Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Persona - tai toks prietaisas, kuris parodo dvieju hormonu kiekio kitimus menesiniu ciklo metu, pagal tai jis pats parodo, ar vaisinga diena, ar ne. Reikia pirma men 16 kartu, kitus po 8 per cikla atlikti slapimo meginius su specialiomis juostelemis. Lietuvoje kol kas negirdejau, kad jau butu, bet Anglijoje ir Vokietijoje yra, kainuoja apie 80-90euru pradinis paketas su tuo prietaisu ir 16 juosteliu slapimui. Gal kas bandet? g.gif
Atsakyti
tableciu gerimas - invazija i organizma....

jei vyras sugeba valdytis - geriau nutruaktas lytinis aktas - kai baigiama ne viduje....

mat kontraceptines tabletes pavercia organizma nuolat nesciu

samoninga harmonija
Atsakyti
QUOTE(spain @ 2006 05 06, 12:25)
Gi pleistras nera visai taip pat patenkantys hormonai, kaip sako B.Brigitte. Ta prasme taip, tai hormonine priemone, bet visgi hormonai i kuna patenka apeidami skrandi ir kepenis, o tai didziulis pliusas!
Tiesa, pleistro krastukai gali siek tiek patamseti, ypac jeigu pleistro savaite jau eina i pabaiga, mat odai judant pleistriukas juda ir prie to milimetriuko pleistriuko kliju viena kita dulkele prilimpa, bet gi galima graziai ir atsargiai apsivalyti. Visgi man pleistriukai atrodo labai mielai - net ir atlipus kokiam krasteliui wink.gif 4u.gif

Kepenims ir skrandžiui - pliusas, kraujagyslėms - minusas: didesnė trombų tikimybė.

Papildyta:
QUOTE(dzhurga @ 2006 05 29, 16:23)
Persona - tai toks prietaisas, kuris parodo dvieju hormonu kiekio kitimus menesiniu ciklo metu, pagal tai jis pats parodo, ar vaisinga diena, ar ne. Reikia pirma men 16 kartu, kitus po 8 per cikla atlikti slapimo meginius su specialiomis juostelemis. Lietuvoje kol kas negirdejau, kad jau butu, bet Anglijoje ir Vokietijoje yra, kainuoja apie 80-90euru pradinis paketas su tuo prietaisu ir 16 juosteliu slapimui. Gal kas bandet? g.gif

Kiek suprantu, tas prietaisas labiau tinka norinčioms pastoti g.gif Spermatozoidai išbūna gyvi porą dienelių, ir jeigu santykiauta nevaisingą dieną, o vaisingas laikotarpis prasidėjo kitą dieną, tai nemažai šansų nestuke.gif Nelabai tikęs apsisaugojimo metodas schmoll.gif
Atsakyti
Del Personos, tai as nesutinku su Jovvita, nes tas prietaisas kaip tik parodo kokia rizika pastoti yra kiekviena ciklo diena, pagal tai ir saugaisi. Sis metodas tinka tiek norint pastoti, tiek norint saugotis naturaliai
Atsakyti
QUOTE(dzhurga @ 2006 06 05, 21:21)
Del Personos, tai as nesutinku su Jovvita, nes tas prietaisas kaip tik parodo kokia rizika pastoti yra kiekviena ciklo diena, pagal tai ir saugaisi. Sis metodas tinka tiek norint pastoti, tiek norint saugotis naturaliai

