QUOTE(garbane @ 2007 02 23, 21:10)
Patariu nueiti pas gydytoja
tikrai patars bent keleta variantu, duos lankstinuku pasiskaitymui
bet svarbiausia atliks visus tyrimus nes mano galva labai svarbu pries vartojant KT issitirti
Sekmes
>kiek mano patirtis rodo, tai daktarai skuba paskirti KT ir neatlikinedami jokiu tyrimu, net neatsizvelgdami i jau esamus irasus korteleje. Turi pati buti isisnagrinejusi, ar nesergi tam tikrom ligom, del kuriu nepatartina naudoti KT.
Kai esi jauna ir nesi tikra del savo partnerio ir bijai neplanuoto nestumo, KT gal ir iseitis, bet jei partneriu pasitiki, tai as uz tai kad derint kelis apsisaugojimo budus ir imanoma issiversti be ivairiu hormoniniu preparatu.
QUOTE(VidurnakcioLedi @ 2007 02 21, 19:39)
svejkos smile.gif paskaiciau ash cia ta forumiuka ir rimtai susimasciau...kolkas naudojuosi nutrauktu lytiniu aktu,bet man tai nepatinka o ir gasdina biskiuka g.gif
vis galvoju pradet naudot KT bet vis neprisiruosiu ir gal bijau kad netikt gali verysad.gif ka patartumet?
> o ar zvakutes bandet? Jei labai nedrasu, tai kad drasiau butu galima saugotis dar ir nutrauktu lytiniu aktu.
Gal ir atsiras nemazai baranciu mane uz toki patarima, bet mano nuomone nutrauktas lytinis aktas nera toks jau ir nesaugus ir tikrai nera toks jau kenksmingas vyram, kaip kai kurie bando itikinti. Tiesiog derinant kelis budus, kurie nekenkia sveikatai( kaip hormonai), jausites abu saugus ir tikrai nesulauksit netyciuku.