Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(valiute @ 2006 04 06, 11:21)
Nu as nezinau, kap ten su tuo uzmigimu, bet as pastojau  nestuke.gif pamirsusi isgerti tik viena tablete. Tabletes geriau apie metus. O dabar isidejau spirale, man atrodo, kad taip labiau apsisaugosiu, nei kitom kontraceptinem priemonem.

Aš irgi tarp tokių, laiku neišgera tabletė ir nestuke.gif ir dar 2.gif 2.gif
bet mano jau dideli 3 metai ir visai nesigailiu.Bet vistiek nepatikima ta kontracepcija.Daba esu su spirale ir trys metai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 04 06, 12:21)
O dabar isidejau spirale, man atrodo, kad taip labiau apsisaugosiu, nei kitom kontraceptinem priemonem.

Aš irgi planuoju dėtis spiralę. Jei ne paslaptis kokią dėjaisi blush2.gif ir ar mokamas įdėjimas ax.gif ?
Atsakyti
mmm... na man kaip tokiai naujokei blush2.gif tarp kontraceptiniu priemoniu (isskyrus prezervatyvai) tai reikia jusu patarimo. smile.gif Ar butina pasitarti su ginekologu del kontraceptiniu tableciu, kaip dabar vis kartoja per reklamas ir pan. ar uztenka nueit ir pades issirinkt vaistininke? Gal kas jau bandete kontraceptini zieda..? Labai jau ji reklamuoja... Tik zinau, kad kelis menesius pradejus naudoti yra toks nepageidajamas poveikis, visus tuos menesius tesiasi negausios menesines... unsure.gif blink.gif
Atsakyti
sveikos merginos
truputi skaitinejau temele, man ji irgi aktuali, nes vartoju Lindynette20 blush2.gif ir netycia uztikau si straipsniuka doh.gif tikrai verta susimastyt verysad.gif bet kaip tada apsisaugot? g.gif

kontraceptiku poveikis
http://www3.vdu.lt/life/pv/Kvart.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastinute: 12 balandžio 2006 - 11:16
QUOTE(werty @ 2006 04 11, 23:41)
mmm... na man kaip tokiai naujokei  blush2.gif tarp kontraceptiniu priemoniu (isskyrus prezervatyvai) tai reikia jusu patarimo.  smile.gif Ar butina pasitarti su ginekologu del kontraceptiniu tableciu, kaip dabar vis kartoja per reklamas ir pan. ar uztenka nueit ir pades issirinkt vaistininke? Gal kas jau bandete kontraceptini zieda..? Labai jau ji reklamuoja... Tik zinau, kad kelis menesius pradejus naudoti yra toks nepageidajamas poveikis, visus tuos menesius tesiasi negausios menesines...  unsure.gif  blink.gif

patarciautikrai geriau nueit pirma gas moteru gydytoja kad apziuretu ir patartu ka tau geriau vartot nei paciai rinktis tokioi daugybei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(werty @ 2006 04 12, 01:41)
mmm... na man kaip tokiai naujokei  blush2.gif tarp kontraceptiniu priemoniu (isskyrus prezervatyvai) tai reikia jusu patarimo.  smile.gif Ar butina pasitarti su ginekologu del kontraceptiniu tableciu, kaip dabar vis kartoja per reklamas ir pan. ar uztenka nueit ir pades issirinkt vaistininke? Gal kas jau bandete kontraceptini zieda..? Labai jau ji reklamuoja... Tik zinau, kad kelis menesius pradejus naudoti yra toks nepageidajamas poveikis, visus tuos menesius tesiasi negausios menesines...  unsure.gif  blink.gif

Gydytojai pasirodyt tikrai VERTA. O tavo informacija nevisai teisinga - vartojant KT ne visus tuos menesius, o tik pirmaji (man ir, kaip pastebejau, daugumai) pateplioja mirksiukas.gif
Apskritai gydytojos klausti yra maloniau ir del privatumo, kazkaip nejauku man butu vaistinej. Tarkim as su savo gydytoja koki pusvalandi prakalbejau, jinai siule ivairias priemones - ne vien hormonines. nesiule primygtinai kazkokios vienos rusies tableciu - isvardino keleta su privalumais ir trukumais. tada profilaktiskai patikrino ar viskas gerai - ant dusios ramiau! biggrin.gif
Atsakyti
as isbandziau daug kontraceptiniu tableciu bet man tiko tik DIANE35 thumbup.gif
Atsakyti
na as irgi isgeriau viena nelaiku ir pastojau, sunui jau pusantru.... o dabar vis keiciu tabletes nes netiko, per silpnos, tad geriau tartis su gydytoja kokias vartot. o siaip galvoje jau sukasi mintis isideti spirale, gal zinot kiek tas malonumas kainuoja???
Papildyta:
o dabar geriu lindynete 30, novinete buvo per slabnos biggrin.gif
Atsakyti
Prezervatyvai manau geriausia... Ir malonumas tas pats, aišku tik ne su pigiais. Su jais jaučiuos geriausiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darius7: 23 balandžio 2006 - 11:56
QUOTE(darius7 @ 2006 04 23, 12:55)
Prezervatyvai manau geriausia... Ir malonumas tas pats, aišku tik ne su pigiais. Su jais jaučiuos geriausiai...

O tai kokios tu firmos skaitai gerais?
Atsakyti
Ir mane labai domina kokie gi tie gerieji prezervatyvai? g.gif
Atsakyti
Durex ir lifestyles man iš vyriškos pusės didelio skirtumo tikrai nėra... Nežinau kaip iš moteriškos.
Atsakyti