Na aš jau beveik ketveri metai naudoju KT (nes turiu pastovų partnerį, o gumytės mums abiem , gal tik kartais, paįvairinimui ), tik ne visą laiką tas pačias, pradėjau nuo Mirelle, kurios man visai netiko (moteriškos dienos dukart į mėn. pasitaikydavo), tuomet daktarė paskyrė man Logest, nuo kurio vėliau visai dingo noras mylėtis , dabar geriu Reguloną, jis man patinka Tik va, paskutinį mėnesį susigundžiau pabandyti kontraceptinį žiedą, dakatrė sakė, kad apie jį labai geri atsiliepimai. Deja, man ir MB jis visai nepatiko Norėčiau vėl grįžti prie Regulono. Atsiprašau, kad truputį ne į temą, bet gal kuri žinot, ar KT galima vėl pradėti gerti tą dieną, kai (po 7 dienų pertraukos) reikėtų įsidėti naują žiedą, ir ar pradėjus gerti KT, reikėtų papildomai saugotis?
QUOTE(persy @ 2006 08 10, 19:23)
Naudojau beveik 5 metus kontraceptines tabletes logest, super!
aš naudoju Logest jau kokius 8metus ir kai jau norėjau leliuko tai nutraukiai vartojimą ir užkibau po pusmečio (nes labai ilgas kontrac vartojimas gavosi, net nuo savo gyd gavau velnių kad per tokį ilgą vartojimą nedarau pertraukų)
Naudojau Diana35, o dabar Jeanine.
15 metu su nuosavu vyru praktikavome nutraukta akta. Tuo metu pasidarem 2 dukrytes. Netiketumu neturejom, malonumo taip pat. Jau metai laiko naudoju KT Marvelon. Jega!!! Pasaliniu poveikiu jokiu; mylimes su polekiu; nenoriu "tu dienu" pasidarau, kad nebutu, jokiu nelauktu siurprizu. (Tiesa, nepaminejau, kad tai del kito vyriskio.) Vienintelis nepatogumas - neuzmirsti pavartoti
aš pusę metų panaudojau evra ir man labai nepatiko šalutinis poveikis nors ir apetito visai nebuvo ir valgydavau pagal sveikos mytybos pagrindus per pueę metų priaugau 15kg tai daugiau nepasitikiu jokiais hormoniniais preparatais ir naudojan gumtes per vaisingas dienas o kitom dienom - nesisaugom, nes vaikiuko ir taip abu norim
QUOTE(savitre @ 2006 08 30, 16:43)
aš pusę metų panaudojau evra ir man labai nepatiko šalutinis poveikis nors ir apetito visai nebuvo ir valgydavau pagal sveikos mytybos pagrindus per pueę metų priaugau 15kg tai daugiau nepasitikiu jokiais hormoniniais preparatais ir naudojan gumtes per vaisingas dienas o kitom dienom - nesisaugom, nes vaikiuko ir taip abu norim
Sveikos, merginos, matau diskutuojat idomia tema:)
Pasisakysiu ir as:)
Savitre, na, zinai, tau cia kazkoks anomalinis reikalas pasitaike. Dar ne vienai is mano draugaiciu taip nebuvo. Va, naudojuosi pleistu jau beveik metus, tai kaip yra 60, taip ir yra. O pries tai naudojau tabletes gan ilga laika, ir po to kai pradejau vartoti pleistra, niekas nedideja . Nors del darbo nereguliarumu, tai net daugiau vakarais prisivalgau. Matyt, tau nuo bet kokiu hormoniniu priemoniu taip gali nutikti, arba taip nutiko ne del hormoniniu. Siaip kazkur skaiciau toki apei sveikata straipsni, tai aiskiai buvo parasyta, kad nuo pleistro svoris nelinkes dideti.
as vartojau kt apie 2.5 metu, bet si menesi metu, nes noras dingo, tai manau reikes prezervatyvus ir dar paoildomai zvakutes vaisingomis dienomis, noreciau naturalu planavima, bet bijau, kad nutraukus kt gali buti nereguliarios mmm ir tada jau prisiplanuosiu...
QUOTE(miegale23 @ 2006 09 05, 18:08)
as vartojau kt apie 2.5 metu, bet si menesi metu, nes noras dingo, tai manau reikes prezervatyvus ir dar paoildomai zvakutes vaisingomis dienomis, noreciau naturalu planavima, bet bijau, kad nutraukus kt gali buti nereguliarios mmm ir tada jau prisiplanuosiu...
Žinoma, nutraukus KT vartojimą, taikyti NŠP yra sunkiau, yra papildomų taisyklių. Bet jei lankytum kursus, rastum atsakymus į daugybę klausimų ir neaiškumų.
jokiu apsisaugojimo priemoniu niekad nevartojam isskyrus nutraukta lytini akta-tenka paskliaut vyro reakcija
Iki siol Bilingso metoda" - temperaturos matavimas ir gleiviu stebejimas (pagal cikla).
Tik pezervatyvai
daug metu geriau KT, bet daktare parekomendavo kontraceptini zieda. Tikrai dar nenusivyliau, naudoju apie 6 men