Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Naudojame su brangiuoju prezervatyvus. Life Style. Tikrai jie labai ploni ir nesijaučia jokio diskomforto. smile.gif
Atsakyti
Naudoju hormoninius kontraceptikus. Man rodos, kad nėra geresnio būdo už juos. Nors trūkumų irgi daug, bet bent tikrai patikima.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 08 20, 00:55)
Naudoju hormoninius kontraceptikus. Man rodos, kad nėra geresnio būdo už juos. Nors trūkumų irgi daug, bet bent tikrai patikima.

as taip pat naudoju kontraceptines tabletes.labai jomis pasitikiu.dingo baime,O GAL NETYCIA PASTOJAU doh.gif ?tik trukumas tas,kad gali netycia pamirsti isgerti.o siaip jokiu pasaliniu poveikiu nera,bent jau man.naudoju YARINA,jos tikrai geros thumbup.gif user posted image

Atsakyti
QUOTE(liita @ 2007 08 15, 22:42)
Naudojame su brangiuoju prezervatyvus. Life Style. Tikrai jie labai ploni ir nesijaučia jokio diskomforto. smile.gif

Mes irgi jau daug metu juos naudojam, tikrai jokio diskomforto biggrin.gif
Atsakyti
as su SB nenaudojam nieko bigsmile.gif tik kai man buna vaisingos dienos jis sperma islieja ne i mane 4u.gif jau 4 metai ir nieko blink.gif MB sako,kad kazkuris gali buti nevaisingas blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
na as jau daugiau nei metus naudoju pleistrus. esu labai patenkinta thumbup.gif nereikia kasdien sukti galvos del tableciu, ir skranduka taip savo saugau... zodziu, puikus dalykas tie pleistrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2004 01 10, 16:15)
Jau 3 metus geriu Cilest,labai man jie tiko iskart:nei pykino,nei galva svaigo,nei kokiu kraujavimu buvo vidury ciklo.Susergu kaip laikrodukas kada reik,o ir sirgimas dabar kaip pasaka,kur anksciau buvo siaubas siaubas blink.gif Na nezinau,man jie patinka,tfu tfu tfu kol kas ir nepavede wink.gif
O va apie Mercilona ir girdejau jau nemazai blogu atsiliepimu,daug kam netiko,pykindavo labai,o jau pastojusiu ji vartojant tai ir nemazai.Nors siaip kiek zinau,tai nelabai yra gerai gert kartu su kontraceptikais kokius vitaminus,vyksta chemines reakcijos vadinamos,tai va gal Mercilonas ir netinka su vitaminais jei tiek pastojusiu yra.Ar vartojot kokius vitaminus ,kurios pastojot gerdamos Mercilona?Dabar jau ir idomu daros kaip ten gaunas su tais vitaminais,juk vistiek reik kazka papildomai gert kad sveika ir grazi butum,o cia va gaunas kad grozis tada buna jau pilvukas nuostabus smile.gif

ne tik vitaminai silpnina POK poveiki, bet ir antibiotikai, neuroleptikai, antidepresantai ir netgi jonazole ar greipfrutu sultys. doh.gif taip, kas visada pasiskaitykit vaistu saveikas informaciniame lapelyje ir nereix augint pilvu mirksiukas.gif o jei priverstinai vartojate tokius dalykus, kurie silpnina poveiki (tarpkitko itakos turi ir vemimas, viduriavimas ir virskinamojo trakto veiklos sutrikimai-silpnina POK poveiki), naudokites barjerinemis apsaugos priemonemis mirksiukas.gif ir viskas bus ok thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Miau777 @ 2007 08 04, 13:40)
kAZKOKIA NESAMONE.kONTRACEPTINEM TABLETEM VAISTINEJ PRASE RECEPTO.tAI KA GAL TUOJ SANTUOKOS LIUDIJIMO PRASYS biggrin.gif

deja, tokia tiesa brangioji, tai yra receptinis preparatas ir vaistinej turi teise jo reikalauti. o be jo ir neisduoti vaistu. tokie musu mielos LR SAM istatymai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandragora: 29 rugpjūčio 2007 - 16:20
ash KT pakeichiau i KZ tikiuosi bus tik gereu wink.gif
Atsakyti
GAL KAS GALI PAPASAKOT APIE KONTRACEPTINI PLEISTRA?KOKIA KAINA IR KAIP JI NAUDOT?VARTOJU TABLETES,NORS LB GERAI JAUCIUOSI,BET NORECIAU IR KITU PRIEMONIU PABANDYT smile.gif
Atsakyti
as taip pat noreciau suzinoti apie kontraceptikos pleistrus daugiau nes apie juos pirma karta isgirdau apie tokia apsisaugojimo priemone doh.gif noreciau suzinoti daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke23 @ 2007 08 30, 14:19)
GAL KAS GALI PAPASAKOT APIE KONTRACEPTINI PLEISTRA?KOKIA KAINA IR KAIP JI NAUDOT?VARTOJU TABLETES,NORS LB GERAI JAUCIUOSI,BET NORECIAU IR KITU PRIEMONIU PABANDYT smile.gif

