Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(courtney @ 2007 06 25, 09:25)
Bandžiau žiedą, labai nepatiko. Pirma, aš jį jaučiau maudimą makštyje, nors žiedą buvau įkišusi tikrai giliai. Antra, sekso metu visada jį jaučiau, nes vistiek gi užima ten vietos, ir kartu su draugeliu pas mane netilpdavo  schmoll.gif Be to, labai kraujavo, ir net beveik dvi savaites, pajutau šaltumą vyro atžvilgiu, nors šiaip priklausau karštosioms, seksas pradėjo nebeteikti malonumo,pasireiškė ir kiti išvardinti šalutiniai poveikiai.

Žodžiu, išsiėmiau tą žiedą. Nusprendžiau, kad vardan saugumo galima pabandyt kažką kitą, nes man žiedas buvo tikra kankynė.

Norėčiau pleistrą pabandyt, nes šiaip saugomės prezikais, bet irgi turiu dvejonių dėl to atsilupimo ir nepatikimumo.

As tai jau 2 metus vartoju kontraceptini zieda ... ir nieko geresnio isvis nesugalvociau ... Nuo pat pradziu man patiko. Visai jo nejauciu (niekada!) ... Ir siaip galima myletis kada tik nori ir po kelis kartus is eiles, nereikia niekad galvoti apie kontraceptikus (na tik karta per menesi) smile.gif siaip tai hormoninis kontraceptikas, taciau ne kaip piliules is jo kas kiek laiko issiskiria labai mazai hormonu, tik tiek kiek reikia, o ne bele kokia doze is karto ... Ziauriai geras isradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2007 07 07, 23:09)
As tai jau 2 metus vartoju kontraceptini zieda ... ir nieko geresnio isvis nesugalvociau ... Nuo pat pradziu man patiko. Visai jo nejauciu (niekada!) ... Ir siaip galima myletis kada tik nori ir po kelis kartus is eiles, nereikia niekad galvoti apie kontraceptikus (na tik karta per menesi) smile.gif siaip tai hormoninis kontraceptikas, taciau ne kaip piliules is jo kas kiek laiko issiskiria labai mazai hormonu, tik tiek kiek reikia, o ne bele kokia doze is karto ... Ziauriai geras isradimas  thumbup.gif

as irgi manau,kad ziedas - lb geras dalykas, bet cia ir nuo organizmo priklauso,nes pazistu merginu,kurioms jis taip pat netiko, nes jaute ji ax.gif
Atsakyti
Aš jau antras mėnuo kaip pradėjau gerti kontraceptines tabletas, nors man kažkaip pieliau būtų pleistras g.gif
Atsakyti
paskaicius dauguma jusu komentaru gana sutrikau, nes kontraceptikai yra tikrai rimtas dalykas ir vartoti ju nepasitarus su ginekologu tikrai nereiketu, nes as kai po gimdymo nuejau pas savo ginekologe ir pasiteiravau del kontraceptiniu tableciu tai ji man iskart pasake kad reikia visu pirma tyrimus pasidaryti tokius kaip kraujo kresejimo, kepenu...nes neissitirus gali buti labai rimtu pasekmiu kaip insultas ir pan, nes pvz kaikuriems zmonems lb kresa kraujas o kontraceptines piliukes ji dar lb sukresina ir gali buti netgi insultas.todel manau kad nereiketu lb visiems isiulyti kontraceptiniu piliuliu nepasitarus su savo ginekologu(aisku ce tik mano nuomone, o rinktis reikia jau jums mielos moterys smile.gif )
Atsakyti
As jau antrus metus su spirale mirena, nieko geriau sugalvoti neimanoma thumbup.gif
Svarbiausia tai, jog nebesergu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita27 @ 2007 07 16, 22:27)
As jau antrus metus su spirale mirena, nieko geriau sugalvoti neimanoma  thumbup.gif
Svarbiausia tai, jog nebesergu  thumbup.gif

