QUOTE(braskute_v @ 2006 03 09, 23:51)
Labutis visoms,
Patarkit Jus man, tai kas geriausia? Mes su vyru visa laika naudojomes prezervatyvu ir buvo gerai... Bet dabar ir as noriu dar saugotis, nes bijau Planavau jau pirkti pleistra... bet perskaiciau kad nuo jo tunkama. Ar cia tiesa? Gal kas naudojat ta pleistra ir gal galetumet patart?
Patarkit Jus man, tai kas geriausia? Mes su vyru visa laika naudojomes prezervatyvu ir buvo gerai... Bet dabar ir as noriu dar saugotis, nes bijau Planavau jau pirkti pleistra... bet perskaiciau kad nuo jo tunkama. Ar cia tiesa? Gal kas naudojat ta pleistra ir gal galetumet patart?
Tunkama tai nuo tableciu... as jau 8 men naudoju pleistra ir esu 100% patenkinta, jokio nutukimo o ir jokiu nepatogumu. Siulau pabandyti Sekmes!
QUOTE(garbane @ 2006 03 29, 22:35)
Jetus - KAS CIA PER NESAMONE?
Koks dar nuzudimas jeigu KT neleidzia ivykti ovuliacijai - kaip tas zmogus ten gali buti pradetas?!?!?!
Nu toks siutas paima tokius pasisakymus skaitant!!!
Koks dar nuzudimas jeigu KT neleidzia ivykti ovuliacijai - kaip tas zmogus ten gali buti pradetas?!?!?!
Nu toks siutas paima tokius pasisakymus skaitant!!!
Ir aš sakau, kas čia nesąmonė. Galit tikėt, galit ne (aš penelyg netikiu), bet apie 30 procentų tikimybė, kad ovuliacija įvyks. Bet sutirštėjusios gleivės neleidžia spermatozoidams prapraukt. Atlikus bandymą su triušyte, kuriai buvo suduota hormonų, po to apvaisinta, buvo rasta apie 70 procentų spermatozoidų, kurie visgi praplaukė (sunku patikėt man). O dirbtinai suplonėjusi gimdos gleivinė negali priimt apvaisintos kiaušialąstės, todėl ir vadinamos kontraceptinės priemonės žudančiomis
Aš tikrai nesutinku su tuo Absurdas, juk pas kai kurias natūraliai nėra išvešėjusi gleivinė, bet nesakoma, kad čia jau žudymas
Na, bet šita info iš tokio katalikiško psl, kur, aišku, yra nusiteikimas prieš kontraceptikus
Prašau negalvot, kad mano nuomonė irgi sutapo su ta, kurią nukopinau iš to psl
po gimdymo ir kudinaus ir pradejau vartot KT cilest per metus numeciau be problemu 27kg .ji jau geriu sesi metai kas pusia metu apsilankau pas savo gydytoja gydytoja patare nekeist KT nes orgnizmas gerai per tiek laiko prisitaikes jokiu salutiniu poveikiu ner na isskyrus pirmus men kai pradejau gert visi tyrimai rodo kad jokiu blogu pokyciu taip pat ner .nustojus gert be problemu galiu planuot leliuka .su tuo dar palauksiu
QUOTE(ciaLina @ 2004 08 11, 20:58)
Pries pora menesiu pradejau naudot pleistrus. Man patinka , nes tikrai nereikia galvot , visada pries akis. Zinoma brangoka, bet malonumai tai atperka, o ir mylimasis iskart mato Taigi .....kol kas puiku. Ilgokai vartojau Cilesta, bet tada ir visokie celiulitai , ir nemalonus pojuciai ryte....
Taigi patariu netaupyt kur nereikia, ir nusipirkt pleistrus
Taigi patariu netaupyt kur nereikia, ir nusipirkt pleistrus
Visiškai pritariu dėl Cilesto vartoju jį jau virš 3 metų pasidengiau visa celiulitu ir vis bandau galvot ar nuo jo...bet dabar jau įsitikinau kad ta apelsino žievelė tai nuo Cilesto.
QUOTE(garbane @ 2006 01 10, 12:31)
na cia tai jau pasakei. gal tau ir yra tik del pimpalo bet man tai ne..
visiškai tau pritariu garbane.
QUOTE(rpusevic @ 2006 04 03, 00:12)
Visiškai pritariu dėl Cilesto vartoju jį jau virš 3 metų pasidengiau visa celiulitu ir vis bandau galvot ar nuo jo...bet dabar jau įsitikinau kad ta apelsino žievelė tai nuo Cilesto.
dabar noriu pradėt klijuot pleistrus, tik vat kaip ten yra dėl pastojimo, kada įmanoma pastoti baigus juos klijuoti?
Aš jau 5 mėn. nebenaudoju kontraceptinių tablečių. Tai bent nuotaikos svyravimai dingo. Dabar visiškai nesisaugom. Įdomu, ar teisybė, kad vaisingumas nutraukus tablečių gerimą kartais atsistato tik po metų?
QUOTE(ingutera @ 2006 04 04, 10:07)
Įdomu, ar teisybė, kad vaisingumas nutraukus tablečių gerimą kartais atsistato tik po metų?
Visiska nesamone Vartojant KT kiausides uzmiega, taciau tik nustojus vartoti pabunda gerai issimiegoje Todel vaisingumas turetu buti kaip tik didziausias tik pabaigus gerti KT. Apie tai nekarta rase ir gydytoja - nepatingekit pasiieskot
QUOTE(ingutera @ 2006 04 04, 10:07)
Aš jau 5 mėn. nebenaudoju kontraceptinių tablečių. Tai bent nuotaikos svyravimai dingo. Dabar visiškai nesisaugom. Įdomu, ar teisybė, kad vaisingumas nutraukus tablečių gerimą kartais atsistato tik po metų?
Nu as nezinau, kap ten su tuo uzmigimu, bet as pastojau pamirsusi isgerti tik viena tablete. Tabletes geriau apie metus. O dabar isidejau spirale, man atrodo, kad taip labiau apsisaugosiu, nei kitom kontraceptinem priemonem.
QUOTE(valiute @ 2006 04 06, 12:21)
Nu as nezinau, kap ten su tuo uzmigimu, bet as pastojau pamirsusi isgerti tik viena tablete.
taigi tu geriausias irodymas kad nesamones visi tie gandai kad reikia n menesiu laukti kol vaisingumas atsistatys! o jos miega tik tol kol savo "doze" gauna o negavusios iskart pabunda su zverisku apetitu
Labux nejutau ir as pasaliniu poveikiu pries neštuma kai geriau, beje tik nustojau gert kita menesi ir kibo o po gimdymo tai geriau ir vienokias ir kitokias ir treciokes vienu zodziu blogai:nervinga , pikta, nelaiminga, sustorejus, plius kandidoze dabar jau letine nes negaliu issigydyti.Valio toms kurioms viskas gerai.Mano nuomone tik kol kas gerai, o kai pasidarys blogai tai nuo visko galest keisti tabletes i pleistrus ar ziedus, bet hormoninių priemoniu vartoti negalesi bent jau kol organizmas ,,nepasveiks".Dabar naudojam PREZIKUS l.gerai:yra tada kada reikia ir dar akto trukme ilgeja