tai pasnekejau su savo ginekologe....ir man patare jei seimoje yra kas nors sirges kruties veziu(mano mama) jokiu tableciu,pleistru,ziedu-naudoti negalima blink.gif verysad.gif nes tada didesne tikimybe pries menopauze susirgti kruties veziu verysad.gif

tai dabar net nezinau ka ir bedaryti doh.gif
taip viskas tiko ir patiko,o cia stai ir susijauke viskas
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 08 29, 17:24)
ne tik vitaminai silpnina POK poveiki, bet ir antibiotikai, neuroleptikai, antidepresantai ir netgi jonazole ar greipfrutu sultys. doh.gif  taip, kas visada pasiskaitykit vaistu saveikas informaciniame lapelyje ir nereix augint pilvu mirksiukas.gif o jei priverstinai vartojate tokius dalykus, kurie silpnina poveiki (tarpkitko itakos turi ir vemimas, viduriavimas ir virskinamojo trakto veiklos sutrikimai-silpnina POK poveiki), naudokites barjerinemis apsaugos priemonemis mirksiukas.gif  ir viskas bus ok thumbup.gif
Papildyta:
deja, tokia tiesa brangioji, tai yra receptinis preparatas ir vaistinej turi teise jo reikalauti. o be jo ir neisduoti vaistu. tokie musu mielos LR SAM istatymai

As vartoju Mercilona apie 4 metus, tai man jis irgi labai sureguliavo menesines, nors anksciau jos buvo daugmaz reguliarios, bet dabar irgi kaip laikrodzio tikslumu atsiranda ir baigiasi, visada zinau, kada laukti. Ir menesines tapo labai negausios, nebeskauda pilvo. Tik per PMS kiek papilneju - bet tik i nauda thumbup.gif
ir buvo taip, kad pamirsau jas isgerti, ir geriau su antibiotikais, ir su vitaminais - visko buvo per ta laika, bet lyg viskas gerai g.gif
noreciau baigti jas vartoti, ypac kai zmones pasakoja, kad jos nera gerai, bet kiti budai mums nelabai tinka unsure.gif prezervatyvai mums abiems labai nemalonus, tik trukdo, atitraukia demesi, papildomi rupesciai, o ir man nuo tos "gumos" nelabai malonus jausmas unsure.gif o su KT tai gali daryt ka nori kada nori - spontaniskai atsiduoti akimirkai wink.gif smileysex.gif

beje, siandien nusipirkau KT be jokio recepto - o taip pergyvenau, ka dabar reiks daryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intimacy: 14 rugsėjo 2007 - 12:12
QUOTE(Intimacy @ 2007 09 14, 13:08)
As vartoju Mercilona apie 4 metus, tai man jis irgi labai sureguliavo menesines, nors anksciau jos buvo daugmaz reguliarios, bet dabar irgi kaip laikrodzio tikslumu atsiranda ir baigiasi, visada zinau, kada laukti. Ir menesines tapo labai negausios, nebeskauda pilvo. Tik per PMS kiek papilneju - bet tik i nauda  thumbup.gif
ir buvo taip, kad pamirsau jas isgerti, ir geriau su antibiotikais, ir su vitaminais - visko buvo per ta laika, bet lyg viskas gerai  g.gif
noreciau baigti jas vartoti, ypac kai zmones pasakoja, kad jos nera gerai, bet kiti budai mums nelabai tinka  unsure.gif  prezervatyvai mums abiems labai nemalonus, tik trukdo, atitraukia demesi, papildomi rupesciai, o ir man nuo tos "gumos" nelabai malonus jausmas  unsure.gif  o su KT tai gali daryt ka nori kada nori - spontaniskai atsiduoti akimirkai  wink.gif  smileysex.gif

beje, siandien nusipirkau KT be jokio recepto - o taip pergyvenau, ka dabar reiks daryt  bigsmile.gif

As irgi geriau Mercilona gal apie 2 metus, viskas buvo lyg ir gerai: menesines laiku, negausios + spontaniskos akimirkos, bet tai, kad po KT vartojimo buvo problema pastoti man yra svarbiau. Na tai cia ir priklauso nuo to kas zmogui svarbiau ar sveiki ir stiprus vaikai, kuriu genetika nebus pazeista ar malonumo akimirkos. Dabar renkuosi "gumas" nes nenoriu kad ateityje hormonai pakenktu mano vaikams. Bet cia tik mano nuomone, nes pati galvoju, kad sunkesnis pastojimas buvo butent nuo to, nes tai vistiek yra intervencija i normalu gamtos sukurta cikla.
Atsakyti
KT
Atsakyti
QUOTE(shviesi @ 2007 09 04, 19:24)

As ir naudojau pleistra ,bet labai jau trumpai,nes atsilipindavo pastoviai.
O kaip Tu reaguoji i ziedus ?Tai tikrai gan patogu ,nereikia kiekviena diena prisiminti ar kas savaite lipdyti ,tiesiog ysidedi ir 21 dienai rami.
Atsakyti
Prezervatyvai smile.gif
Atsakyti
Labukas,

As anksciau geriau Cilest, taciau kai jau dabar KT parduoda tik su receptais, tai gydytoja israse Yarina. Ziuresim kaip sureguos organizmas g.gif
Atsakyti