Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Droo @ 2006 12 19, 15:35)
naudoju nuvaring zieda ax.gif

Na ir kaip,ar tinka?
Atsakyti
sveikutes. rimtai svarstau apie spirales bet vis dar delsiu nes išgirdau ir geru ir nelabai kokiu nuomoniu apie jas. gal galit pasidalint patirtim? labai dėkinga busiu.
Atsakyti
As visiskai pasitikiu gydytojos israsytais KT Femoden.Vartoju juos jau 5 metai ir tikrai nestoreju. O israsyti man jie buvo del ilgu ir nereguliariu menesiniu,aisku, atejo laikas, kai praverte ir del kitu dalyku thumbup.gif
Atsakyti

Perskaiciau visa tema. Padariau isvada - geriausia apsauga, tai kai vyras pats jaucia atsakomybe.
Spirale man netiko, kraujuodavau gausiai, skausmingai be perstojo, jauciausi labai nusilpus...Gal siolaikines mandresnes?
Padariau sau isvada, kad neverta niokoti savo organizma chemija, spiralem, jau nekalbant apie vaisiaus zudyma.
Ultimatumas vyrui - saugokis pats, jei ne - nestuke.gif auginsim daug daug...
Per 25 bendro gyvenimo metus - 2 planuoti ir labai laukti vaikuciai. Mano ciklas tragiskas (jei isvis tai galima pavadinti ciklu), gleiviu stebejimas padeda orentuotis. Mane zavi naturalus seimos planavimas, bet trukumas tas, kad vyras turi tai pripazinti ir kartu zaisti ta zaidima. Pagrinde saugojasi vyras. Naudojam nutraukta akta.
Tiesa mano drauge tokiu pat metodu naudojasi ir augina 4 neticiukus. Paslaptis ta, kad pakartot (su nutraukimu) net ir po keliu valandu negalima. Kaip gerai savo daigta vyras beplautu, lieka didele rizika pastoti.
Atsakyti
Daug metu vartojau geriamas KT, baimindamasi del sveikatos, perejau prie gumyciu. Bet man jos labai nepatinka sad.gif ir kol vaikiuko neturesiu, tikrai spirales detis nenoriu...
Atsakyti

tai mes jokių apsisaugojimo priemonių nenaudojam visa atsakomybė tenka vyrui. bet man tas nelabai patinka, nes dažniausiai pasitaiko taip kad jis baigia, o man iki pilnos laimės ir pritruko keliu sekundžiu. ax.gif doh.gif verysad.gif

visas su artėjančiais naujeis thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunasada @ 2006 12 26, 21:25)
Tiesa mano drauge tokiu pat metodu naudojasi ir augina 4 neticiukus. Paslaptis ta, kad pakartot (su nutraukimu) net ir po keliu valandu negalima. Kaip gerai savo daigta vyras beplautu, lieka didele rizika pastoti.

Keista skaityti tokius žodžius iš suaugusios moters. Paslaptis ta, kad ne visi vyrai gali save 100% kontroliuot, o svarbiausia, kad vyrui iki ejakuliacijos išsiskiria šiek tiek spermos, vieniem mažiau, pastojimui neužtenka, kitiem daugiau ir moteris gali nestuke.gif . Kontroliuot iš principo neįmanoma, dar ir nuo susijaudinimo priklauso, ar seniai buvo smileysex.gif , dėl to vienas vyras gali taip saugotis be jokių pasiekmių, o kitas... netyčiukas po netyčiuko...

Be to, dėl psichologinių priežasčių manau tai toli gražu ne geriausias būdas, o naudojant ji nuolat... na ne visiems tai priimtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 01 sausio 2007 - 16:58
QUOTE(Neimet @ 2006 12 31, 14:46)
tai mes jokių apsisaugojimo priemonių nenaudojam visa atsakomybė tenka vyrui. bet man tas nelabai patinka, nes dažniausiai pasitaiko taip kad jis baigia, o man iki pilnos laimės ir pritruko keliu sekundžiu.  ax.gif  doh.gif  verysad.gif
visas su artėjančiais naujeis  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Taip suprantu, kad noreum KT, kuri nutolintu vyro finisa g.gif siaip yra tokiu gumyciu - tai jau geriau pasitelkit kazka papildomo, nei vien pasitikejima vyriskiu.
Atsakyti
Naudojau KT, bet nutraukiau jas. Dabar nusipirkom ARBOR mikroskopą tai pagal jį skaičiuoju dieneles, o kaip papildomą priemonę praktikuojam nutrauktą aktą (nors draugas kažkada sakė, kad to nesugebėtų padaryti biggrin.gif gyvenimas priverčia biggrin.gif ) Ir dabar viskas čiki thumbup.gif ir jam ir man priimtinas šis apsaugos būdas... Tik kartais irgi nespėju su juo kartu baigti... blush2.gif
Atsakyti
Nzn ka nauditi,turiu striuma,daktare prigasdino,kad issipusiu,kaip balionas,gal kas susidure su sia problema? schmoll.gif
Atsakyti
gėriau Harmonetą, bet dabar geriu Lindynetą20. Abu tinka man. tai dzžaiugiuos dėl to drinks_cheers.gif
Atsakyti
spiralė biggrin.gif ir jokiu rūpesčių tongue.gif
Atsakyti