Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Naudojau kontraceptines tabletes,tai per pusmeti priaugau 12 kg. blink.gif tai dabar tiesiog skaiciuoju nevaisingas dienas,o per vaisingas vyras stengiasi laiku istraukti...gal neuzkibs... g.gif g.gif ,arba reikes antra neplanuotai gimdyti smile.gif
Atsakyti
Na as tai naudoju pleistra EVRA thumbup.gif dalykelis. Girdejau ir as, kad nuo tableciu ir svoris auga, o ir jos kenkia kepenims ir visokiems dar kitokiems organams unsure.gif o pleistras veikia per krauja, nekenkia kepenims inkstams, o ir dar didelis pliusas, kad nereikia kasdien prisiminti kad tablete isgert, uzsiklijuoji savaitei ir ramu rolleyes.gif esu juo labai patenkinta. Tik va dar labai domiuosi spiralemis, idomu butu suzinoti atsiliepimu apie jas ax.gif Cia supermamoj skaiciau kad kazkokia nauja atsirado, istato 5metam. Butu is viso super isbandyciau bigsmile.gif
Atsakyti
Depo provera - injekcija, reikalinga kas 3 menesius. Ne tik gerai, kad nereikia kasdien prisimint apie tablete, bet ir menesiniu nera. Labai patogu. O be to Depo provera gali naudoti ir zindancios. Tik nezinau ar Lietuvoje yra...
Atsakyti
naudoju Nuvaring zhieda 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju geriamuosius kontraceptikus. pradžioj Logest, o dabar pakeitė į Yasminelle.
Atsakyti
Aš tai išbandžiau įvairių rušių KT: Diane, Lindinete, Logest ir kt... Keičiau, nes labai storėju, bet visos pasirodė vienodos. Bandžiau pleistrą. Nuo jo oda iki kraujo suskilinėjo. Žiedas sukėlė emocinį diskonforta, o dar ir uždegimai (nžn ar jie susije su žiedu blush2.gif ), o gal gaudovosi reakcija kaip ir į prezervatyvus rolleyes.gif O pie žvakutes ir kremą išvis nekalbu... Nuo ju ir puslės ir gimdos uždegimai prasidėjo (bent jau gyditojas sake kad nuo ju)...
Ginekologas siulo injekcijas. Tas kur tris mėnesius nereikia sukti galvos... Bet nesu gimdžiusi tai bijau vartoti, nes gidėjau, kad po to labai sunku pastoti, o pati vaikelio dar neturiu, o norisi kai bus laikas 4u.gif Draugas neleidžia daryti eksperimentų šia tema biggrin.gif
Tai bandysim nuo šio mėnesio skaičiuoti dieneles... Tik gerai būtų kad kas patartų kaip tai daryti, nes tik labai apstrakčią informaciją internete radau... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, praejau naudot KT pirma kart, gal kas gali man pasakyt nuo kada jau nereikia saugotis papildomai, nuo kelintos dienos? Informaciniame lapelyje nieko neparasyta apie tai. Labai dekinga, aciu.
Atsakyti

Daugiau nei 4 metai prezervatyvais naudojames,kazkuriuo metu geriau KT, bet ir prezervatyvus naudojom, tai pagalvojau kam to reikia ir grizom vien prie prezervatyvu, bet mastau pereiti prie pleistro g.gif
Atsakyti
mano draugė panešiojo kelis mėnesius pleistrą
tai ciklas baisiai išsibalansavo - jau daugiau kaip pusmetį kankinasi doh.gif

bet čia individuali reakcija smile.gif
Atsakyti
Nesenai pradėjau gerti KT yasminelle. Kažkodėl nepasitikiu nei nutrauktu lytiniu aktu, nei temp. tikrinimu g.gif
Atsakyti
Niu as tai pleistriuka Evra pradejau cia visai neseniai lipdintis rolleyes.gif tai pasakysiu, kad visai nieko. Tik kai kada tokia paranoja, kad gali atsilipinti. Vis pasiziuriu, ar savo vietoj tupi lotuliukas.gif Siaip pries tai Logest naudojau, bet tos tabletikes ne i gera...Inkstai, kepenys, skrandis ju atakos objektas... doh.gif ir siaip man ju truputi pykindavo. Evra yra geriau, vien tai, kad nereikia kasdien kazka prisimint thumbup.gif
Atsakyti
naudoju nuvaring zieda ax.gif
Atsakyti