dzurga, tu nesupratai. jeigu siandien aparaciukas tau parode nevaisinga diena ir judu smileysex.gif tai vyro spermiukai lieka gyvybingi dar pora dienu. taigi tupi sau ir laukia tongue.gif ir jeigu rytoj arba poryt visgi yra tavo vaisinga diena, gali but kad patapsi nestuke.gif . ir araparatas neisgelbes tongue.gif na nebent jis parodo vaisinguma keletui dienu i prieki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 06 birželio 2006 - 20:19
taigi jei tau ovuliacija po 2 d. tai organizme hormonine pusiausvyra kinta jau iki tol, o ne is dangaus nukrenta, doh.gif . Tas aparatas ir rodo hormonu kitima, todel gali numatyti is anksto kas bus ir tau parodo, ar gali myletis saugiai ar su rizika, kad po dienos ar dvieju pastosi
Atsakyti
QUOTE(dzhurga @ 2006 06 07, 09:16)
taigi jei tau ovuliacija po 2 d. tai organizme hormonine pusiausvyra kinta jau iki tol, o ne is dangaus nukrenta,  doh.gif . Tas aparatas ir rodo hormonu kitima, todel gali numatyti is anksto kas bus ir tau parodo, ar gali myletis saugiai ar su rizika, kad po dienos ar dvieju pastosi

Tada tikrai geras dalykas aciuks.gif notworthy.gif tom įtartinom dienom turbūt rodo tokį lyg pereinamąjį variantą (mačiau nuotraukas, kaip atrodo seilių tyrimas, tai tikriausiai kas nors panašaus). Turbūt reikia pasiieškoti.
Papildyta:
Nu ne kitaip, reikia į Londoną varyt arba internetu pirktis g.gif
Atsakyti
oi, ne cia pataikiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 07 birželio 2006 - 20:34
Sveikos 4u.gif čia gal biškiuką ne į temą, bet norėjau paklausti.. kai pradėjot vartoti KT Jum jas buvo paskyręs gydytojas Jus apžiūrėjęs ar šiaip? o gal pačios pasiskyrėt? biggrin.gif aš ketinu per ateinančias mmm.. pradėti, bet nesikonsultavau su gyd. nes manyčiau, kad skirtingi gyd. vistiek paskirtų skirtingas.. nelabai mane pas tą ginekologą traukia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute_ @ 2006 06 12, 17:09)
Sveikos 4u.gif čia gal biškiuką ne į temą, bet norėjau paklausti.. kai pradėjot vartoti KT Jum jas buvo paskyręs gydytojas Jus apžiūrėjęs ar šiaip? o gal pačios pasiskyrėt? biggrin.gif aš ketinu per ateinančias mmm.. pradėti, bet nesikonsultavau su gyd. nes manyčiau, kad skirtingi gyd. vistiek paskirtų skirtingas.. nelabai mane pas tą ginekologą traukia.. ax.gif

Merginai gyvenančiai lytini gyvenima BUTINA reguliariai pasitikrinti pas ginekologa mirksiukas.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute_ @ 2006 06 12, 16:09)

Aš pati buvau susiradus kokie man tinkamiausi kontraceptikai, nes kai nuėjau pas gydytoją, tai sako, jei nejaučiat pašalinio poveikio, gerkit toliau. Tai kokiu tikslu tada ten eiti, nebent kad apžiūrėtų profilaktiškai. Jei turi kokių papildomų sveikatos problemų, tada reikia konsultuotis.
Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2006 06 18, 11:58)
Aš pati buvau susiradus kokie man tinkamiausi kontraceptikai, nes kai nuėjau pas gydytoją, tai sako, jei nejaučiat pašalinio poveikio, gerkit toliau. Tai kokiu tikslu tada ten eiti,  nebent kad apžiūrėtų profilaktiškai. Jei turi kokių papildomų sveikatos problemų, tada reikia konsultuotis.

savo nuomone jau sakiau bet dar karta pasikartosiu. atkreipkit demesi kiek moteru cia skundziasi del visokiu ligu esa atsiradusiu nuo KT. deja didzioji ju dalis, mano ir daugumos daktaru, kiek teko skaityti, nuomone, tas problemas turejo dar pries pradedamos gerti KT. O KT neretai uzslopina tam tikru ligu simptomus kurie islenda nustojus jas vartoti. va tada ir verkiama kad KT baisus blogis ir pan. Jokiu butu nesakau kad KT yra absoliutus niekuo nekenkiantis geris, taciau savo sveikata besirupinanti moteris turi REGULIARIAI tikrintis pas ginekologa, netgi jeigu nejauciu jokiu negalavimu.
4u.gif
Atsakyti