Na as tai naudoju pleistra EVRA dalykelis. Girdejau ir as, kad nuo tableciu ir svoris auga, o ir jos kenkia kepenims ir visokiems dar kitokiems organams o pleistras veikia per krauja, nekenkia kepenims inkstams, o ir dar didelis pliusas, kad nereikia kasdien prisiminti kad tablete isgert, uzsiklijuoji savaitei ir ramu esu juo labai patenkinta. Tik va dar labai domiuosi spiralemis, idomu butu suzinoti atsiliepimu apie jas Cia supermamoj skaiciau kad kazkokia nauja atsirado, istato 5metam. Butu is viso super isbandyciau
Depo provera - injekcija, reikalinga kas 3 menesius. Ne tik gerai, kad nereikia kasdien prisimint apie tablete, bet ir menesiniu nera. Labai patogu. O be to Depo provera gali naudoti ir zindancios. Tik nezinau ar Lietuvoje yra...
Aš naudoju geriamuosius kontraceptikus. pradžioj Logest, o dabar pakeitė į Yasminelle.
Aš tai išbandžiau įvairių rušių KT: Diane, Lindinete, Logest ir kt... Keičiau, nes labai storėju, bet visos pasirodė vienodos. Bandžiau pleistrą. Nuo jo oda iki kraujo suskilinėjo. Žiedas sukėlė emocinį diskonforta, o dar ir uždegimai (nžn ar jie susije su žiedu ), o gal gaudovosi reakcija kaip ir į prezervatyvus O pie žvakutes ir kremą išvis nekalbu... Nuo ju ir puslės ir gimdos uždegimai prasidėjo (bent jau gyditojas sake kad nuo ju)...
Ginekologas siulo injekcijas. Tas kur tris mėnesius nereikia sukti galvos... Bet nesu gimdžiusi tai bijau vartoti, nes gidėjau, kad po to labai sunku pastoti, o pati vaikelio dar neturiu, o norisi kai bus laikas Draugas neleidžia daryti eksperimentų šia tema
Tai bandysim nuo šio mėnesio skaičiuoti dieneles... Tik gerai būtų kad kas patartų kaip tai daryti, nes tik labai apstrakčią informaciją internete radau...
Ginekologas siulo injekcijas. Tas kur tris mėnesius nereikia sukti galvos... Bet nesu gimdžiusi tai bijau vartoti, nes gidėjau, kad po to labai sunku pastoti, o pati vaikelio dar neturiu, o norisi kai bus laikas Draugas neleidžia daryti eksperimentų šia tema
Tai bandysim nuo šio mėnesio skaičiuoti dieneles... Tik gerai būtų kad kas patartų kaip tai daryti, nes tik labai apstrakčią informaciją internete radau...
Sveikutes, praejau naudot KT pirma kart, gal kas gali man pasakyt nuo kada jau nereikia saugotis papildomai, nuo kelintos dienos? Informaciniame lapelyje nieko neparasyta apie tai. Labai dekinga, aciu.
Nesenai pradėjau gerti KT yasminelle. Kažkodėl nepasitikiu nei nutrauktu lytiniu aktu, nei temp. tikrinimu
Niu as tai pleistriuka Evra pradejau cia visai neseniai lipdintis tai pasakysiu, kad visai nieko. Tik kai kada tokia paranoja, kad gali atsilipinti. Vis pasiziuriu, ar savo vietoj tupi Siaip pries tai Logest naudojau, bet tos tabletikes ne i gera...Inkstai, kepenys, skrandis ju atakos objektas... ir siaip man ju truputi pykindavo. Evra yra geriau, vien tai, kad nereikia kasdien kazka prisimint
naudoju nuvaring zieda