Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fleurette @ 2007 02 21, 17:16)
Įdomu, kas gi tai? Kaip vadinasi?
Kol kas baiginėju KT, bet po to saugosimės gumytėm  smile.gif

Opium lubrikantas, kuris turi antispermicidinio tepalo, na tipo jei plystu prezervatyvas, tai tas lubrikantas dar saugotu. Daugiau kitokiu neradom lubrikantu su antispermicidiniu geliu...
Atsakyti
QUOTE(VidurnakcioLedi @ 2007 02 21, 19:39)
svejkos smile.gif paskaiciau ash cia ta forumiuka ir rimtai susimasciau...kolkas naudojuosi nutrauktu lytiniu aktu,bet man tai nepatinka o ir gasdina biskiuka g.gif
vis galvoju pradet naudot KT bet vis neprisiruosiu ir gal bijau kad netikt gali verysad.gif ka patartumet? blush2.gif

Patariu nueiti pas gydytoja mirksiukas.gif tikrai patars bent keleta variantu, duos lankstinuku pasiskaitymui mirksiukas.gif bet svarbiausia atliks visus tyrimus nes mano galva labai svarbu pries vartojant KT issitirti mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Vartoju "Yarina".
Atsakyti
As vartoju "Cilest" jau kelis metus
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 02 23, 21:10)
Patariu nueiti pas gydytoja  mirksiukas.gif tikrai patars bent keleta variantu, duos lankstinuku pasiskaitymui mirksiukas.gif bet svarbiausia atliks visus tyrimus nes mano galva labai svarbu pries vartojant KT issitirti  mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif

>kiek mano patirtis rodo, tai daktarai skuba paskirti KT ir neatlikinedami jokiu tyrimu, net neatsizvelgdami i jau esamus irasus korteleje. Turi pati buti isisnagrinejusi, ar nesergi tam tikrom ligom, del kuriu nepatartina naudoti KT.
Kai esi jauna ir nesi tikra del savo partnerio ir bijai neplanuoto nestumo, KT gal ir iseitis, bet jei partneriu pasitiki, tai as uz tai kad derint kelis apsisaugojimo budus ir imanoma issiversti be ivairiu hormoniniu preparatu.

QUOTE(VidurnakcioLedi @ 2007 02 21, 19:39)
svejkos smile.gif paskaiciau ash cia ta forumiuka ir rimtai susimasciau...kolkas naudojuosi nutrauktu lytiniu aktu,bet man tai nepatinka o ir gasdina biskiuka g.gif
vis galvoju pradet naudot KT bet vis neprisiruosiu ir gal bijau kad netikt gali verysad.gif ka patartumet?
> o ar zvakutes bandet? Jei labai nedrasu, tai kad drasiau butu galima saugotis dar ir nutrauktu lytiniu aktu.
Gal ir atsiras nemazai baranciu mane uz toki patarima, bet mano nuomone nutrauktas lytinis aktas nera toks jau ir nesaugus ir tikrai nera toks jau kenksmingas vyram, kaip kai kurie bando itikinti. Tiesiog derinant kelis budus, kurie nekenkia sveikatai( kaip hormonai), jausites abu saugus ir tikrai nesulauksit netyciuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky81: 06 kovo 2007 - 15:41
aciukas uzh patarimus 4u.gif nebandziau zvakuciu,bet noreceu smile.gif nzn kdl bet isejna tjp.. blush2.gif o netyciuku nebijau tjesiok nenoriu dar blush2.gif
Atsakyti
O ash naudoju kontraceptines tabletes "Gracail" - jau beveik metus laiko ir esu patenkinta smile.gif . Bet priesh tai teko ishbandyti ir pleistriukus "Evra" Ir nieko gero negaliu pasakyti!.. Tiesiog netiko ir nepatiko! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 02 17, 13:58)
Merginos, noriu jūsų patarimo. kiek anksčiau vartojau "Logest", kažkur apie metus laiko, kol gydytoja pasiūlė pabandyti "Yasminele", bent 3 mėnesius. taigi gėriau aš jas, ir vargo nemačiau (nors "Logest" irgi pašalinio poveikio nekėlė). dabar va prasidės 4-tas mėnuo, o mano galvoje dvejonės ar likti prie "Yasminelle", ar grįžti prie "Logest"  g.gif  kainos skirtumas maždaug 10 Lt...

o kam keitei,jeigu tiko ir ''Logest''Aš jau 5-kti metai geriu ''Logest''ir vargo nematau.Man irgi gyd.siųlė pakeist ''Jeanine'',pagėriau 4 mėn.,bet nusibodo tas amžinas krūtų tempimas,ir aš vėl geriu ''Logest'' thumbup.gif
Atsakyti
As tai turiu spirale ir man labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Na geriamos kontraceptines tabletes man nelabai patiko. Geriau pora metu, bet jas iskeiciau i kontraceptini pleistra Evra ir tuo labai dziaugiuosi. thumbup.gif Pleistra naudoju jau 3metus. Ir jokiu problemu. Ir nebreik ryt tableciu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kliaupatra,2007 03 09, 18:36]
Na geriamos kontraceptines tabletes man nelabai patiko. Geriau pora metu, bet jas iskeiciau i kontraceptini pleistra Evra ir tuo labai dziaugiuosi. thumbup.gif Pleistra naudoju jau 3metus. Ir jokiu problemu. Ir nebreik ryt tableciu biggrin.gif

Labutis visoms, tiek baisiu dalyku apie marvelona, mercelona pasiskaiciau, siaubas verysad.gif niu as asmeniskai geriau du metus marvelona - nieko cool.gif dabar jau antri metai kaip mercelona irgi nieko, cia kazkas ne taip... matyt tai priklauso nuo kiekvienos organizmo g.gif
O pleistriukas, mano nuomone nepatikimas kazkaip blush2.gif
Atsakyti
naudojau pleistrus virs metu,viskas man buvo ciki,kol ................... neprasidejo pykciai su vyru del sexo.tenka dabar nutraukt,ir vel problema,nezinau kokius kontraceptikus gert,pas gyd eit nera nei laiko nei butinybes,drauge pasiule Yarina tai nzn,pabandysiu.
Atsakyti