Jau metus naudoju zieda, pries tai geriau tabletes, ziedas labiau patinka
aš irgi naudoju žiedą ir esu gana patenkinta, nors šiaip esu nusiteikusi prieš chemiją. anksčiau bandžiau ir prezervatyvus (man nemalonu) ir natūralų (nepatikima nes ciklas buvo nereguliarus) ir akto nutraukimą (pusę malonumo dingsta, kai reikia momentą ,,gaudyti")... ech, kiekvieną mielą menėsį su nerimu laukti pasirodys menėsinės ar ne, tai toks stresas greičiau vėžį įvarys...
naudojau kontraceptines tabletes Yarina, nepatiko, tai dabar apsistojom ties prezervatyvais..
kAZKOKIA NESAMONE.kONTRACEPTINEM TABLETEM VAISTINEJ PRASE RECEPTO.tAI KA GAL TUOJ SANTUOKOS LIUDIJIMO PRASYS
Tai labai gerai kad paprase. Civilizuotam pasauly jau seniai nebarduoda KT be receptu.
QUOTE(mamutiene @ 2007 08 04, 14:15)
Tai labai gerai kad paprase. Civilizuotam pasauly jau seniai nebarduoda KT be receptu.
Butu didziausia nesamone eiti kas menesi pas gydytoja ir prasyt recepto Nebent daugkartini jei rasytu butu liuks
Aš gėriau KT Diane 35 , man jos labai tiko.Jokių problemų ir nereikia su baime laukti atkeliaus mmm ar ne
naudoju pleistra jau beveik 3 metus ir esi labai patenkinta pirma vartojimo savaite gal ir jautes kazkoks salutinis poveikis: silpniumas,pykinimas. isbandziau pries tai ir tabletes taciau daznai pamirsdavau isgert ir siaip apsnunkus jauciaus. o su pleistru jokiu nepatogumu: sportuoju, i pirti einu,baseine plaukioju,deginuosir pan- niekad nebuvo atsiklijaves ar nukrites, tik gan brangokas malonumas
vartoju kontaraceptines tabletes ir esu patenkinta. nes anksciau kai dar pati mokiausi mokykloje tai prisimenu pirma menesiniu diena kaip su siaubu. nes alpdavau is skausmo, tindavau akyse tamsu buvo. nu vienu zodziu ziauriai skaudejo. tai net prisimenu sesele sakydavo - pirma diena kai sergi jau neik i ta mokykla nes vis vien ateisi pas mane kad isleisciau.
o ir sakydavo naksciau babulkos taigi cia po gimdymo viskas susitvarkys- nieko nesusitvarke pokol nepradejau gerti.
tai va o paradejus vartoti kontraceptikus viskas susitvarke jokiu skausmu, jokiu alpimu, susergu laiku.
o ir sakydavo naksciau babulkos taigi cia po gimdymo viskas susitvarkys- nieko nesusitvarke pokol nepradejau gerti.
tai va o paradejus vartoti kontraceptikus viskas susitvarke jokiu skausmu, jokiu alpimu, susergu laiku.
Man iki gimdymo pirma mmm diena irgi budavo kazkas baisaus..be vaistu nebeishsiversdavau, mmm tesdavosi 5-6 dienas..
O po gimdymo atsitiko stebuklas: jokiu skausmu, zymiai maziau "nuoteku" ir tesiasi tik 3 dienas...gal ir teisios bobules...
O po gimdymo atsitiko stebuklas: jokiu skausmu, zymiai maziau "nuoteku" ir tesiasi tik 3 dienas...gal ir teisios bobules...
QUOTE(mamutiene @ 2007 08 10, 12:13)
Man iki gimdymo pirma mmm diena irgi budavo kazkas baisaus..be vaistu nebeishsiversdavau, mmm tesdavosi 5-6 dienas..
Pavydziu:) Tikiuosi ir man taip pasiseks