pati naudojau pleistra ir man jis tiko. apie tuos atsiklijavimus buvau prisiklausius ir baiminausi, kol pati neisbandziu. tereikia pries klijuojant, oda gerai nuvalyti, kad butu sausa ir be riebalu likuciu, o poto pagal instrukcija prisiklijuoti ir stipriai prispaudus palaikyti apie puse minutes ir viskas ok. kazkada buvau su pleistru baseine su sukurinem srovem ir pamaciau, kad atsiklijavo, galvojau, kad sakes, bet kai tik nusausinau oda jis vel graziai prilipo, tarsi nebutu atsilkijaves biggrin.gif rauksleliu gali atsirasti del odos judejimo ir tamprumo, pleistras nera tamprus, bet tai tikrai nieko baisaus. tiesiog stebet, kad kampai neatsiklijuotu ir pan (man visuomet jis laikesi puikiai) thumbup.gif
ir stengtis per visa cikla klijuoti pleistrus skirtingose vietose, kad nebertu ir nesustu oda smile.gif
svorio ne kiek nepriaugau, tik dziaugiausi papilnejusia krutine bigsmile.gif o be to oda labai susitvarke ir nei spuogai erzino, nei pms nebuvo. tikrai patiko. o kaina siuo metu vaistinese apie 53 Lt.(dezuteje yra 3 pleistrai, vienam ciklui- nusipirxi instrukcijoje viska graziai rasi aprasyta, arba ir internete ivesk googlej EVRA ir pasiskaitysi sviska, kas neaisku) ir vis brangsta schmoll.gif vartoti paprastai: pirmaja ciklo (menesiniu) diena klijuoji pagal instrukcija ant odos, po savaites lygiai ta pacia diena ir mazdaug tuo pat metu klijuoji antra, o pirmaji nulupi ir saugiai pagal instrukcija ismeti. dar po savaites vel klijuoju nauja, senaji ismeti ir praejus dar savaitei nebeklijuoji ir lauki mmm wub.gif po savaites pertraukos vel pradedi nauja pakuote ir klijuoji pleistrus is naujo.
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 08 30, 18:11)
pati naudojau pleistra ir man jis tiko. apie tuos atsiklijavimus buvau prisiklausius ir baiminausi, kol pati neisbandziu. tereikia pries klijuojant, oda gerai nuvalyti, kad butu sausa ir be riebalu likuciu, o poto pagal instrukcija prisiklijuoti ir stipriai prispaudus palaikyti apie puse minutes ir viskas ok. kazkada buvau su pleistru baseine su sukurinem srovem  ir pamaciau, kad atsiklijavo, galvojau, kad sakes, bet kai tik nusausinau oda jis vel graziai prilipo, tarsi nebutu atsilkijaves biggrin.gif  rauksleliu gali atsirasti del odos judejimo ir tamprumo, pleistras nera tamprus, bet tai tikrai nieko baisaus. tiesiog stebet, kad kampai neatsiklijuotu ir pan (man visuomet jis laikesi puikiai) thumbup.gif
ir stengtis per visa cikla klijuoti pleistrus skirtingose vietose, kad nebertu ir nesustu oda smile.gif
svorio ne kiek nepriaugau, tik dziaugiausi papilnejusia krutine bigsmile.gif o be to oda labai susitvarke ir nei spuogai erzino, nei pms nebuvo. tikrai patiko. o  kaina siuo metu vaistinese apie 53 Lt.(dezuteje yra 3 pleistrai, vienam ciklui- nusipirxi instrukcijoje viska graziai rasi aprasyta, arba ir internete ivesk googlej EVRA ir pasiskaitysi sviska, kas neaisku) ir vis brangsta schmoll.gif  vartoti paprastai: pirmaja ciklo (menesiniu) diena klijuoji pagal instrukcija ant odos, po savaites lygiai ta pacia diena ir mazdaug tuo pat metu klijuoji antra, o pirmaji nulupi ir saugiai pagal instrukcija ismeti. dar po savaites vel klijuoju nauja, senaji ismeti ir praejus dar savaitei nebeklijuoji ir lauki mmm wub.gif  po savaites pertraukos vel pradedi nauja pakuote ir klijuoji pleistrus is naujo.

tai cia taip pat kaip ir su tabletem,bet biskuti brangoka blink.gif
Atsakyti