Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(norge @ 2004 01 09, 12:42)
Cia ne i tema, bet gal galit parasyti, ar kam buvo sveikatos sutrikimu del kontraceptiku? Siandien buvau pas gydytoja del prastos savijautos, ir vel pirmas klausimas- ar geriu kontraceptikus. Kai pasakiau, kad ne, tai pagyre blink.gif . Kai paklausiau, o kas, jei buciau gerus, tai pasake, kad nereiketu ieskoti ligos priezasties- viskas butu aisku unsure.gif . Ir dave suprast, kad ir negerciau, jei galiu be ju. Na, gerai, keleta metu dar galiu negerti, o ir vaiku dar galvojam tureti. Bet po to ka daryti? Ar cia tik nekuriu gydytoju fantazijos, ar tikrai kam yra buve sveikatos sutrikimu del tu tableciu?

mano kepenim amen cray.gif . nu jos dar funkcionuoja ir dar net visai neblogai mirksiukas.gif , bet pati jauciu kad jau nebe taip kaip buvo pries naudojant KT verysad.gif . mano draugei, kai vartojo KT, buvo toooookia depresija, kad vos nesizudydavo frusty.gif . o seimos daktaras grieztai nusiteikes pries visa hormonine kontracepcija, nes ji ivairius vezius sukelia censored2.gif
Atsakyti
is pradziu 4metus naudojom "nutraukta"-gime dukra,po to vel kuri laika "nutraukta",po to gal 3 men.KT,niu,bet ne man jos,esu issiblaskiusi.Tai pamenu pirma men.normaliai geriau,kita men jau vos ne kas antra diena... blush2.gif .po to uzsimanem sunaus,meginom meginom ir turim thumbup.gif .Dabar taip paniskai blink.gif bijau trecio vaiko,kad nebezinau ka daryt.Nepasitikiu jokiom priemonem,bet siuo metu naudoju zieda(vis geriau,nei nieko).Turiu pripazint,kad vistiek kiekviena menesi pries menesines panikuoju,jau ir testu dariausi,kartais supykina,tai...O norejau spirales,bet gydytoja nededa,nes sako,kad mano gimda tam per maza,gali greit iskristi,o ir greiciausiai skaudetu...Taigi mano nuomone,galim naudotis keliom tik norim apsaugom,vis del to100%apsauga yra -SUSILAIKYMAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi mano nuomone,galim naudotis keliom tik norim apsaugom,vis del to100%apsauga yra -SUSILAIKYMAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

teisingai biggrin.gif ! bet is kitos puses, jau geriau kad ir 50% apsauga nei jokios mirksiukas.gif
Atsakyti
Yerina ,labai geri,man jie taip pritiko,kad nezinociau net i kokius kitus keisti.Jie nesulaiko skysciu viduje. thumbup.gif
Atsakyti
susilaikymas tikrai 100% garantija..bet sveikatai tai tikrai nepades ;0
Atsakyti
O ka galite pasakyti apie zieda. Geriau Yarina, bet dabar noreciau pabandyti zieda. Prasau patarkite mirksiukas.gif ACIU
Atsakyti
QUOTE(linde @ 2007 04 21, 18:30)
O ka galite pasakyti apie zieda. Geriau Yarina, bet dabar noreciau pabandyti zieda. Prasau patarkite mirksiukas.gif ACIU

super dalykėlis thumbup.gif ! įsidedi ir 3savaites ramu biggrin.gif . nieko nesijaučia, niekas nekrenta, niekas netrukdo (bent jau man mirksiukas.gif ) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . o ir skrandžio bei kepenų nedirgina kaip tebletkos thumbup.gif . nu tik kad kaina didoka blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos As tai naudoju pleistra EVRA - labai dziaugiausi jo patogumu. Ir svoris praktiska nuo jo nekinta. Bet dabar su brangiausiuoju galvojam pradet planuot atzalele... Norejau paklaust, gal kas zinot - pries kiek laiko reikia nutraukti jo vartojima, kad organizmas pilnutinai issivalytu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 04 22, 14:07)
super dalykėlis  thumbup.gif ! įsidedi ir 3savaites ramu  biggrin.gif . nieko nesijaučia, niekas nekrenta, niekas netrukdo (bent jau man  mirksiukas.gifthumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . o ir skrandžio bei kepenų nedirgina kaip tebletkos  thumbup.gif . nu tik kad kaina didoka  blink.gif  doh.gif

pritaru 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima. ax.gif
Atsakyti
KT thumbup.gif .. tik pirma menesi naudoju, tai mano vyrukas labiau baiminasi nei as biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 04 02, 18:50)
mano kepenim amen  cray.gif . nu jos dar funkcionuoja ir dar net visai neblogai  mirksiukas.gif , bet pati jauciu kad jau nebe taip kaip buvo pries naudojant KT  verysad.gif . mano draugei, kai vartojo KT, buvo toooookia depresija, kad vos nesizudydavo  frusty.gif . o seimos daktaras grieztai nusiteikes pries visa hormonine kontracepcija, nes ji ivairius vezius sukelia  censored2.gif

Sveikutes,as esu naujoke cia,tad nusprendziau ir as parasyti savo nuomone.Jau septyni metai kai naudoju kontraceptiku,ir jokiu problemu neturejau.visa laika geriau Mercilon,tai buvo ok.Dabar pakeiciau i Femina 35,tai po 3 naudojimo men. man sutrumpejo menstruaciju ciklas iki triju dienu. doh.gif Tad vel grysiu prie Mercilono. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselle: 25 balandžio 2007 - 20:33