ar turint Mirena visai dingsta mėnesinės???
oho, pavydžiu:)
Atsakyti
Nevartojau ir nevartoju jokiu kontraceptiniu priemoniu, saugomes naturaliais metodais; BT matavimas, kartais akto nutraukimas, nenoriu saves maitinti nuodais ax.gif ,o ypac po to, ka isgirdau, kad butent nuo hormonu sitoks moteru sergamumas veziu. verysad.gif 4u.gif Butent, kad kontraceptines nepadeda, o skatina gimdos, kruties vezi, nezinau, kai isgirdau, pasiurpau, reikia gerai apsvarstyti pries vartojant juos, bet jei ne jie, tada butu daug abortu, kazi, kuri blogybe geriau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 20, 11:27)
Nevartojau ir nevartoju jokiu kontraceptiniu priemoniu, saugomes naturaliais metodais; BT matavimas, kartais akto nutraukimas, nenoriu saves maitinti nuodais  ax.gif ,o ypac po to, ka isgirdau, kad butent nuo hormonu sitoks moteru sergamumas veziu.  verysad.gif  4u.gif Butent, kad kontraceptines nepadeda, o skatina gimdos, kruties vezi, nezinau, kai isgirdau, pasiurpau, reikia gerai apsvarstyti pries vartojant juos, bet jei ne jie, tada butu daug abortu, kazi, kuri blogybe geriau.  g.gif

Bet apsaugo nuo kiaušidžių vėžio 4u.gif Vienžo lazda turi 2 galus.
Atsakyti
Laba!

As turejau spirale,bet vakar teko issimti,nes po menesiniu isjudejo is vietos ir pradejo skaudet doh.gif Tai reiks bandyt kazka kita,tik neaisku kas geraiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2007 07 12, 13:28)
paskaicius dauguma jusu komentaru gana sutrikau, nes kontraceptikai yra tikrai rimtas dalykas ir vartoti ju nepasitarus su ginekologu tikrai nereiketu, nes as kai po gimdymo nuejau pas savo ginekologe ir pasiteiravau del kontraceptiniu tableciu  tai ji man iskart pasake kad reikia visu pirma tyrimus pasidaryti tokius kaip kraujo kresejimo, kepenu...nes neissitirus gali buti labai rimtu pasekmiu kaip insultas ir pan, nes pvz kaikuriems zmonems lb kresa kraujas o kontraceptines piliukes ji dar lb sukresina ir gali buti netgi insultas.todel manau kad nereiketu lb visiems isiulyti kontraceptiniu piliuliu nepasitarus su savo ginekologu(aisku ce tik mano nuomone, o rinktis reikia jau jums mielos moterys smile.gif )

As irgi manau jog reiketu nors pasikonsultuoti su ginekologe, nes issirinkus netinkamas kontraceptines paskui labai skaudziai gali nukenteti. Va ir as budama studente sugalvojau pataupyti ir naudojau tokios pat paskirties kaip zvakutes tik tabletes, na tokie kaip rateliai, net nezinau kap paaiskinti blush2.gif tai va, tik laikui begant pastebejau kad "ten" labai issauseja ir aplamai labai jautri pasidariau, pvz. nebetinka paprastas muilas nes elergija sukelia ir visokie kiti nemalonumai verysad.gif aisku po to ivikio iskart nutraukiau bet si problemele liko iki siol...
Atsakyti
laba diena, gal kas zinote koki poveiki neigiama daro RIGEVIDON kt, tiek prisiskaiciau apie visokias kitas, o apie tokias nieko neradau, gal ju niekas negeria.As irgi buvau nusistaciusi neigiama poziuri pries geriamas tabletes, bet ka daryti jeigu gydytoja israse recepta butent sioms tabletems, nes reikia gydymui. jeigu kas naudojates prasau atsiliepkit, pasidalinkit patirtimi, aciu
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 07 20, 08:27)
Nevartojau ir nevartoju jokiu kontraceptiniu priemoniu, saugomes naturaliais metodais; BT matavimas, kartais akto nutraukimas, nenoriu saves maitinti nuodais  ax.gif ,o ypac po to, ka isgirdau, kad butent nuo hormonu sitoks moteru sergamumas veziu.  verysad.gif  4u.gif Butent, kad kontraceptines nepadeda, o skatina gimdos, kruties vezi, nezinau, kai isgirdau, pasiurpau, reikia gerai apsvarstyti pries vartojant juos, bet jei ne jie, tada butu daug abortu, kazi, kuri blogybe geriau.  g.gif

Ir as niekada nenaudojau jokios chemijos, o apie toki svetimkuni kaip spirale net nupurto pagalvojus blink.gif
Mes irgi sekmingai naudojames naturaliais metodais. Reikai tik pagalvot kaip organizmas yra prievartaujamas geriant tabletes.Galu gale ir moteriskas orumas man to neleidzia daryti. Budama moteris, turiu vartoti visoki slamsta, gadinti savo sveikata, o vyras nieko? Kuom as blogesne uz ji? Malonumas abiems, o moketi uz ji turiu tik as? Vyras irgi tokios pat nuomones, nenori,kad as vartociau KT.
O ar apsaugo nuo vezio, ar neapsaugo...cia diskusija be galo
Atsakyti