Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(aukselle @ 2007 04 25, 21:32)
Sveikutes,as esu naujoke cia,tad nusprendziau ir as parasyti savo nuomone.Jau  septyni metai kai naudoju kontraceptiku,ir jokiu problemu neturejau.visa laika geriau Mercilon,tai buvo ok.Dabar pakeiciau i Femina 35,tai po 3 naudojimo men.  man sutrumpejo menstruaciju ciklas iki triju dienu. doh.gif Tad vel grysiu prie Mercilono. smile.gif

Gėraiu KT Cilest, netiko doh.gif tiesiog stojo skrandis... Dabar geriu Yarina (gal jau 1 metai) thumbup.gif , nei svorio priaugau, nei skauda skrandį, mėnesinės pasidarė reguliarios ir ne tokios gausios (pusės rekėjusių paketų tesunaudoju) thumbup.gif Baimės jokios nejaučiu net ir tada kai prieš mėnesines papykina ar padidėja krūtys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 27 balandžio 2007 - 20:38
sveikos merginos. pasysiu ir as. esu bandzius ivairias tabletes, bet vienos netiko del pykinimo, kitos - del galvos vaigimo, trecios - del svorio augimo ir krutu tempimo... esu bandziusi ir zvakutes - patentex, bet nepatiko. jos istirpsta ir guli lyg pelkej, o nuo liucido pleveles, ar kaip ji ten, dabar net gerai pavadinimo nepamenu, prasidejo pienlige, kurios niekam nelinkeciau. siuo metu turiu spirale - mirena, ir lyg rami. aisku, siokiu tokiu pasaliniu pojuciu yra, - kartais skauda galva, siek tiek pakraujuoju, bet vis tiek ramu. Esu bandzius ir nutraukta akta, bet jis man nepatiko tuo, kad visada man pritrukdavo keliu sekundziu, kad baigti su vyru kartu, tad man jis ne iseitis. tad manau, kad kiekvienai savas pasirinkimas. smile.gif
Atsakyti
sveikutes.as tai geriu regulon.siaip nesiskundziu bet taip noreciau jokiu piliuliu negert.spirales deti negali gydytoja nes kaklelio patologija kazkokia.
kaip butu gerai kad butu kokie naturalus apsisaugojimo priemones (nekalbu apie nutraukta lytini akta) doh.gif
Atsakyti
PERSE o ziedas tau irgi netinka?
Atsakyti
Pradejau vartot tabletes del spuogu, bet atsisakiau grieztai, daugiau niekada... del spuogu tai padedavo tikrai, bet taip man susilpnejo imunitetas.... Prasidejo visokios moteriskos nesamones, pienlige, do pienlige.... O ir nuotaika ziauriai svyruot pradejo, ne is sio ne is to tooookia depresija uzpuldavo.... verysad.gif , galu gale atsirado ir odos grybelis, tokie balti plemai per nugara. pradziai net nemaniau, jog prie to ir kontraceptikai prisideda... Daba apie tai kaip as isitiknau:
Gydziau gydziau, kisau kisau pinigus... deja be rezultatu... Kadangi buvo prasidejusi vasara , tai meciau piliules, vasara spuogai ne taip berdavo ir gydziausi toliau ta gryba. Dingo grybeliai, dingo visos kitos nesamones. rolleyes.gif Po poros menesiuku, vel neapsikenciau del tu spuogu. Vel pradejau vartoti kontraceptikus... ir vel tas pats, odos grybelis vel su manim... blink.gif Tada man ir kilo itarimas.... nuejusi pas gydytoja ir uzklausiau ar taip gali būti. Ji nepaneige, stai ka isgirdau:
Grybelis aptinkamas daugumos zmonių odoje bei zarnyne. Jis taip pat aptinkamas makstyje. Daznai gryvbelis nesukelia jokių problemų, bet kartasi jis pradeda daugintis ir sukelia infekciją. Staigaus grybelio padaugėjimo priežastimi gali būti susidariusi palanki aplinka makštyje, pavyzdžiui, po gydmo antiobiotiakis, nėštumo metu, dėl diabeto, hormoninių preparatų naudojimo arba dėl perdėtos higienos.
Na as tada ir isitiknau tuom, meciau tas piliules visam laikui. schmoll.gif Tfu-tfu-tfu iki siol nepuola jokie grybai biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju žiedą. Super! thumbup.gif
Tik kaina truputį kandžiojasi g.gif Bet koks patogumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Įtariu, kad brangu, nes naujovė, populiaru... savo vaistinėje klausiau - sakė greitai išperka mirksiukas.gif o dėl daktaryčių, kurios turėtų išrašyti kontracepikus - tai tyrimus atlieka gal tik didmiesčiuose... schmoll.gif kai dėl kontraceptikų nuėjau pas savo ginekologę - sakė, - acha, šitos visoms tinka,- pabandyk (KT), po metų gryžau - netiko. tada kitas pabandyt davė... velniop. nusipirkau žiedą pati - jokio šalutinio poveikio, kaip nuo tablečių nepajutau. Jaučiuosi puikiai, ir laaaaabaaai patogu. clap.gif
Atsakyti
man tai is kart ginekologe patare nusipirkt zieda smile.gif ir labai dziauguosi, jokio diskomforto ir jokiu tableciu kad pamirsau isgert ax.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju žiedą, nors jis taip pat hormoniu pagrindu, bet mažesnis šalutinis poveikis, nei tablečių.
Atsakyti
sveikutės. smile.gif aš naudoju kontraceptines tabletes logest, šalutinių poveikių lyg ir nelabai jaučiu. bet vistiek svarstau keist. gal galėtumėt pasiūlyti tinkamiausias, kai vyras tik savaitę per mėnesį namie. g.gif
Atsakyti
mes tai prezervatyvais... nes KT man netinka ir nepatinka, o visais kitais būdais nepasitikiu... blush2.gif
pasiskaičiau apie žiedą... gal kada nors.. g.gif
Atsakyti
Pleistra thumbup.gif
Atsakyti
Pleistras assa.gif
Atsakyti