QUOTE(courtney @ 2007 06 25, 09:25)
Bandžiau žiedą, labai nepatiko. Pirma, aš jį jaučiau maudimą makštyje, nors žiedą buvau įkišusi tikrai giliai. Antra, sekso metu visada jį jaučiau, nes vistiek gi užima ten vietos, ir kartu su draugeliu pas mane netilpdavo Be to, labai kraujavo, ir net beveik dvi savaites, pajutau šaltumą vyro atžvilgiu, nors šiaip priklausau karštosioms, seksas pradėjo nebeteikti malonumo,pasireiškė ir kiti išvardinti šalutiniai poveikiai.
Žodžiu, išsiėmiau tą žiedą. Nusprendžiau, kad vardan saugumo galima pabandyt kažką kitą, nes man žiedas buvo tikra kankynė.
Norėčiau pleistrą pabandyt, nes šiaip saugomės prezikais, bet irgi turiu dvejonių dėl to atsilupimo ir nepatikimumo.
Žodžiu, išsiėmiau tą žiedą. Nusprendžiau, kad vardan saugumo galima pabandyt kažką kitą, nes man žiedas buvo tikra kankynė.
Norėčiau pleistrą pabandyt, nes šiaip saugomės prezikais, bet irgi turiu dvejonių dėl to atsilupimo ir nepatikimumo.
As tai jau 2 metus vartoju kontraceptini zieda ... ir nieko geresnio isvis nesugalvociau ... Nuo pat pradziu man patiko. Visai jo nejauciu (niekada!) ... Ir siaip galima myletis kada tik nori ir po kelis kartus is eiles, nereikia niekad galvoti apie kontraceptikus (na tik karta per menesi) siaip tai hormoninis kontraceptikas, taciau ne kaip piliules is jo kas kiek laiko issiskiria labai mazai hormonu, tik tiek kiek reikia, o ne bele kokia doze is karto ... Ziauriai geras isradimas