Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos.
Aš naudojau kontraceptini žieda...ir pastojau...Va ax.gif
Atsakyti
o mes kažkaip ir nesisaugom ax.gif Kartais nutraiktą lytinį aktą propaguojam
Atsakyti
na mes taip pat propogavom nutraukta lytini akta, bet siuo metu nesisaugom , nes norim mazylio,bet nera taip lengva pastoti verysad.gif
Atsakyti
as naudoju tabletes. jau pora metu ir esu patenkinta smile.gif tiksliau patenkinti esam abu biggrin.gif
Atsakyti
Kelis metus bandžiau įvairias priemones, bet paaiskėjo, kad esu alergiška kontraceptinėms tabletėms, tada išbandžiau pelistrus Evra, siap tai patogai negu tabletės, bet ir jiems aš pasirodo alergiška, tada nusprendiau įsidėti spiralę ir jau pora metu kaip nesuku galvos dėl kontarcepcijos.
P.S. dar ankščiau naudojom prezervatyvus, pasirodo nepatikima, pastojau
Atsakyti
Šiuo metu naudoju KT. Tačiau jei būtų mūsų valai tai nenaudotume nieko ir planuotume kūdikį. Šiaip anksčiau naudojom nutrauktą lyt. aktą, nes gumytės mums nepatinka blush2.gif
Atsakyti
Mes tai naudojame nutraukta lyt. akta, prezervatyvus ir neseniai pradejau vartoti kontraceptines tab.
Atsakyti
Bandžiau Yarina - netiko, buvau visuomet alkana ir pikta verysad.gif

Pleistrai Evra - viskas gerai, tik tingiu klijoti, o ir maudantys nepatogyu, tai dabar naudoju zieda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 03 17, 17:35)
Sveikos.
Aš naudojau kontraceptini žieda...ir pastojau...Va ax.gif

o tai gal blogai ka isidejai, ar iskrites buvo? blink.gif ar taip viskas pagal visas instrukcijas ir yra vaikelis? g.gif
Atsakyti
naudoju patentex zvakutes taciau nelabai man jos patinka todel pradesiu naudoti kontraceptines tabletes smile.gif
Atsakyti
As naudoju pleistra smileysex.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
daug visko naudojau....nuo kontraceptiniu pykino verysad.gif ....prezervatyvai feee schmoll.gif spirale buvo gerai 2m...po to organizmas pats ismete blink.gif ...o dabar jau koki pusmeti naudojam nutraukta lytini akta,nes gydytojai nieko daugiau neleido blink.gif .....nors sunus butent is nutraukto atsirado lotuliukas.gif ....labai nepergyvenu.....jei bus 2 nepamaisys.....
Atsakyti