pries kokius 4 metus geriau diane 35, taj man labai netiko pastovi migrena prasidejo, net ne karta per menesi o kasdien, depresija juoda uzejo, priaugau 10kg, dingo lytinis potraukis, atsitrado kalbos sutrikimu- pradejau mikcioti, neistardavau kai kuriu zodziu. is pardziu nesupratau kas man darosi: pagalvojau kad man depsresija del priaugto svorio, nes labai del to pergyvenau, nenorejau niekam rodytis. po 6 men vartojimo parejo kepenys, prasidejo letinis gastritas. kai nuejau pas pediatre pradejo visokius tyrimus daryt, jau veliau su ja issisnekejau kad geriu konracepkes, tai jo sako mesk i siuksliu deze, cia nuo ju viskas. ir pries ismesdama paziuriu i informacini lapeli ir prie pasalinio poveikio skaitau ir negaliu patiketi visi pozymiai surasyti o as metus naudojau ir ne neitariau kad cia kontracepkiu nuvariau pas ginekologe (ji pagyvenus) sakau as gi jum sakiau kad man migrena, kodi nesiulet kitu kontraceptiku, sakau man kepenys parejo, visokius bvaistus daba gert reik. o man sako: gali padet taska, tau nuo visu kontraceptiku taip bus. sako labai retai taip buna kad atsirastu kalbos sutrikimu, bet stai as i ta procenta pataikiau. gaila, nes dabar vargstam su prezervatyvais, o kontracepkes tai patogu butu. o man ginekologe net mirenos nededa, nes ji man netinka, nes tie hormonai gali vel kepenys pagadint ir sake migrena tikimybe didele. bandysiu varine spirale isidet
naudoju cilestą, nes reikia didelės apsaugos, ir spuogai jau buvo "daėdę". Bet labai dėl to nervinuos, nes venas po didelių vaikščiojimų skauda. Venoms labai negerai KT, bet ką daryti. Gal kas bandėte moteriškus prezervatyvus, gaubtukus, diafragmas. Greičiau baigtų kurti diedams KT teku nuodijasi, vienu nuodu daugiau ar mažiau.
pati geriausia priemone yra isideti aspirina tarp blauzdu
na o jei rimtai,tai manau,kad geriausias budas yra susilaikymas iki vestuviu...... na o jau paskuj naturalus seimos planavimas tai manau yra saugiausias budas...... jei po kurio laiko dar noresit turet vaiku
nes ir is prezervatyvu jokios naudos...nei is KT....... NIEKADA nepatariu naudot tokiu dalyku! tai labai blogas dalykas
na o jei rimtai,tai manau,kad geriausias budas yra susilaikymas iki vestuviu...... na o jau paskuj naturalus seimos planavimas tai manau yra saugiausias budas...... jei po kurio laiko dar noresit turet vaiku
nes ir is prezervatyvu jokios naudos...nei is KT....... NIEKADA nepatariu naudot tokiu dalyku! tai labai blogas dalykas
QUOTE(wii @ 2007 01 24, 22:22)
spiralė ir jokiu rūpesčių
kiek skaitinėjau kitų pasisakymus tai spiralės irgi turi minusu. kol neišbandai nieko negali sprest, nes vienom tinka kitoms ne
mes naudojom NLA, kol gandra prisisaukem dabar pirma savaite kaip naudoju KZ, atrodo man patinka ziuresim kaip toliau bus su tais hormonais.. nes spirales deti tiktrai nenoriu, man nepriimtinas jos veikimo principas.. o antram leliukui dar ne laikas, todel anksciau pamegtas NLA irgi atpuola
na as ir mano vyras pripazystam tik prezervatyvus. nes visa kita yra chemija. daugiau ar maziau, bet visos kontraceptines tabletes, tepalai ir pan turi salutini poveiki, o spirale tai man isviso siaubas kazkoksai- svetimkunis! niekada gyvenime nedeciau jos i save. vien nuo minties siurpas krecia kai su savo vyru, nusprendeme tada aisku dar draugavome, kad atejo laikas sexui, jis pasake, kad neleis man gerti jokiu kontraceptiniu tableciu, nes jam rupi mano sveikata. uz tai esu jam labai dekinga.
Jokia kontraceptika visiskai nereikalinga, tai tiesiog apsurdas. Reikia paprasciausio siokio tokio zinojimo ir kazkiek praktikos. Nepamenu, kad aka bebuciau naudojes ir apskritai, nesiruosiu sau del kazko gadinti malonuma. Bet kokios piliules moteriai, tai jau jos pataikavimas vyro gaslumui, tai pat ir u kitom ten preimonem, spiralem, ar dar kuom. Moteris turi buti visiskai nieko nepaliesta, jokios kontraceptijos. Ir vyras taip pat. Kol lytinis aktas bus akmens amziaus lygio, tol moterys bus seriamos visa ta chemija, ar vyrai naudos "ozio zarna", tai pirmasis sargis, rokos Kinijoje atsirado.
Tikriausiai reiketu kazko konkretaus? Cia i tai turiu kita poziuri, jei is tikro kas tuom susidomes, tai pats ir ras. Belskis, ir bus atverta, ieskok ir rasi. Manau esate pastebeje, kad mus informacija pasiekia pagal galimybe ja isisavinti. Todel, jei tai i tikro bus aktualu, beabejo viska rasite.
Tikriausiai reiketu kazko konkretaus? Cia i tai turiu kita poziuri, jei is tikro kas tuom susidomes, tai pats ir ras. Belskis, ir bus atverta, ieskok ir rasi. Manau esate pastebeje, kad mus informacija pasiekia pagal galimybe ja isisavinti. Todel, jei tai i tikro bus aktualu, beabejo viska rasite.
Nu nezinau, visai be jokios kontracepcijos , galima tik tada jei yra kadanors planuojama tureti vaiku. bet jei vaiku jau yra ir daugiau ju tureti neketinama, tai manau toks budas visiskai netinkamas. nes nesamone, kai vyras sako: as zinau ka darau ir vos ne 100% garantuoja, kad pastojimas yra neimanomas. ir dar kaip imanomas! ir dar kiek tokiu savimi pasitikinciu prisidirba ir paskui buna ajajai ir ojojoj beda....
Jusu teise ringtis. Tik zmogus gan tingus padaras, slenka paciu lengviausiu keliu. Cia tiesiog issakiau tai, kaip pats gyvenu. Na ir dar. Vyras tol privalo galeti, kol gyvas.
Nesuprantu, kodel tokiame amziuje dar turetume nesinaudoti tuo, kas yra israsta mums - zmonems, moterims
Ir gerdama KT visai nesijauciu pataikaujanti vyrui, juk pati nenoriu vaiku tuomet, kai manau, kad jiems dar nelaikas.
Ir gerdama KT visai nesijauciu pataikaujanti vyrui, juk pati nenoriu vaiku tuomet, kai manau, kad jiems dar nelaikas.
Aš tai naudoju Yarina tabletes ir ne tik dėl apsiaugojimo,bet mano pms yra siaubingas jei negeriu tablečių