Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(tigriuke23 @ 2007 08 30, 17:35)
tai cia taip pat kaip ir su tabletem,bet biskuti brangoka blink.gif

tikrai taip biggrin.gif bet uztat skrandzio ir kepenu negadina thumbup.gif
Atsakyti
tas tai teisybe thumbup.gif .
Atsakyti

Nepatinka man šiuolaikinės apsaugos priemonės, matyt esu senamadiška. Kadangi turiu pastovų draugą, tai naudojam NLA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simute5 @ 2007 09 04, 13:09)
Nepatinka man šiuolaikinės apsaugos priemonės, matyt esu senamadiška. Kadangi turiu pastovų draugą, tai naudojam NLA blush2.gif

mums su sia apsisaugojimo priemone pavyko pasidaryti dukryte soske.gif
dabar naudoju zieda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 04, 13:19)
mums su sia apsisaugojimo priemone pavyko pasidaryti dukryte  soske.gif
dabar naudoju zieda. thumbup.gif

biggrin.gif bent jau toks pliusas. Žinomos šios pasekmės, aišku, problemos nebūtų, jei ir taip nutiktu ax.gif
Atsakyti
4 men. naudojau EVRA pleistrus, žadu jų atsisakyti, nes jaučiu daug šalutinių poveikių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2007 09 04, 15:31)
4 men. naudojau EVRA pleistrus, žadu jų atsisakyti, nes jaučiu daug šalutinių poveikių  g.gif

o kas per poveikiai? ax.gif
Atsakyti
Nuo Evra pleistro atsirado pigmentinė dėmė ant veido, ant peties atsirado balkšva dėmė labai panaši į grybelį, nervingumas anksčiau viso to nėra buvę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2007 09 04, 15:31)
4 men. naudojau EVRA pleistrus, žadu jų atsisakyti, nes jaučiu daug šalutinių poveikių  g.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
gal kitoms ir tinka, as tai nebenaudosiu tik nežinau ką pasirinkt
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2007 09 04, 18:03)
gal kitoms ir tinka, as tai nebenaudosiu tik nežinau ką pasirinkt

as ilgai naudojau KT, apie keturis metus, dabar naudojame prezervatyvus, esame labai patenkinti, abu thumbup.gif
Atsakyti
Dažnai matau gatvėje paneles su KP, labai baisiai atrodo, šviečia iš tolo. Mėnesį ir pati nešiojau, labai nepatiko, kai į vonią įlindau kraštai atsiklijavo, paskui vėl prisiklijavo, žodžiu nasamonė. O su KT tai dar baisiau, jas iš viso nepatartina vartoti ilgiau nei 2-3 metus negimdžiusiom. Draugės mama buvo seminare, tai tokių baisybių apie jas pripasakojo ir genetikos centre nekokie atsiliepimai, žodžiu, pradėjau saugotis prezervatyvais, ir kitoms patarčiau. Nefarširuokime savęs hormonais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shviesi: 04 rugsėjo 2007 - 20:25