Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 08, 11:52)
jokiu apsisaugojimo priemoniu niekad nevartojam isskyrus nutraukta lytini akta-tenka paskliaut vyro reakcija blush2.gif

Aš irgi taip pasikliaudavau,tik dabar jau nebe. schmoll.gif ir to rezultatas 2.gif
Atsakyti
naudoju kontraceptini zhieda ax.gif
Atsakyti
Na man tie pleistrai neotrodo patikimi kazkodel, tai naudoju tabletes. ax.gif
Atsakyti
kiek skaiciau siam forume temu apie kontraceptikus, keista - bent puse is vartojanciu vistiek kas menesi perkasi testus, tik veluoja viena diena toj nerimas ir pan..nzn, as kazkodel pasitikiu kt, nes tikrai manau geriu ir gersiu jas tvarkingai ir t.t.... juk tam ir vartojam toki , kaip cia paskius, bruda wink.gif ,kad jos patikimiausios..
ir seip man kolkas vienodai , kad jos kenkia organizmui (na bent jau pripazystu, ania, kad jos nesveikoz 4u.gif ).. bet kazkaip visai nenoriu pastoti antra karta,(uztenka ..) del to i KT zala kolkas visai nereaguoju. Tikiuosi nepasigailesiu...
Atsakyti
Vartojau KT.Visiškai jais pasitikiu.
Daba jau metus nevartoju,esu maitinanti mamka.
(mūsų antrasis vaikas nebuvo netyčiukas-viskas suplanuota)
Atsakyti
naudoju kontraceptini zieda ir esu juo patenkinta, nereikia kasdien sukti galva del neisgertos tabletes 4u.gif
Atsakyti
Kai buvo uzvesta tema žiedo dar nebuvo. aš už žiedą! smile.gif
Nors dabar galvoju ir apie spiralę.. lekiu į forumą pasižiūrėsiu mamų nuomones blush2.gif
Atsakyti
Dabar tai jau uzklausiu ax.gif gal jums ir pasirodys kvailas klausimas, bet man labai aktualus smile.gif taigi kai geri KT tai organizmas lyg ir apgaunamas (na tipo, kad nescia) tai jei noretum pasidaryti nestumo testa ar jis neparodo, kad esi nescia???? blink.gif Na as nezinau gal ir nusisneku su tokiais klausimai, bet atsakykit man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 11 16, 08:53)
Dabar tai jau uzklausiu ax.gif  gal jums ir pasirodys kvailas klausimas, bet man labai aktualus smile.gif taigi kai geri KT tai organizmas lyg ir apgaunamas (na tipo, kad nescia) tai jei noretum pasidaryti nestumo testa ar jis neparodo, kad esi nescia????  blink.gif Na as nezinau gal ir nusisneku su tokiais klausimai, bet atsakykit man  blush2.gif

man tai rode kad ne nescia smile.gif ir manau jokio skirtumo ar naudoji kt ar ne....
Atsakyti
Vartoju KT
Atsakyti
O mes su vyreliu naudojame senovine priemone ty prezervatyvus. Ir man visai priimtina 4u.gif
Atsakyti
as jau du metus harmoneta geriu,kolkas geriausia priemone is visu isbandytu.
Atsakyti