Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(BOZZENA @ 2007 06 16, 11:45)
As uz prezervatyvus ir pries visokias tablete.

As ir uz prezervatyvus thumbup.gif o dar ir skoniu visokiu yra.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nintuke @ 2007 06 22, 22:39)
As ir uz prezervatyvus  thumbup.gif  o dar ir skoniu visokiu yra....  wub.gif

Valgoma apsauga, ot geri laikai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir koks skonis tos apsaugos lotuliukas.gif Man nepatinka visokie spalvoti, ypač mėtiniai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2004 01 09, 11:52)
nezinau,gal ir bovu kur nors uzvesta shita tema,nesigilinau...Taigi ar naudojate kontaceptikus ir kokius?Girdejau kad jau uzregistruotas pleistras Lietuvoje:)Kazin kokie jo privalumai ir trukumai?

Ash dabar vartoju"Mercilon",bene maziausia hormonu jose wink.gif

Jau kelis metus naudoju "Mergilon" tabletes ir is pradziu buvo labai puiku, reguliarus ciklas, mazas kraujavimas, jokiu skausmu, taciau po 3m pradejau storeti, sako kad tai nuo organizmo pripratimo, mielai pakeisciau bet nezinau kuo. Kas gali patarti? verysad.gif
Atsakyti
Bandžiau žiedą, labai nepatiko. Pirma, aš jį jaučiau maudimą makštyje, nors žiedą buvau įkišusi tikrai giliai. Antra, sekso metu visada jį jaučiau, nes vistiek gi užima ten vietos, ir kartu su draugeliu pas mane netilpdavo schmoll.gif Be to, labai kraujavo, ir net beveik dvi savaites, pajutau šaltumą vyro atžvilgiu, nors šiaip priklausau karštosioms, seksas pradėjo nebeteikti malonumo,pasireiškė ir kiti išvardinti šalutiniai poveikiai.

Žodžiu, išsiėmiau tą žiedą. Nusprendžiau, kad vardan saugumo galima pabandyt kažką kitą, nes man žiedas buvo tikra kankynė.

Norėčiau pleistrą pabandyt, nes šiaip saugomės prezikais, bet irgi turiu dvejonių dėl to atsilupimo ir nepatikimumo.
Atsakyti
o as vartoju logest,jau antrus metus,kolkas patenkinta..priaugau gal 5kg, bet man ju reikejo,nes tesveriau 47kg smile.gif o salutinis poveikis gal pora menesiu buvo tai supikina,tai galva skauda...bet po to viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif As seniau naudojau "Cileste" bet man jos netiko,skaudedavo galva,pradejo augti svoris,nutraukiau ,nes isigandau kad nenutukciau kaip karve,apsilankiau pas ginekologe ji patare,"belara" sake vokiskos turetu but neblogos ir nebrangios 24lt menesiui,zinokit ir tikrai neblogos.Bet as galvoju kad kiekviena kuri vartoja kontraceptines turi atrasti savo,nes kiekvienas vaistas turi prisitaikyti prie organizmo smile.gif o ju pasirinkimas tikrai didelis ir rinktis yra is ko ir kainos visokios.O sakau kas norit pabandykit "Belara" neseniai pasirodziusios lietuvoje,bet neblogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2007 06 23, 17:09)
Ir koks skonis tos apsaugos  lotuliukas.gif  Man nepatinka visokie spalvoti, ypač mėtiniai  schmoll.gif

Aha metiniai ir mums neeeeee schmoll.gif
Atsakyti
gal kas bandet pleistrus¿
Atsakyti
Vartoju marvelon, girdejau geru atsiliepimu apie yarina del svorio kitimu, kurie man labai aktualus, taciau nieko kito isskyrus marvelon ir prezervatyvus nevartojau.. ax.gif
Atsakyti
Naudosiu Bioself indikatoriu tongue.gif daugiau jokiu KT schmoll.gif gun_bandana.gif

Beje naudojau iki siol Logest 3 metus doh.gif 2 metus buvo viskas gerai, o va toliau prasidejo didziausias salutinis poveikis, kuri duoda visi KT su retom isimtim biggrin.gif Taip kad tenka rinktis arba seima arba KT rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 04 liepos 2007 - 10:37
Naudoju kontraceptines tabletes"Lindynette20"
Atsakyti