7 metus gėriau KT, mečiau, dabar bandysim nutraukti akta ir skaičiuoti mano dienas, nes pabandėm su gumyte, ir abu likoma baisiai nepatenkti
QUOTE(aada @ 2005 08 11, 15:47)
Po gimdymo įsidėjau Mireną (spiralė).... ir daugiau dėl nieko nebesuku galvos-jokių šalutinių poveikių, jokių nepatogumų, jokių mėnesinių su paketais ir t.t.
Už šį išradimą moters labui reiktų Nobelio premiją įteikti
Už šį išradimą moters labui reiktų Nobelio premiją įteikti
Nuuuu, o ar tikrai žinai, kaip ta spiralė veikia???
nes tai tikrai nėra tas dalykas už kurį galima premiją duoti.
Juk spiralės veikimo principas yra tas, kad ji nutraukia jau užsimezgusią gyvybę, neleisdama jai prisitvirtinti prie gimdos sienelės !!!
Tai pati nehumaniškiausia kontracepcijos priemonė, nes abortas jau ne be priemonė, o KT ar kt priemonės tiesiog neleidžia užsimegzti gyvybei...
QUOTE(Helija @ 2006 02 13, 11:45)
o kas buna pamirsus issiimti zieda? Juk tai svetimkunis, tai ar gali supuliuot ar tik uzdegimas koks gali isivystyt? jeigu uzsibus organizme ilgiau nei reikia, tai bus isskirta daugiau harmonu ir gali sutrikdyti organizmo funkcijas?
stengiuosi visada isidejus zieda, mobiliajame isijungti priminima apie laika, kai reiks issiimti. Ir atrodo, kad ziedui uzsibuvus siltoj vietelej kokia savaite ilgiau nei priklauso, nieko blogo. Dar neprireike tuo pasinaudoti, bet skaiciau, kad taip galima siek tiek koreguoti menesiniu laika.
tiek pagyru tam pleistrui.... nesuprantu kodel. visos mano drauges skundziasi del simptomu - sustorejimo, apetito, nervingumo.... man paciai ginekologe nepatare ju vatoti, nes man (asmeniskai) tai butu per didelis hormonu kiekis. geriu tabletes (Loette).
manau, kad tai individualu, kaip saugotis, bet:
-pleistruose daugiau hormonu nei tabletese
-prezervatyvai skirti labiau trumpalaikiams santykiams
-spirales yra gimdziusioms
-tabletes irgi turi hormonu ir jas reikia gerti kasdien
tai va, sunku pasirinkti, gal tikrai geriausia NSP?
manau, kad tai individualu, kaip saugotis, bet:
-pleistruose daugiau hormonu nei tabletese
-spirales yra gimdziusioms
-tabletes irgi turi hormonu ir jas reikia gerti kasdien
tai va, sunku pasirinkti, gal tikrai geriausia NSP?
Ma taip pat ziedas labai patiko. Ir jis man geriau nei pleistras, nes pleistras matosi. O menesiniu cikla su ziedu tikrai galima koreguoti. As pvz nenorejau, kad per medaus savaite menesines butu, o kaip tik turejo prasidet, tai vestuviu nakti sena zieda nauju pakeiciau ir toliau svenciau Kitaip vestuvinis medus butu niekais nuejes.
Taip taip ne ant kaktos. Bet man vis tiek nepatinka ant kuno kazkoks pleistras. Be to, deginantis maiso. O as dar tipo sportininke, tai karts nuo karto reikia nemazai apnuoginto kunelio rodyt. O partneris, jei zioplys, tai gali pagalvot, kad cia siaip pleistras arba tas kur svori mazina
QUOTE(Nedute @ 2006 01 09, 12:22)
vadinasi vyrai, kauriu zmonos, drauges ir tt vartoja kontraceptikus yra nieksai. o vyrai, kuriu moterys nevartoja kontraceptiku, nera nieksai?
Manau, forumas nera skirtas izeidinejimams. Jei taip manote apie savo vyra - jusu reikalas.
Be to, dazniausiai moterys pacios su gydytoju pagalba (ar be jos) renkasi kontraceptikus: tabletes, pleistra ar kt
Manau, forumas nera skirtas izeidinejimams. Jei taip manote apie savo vyra - jusu reikalas.
Be to, dazniausiai moterys pacios su gydytoju pagalba (ar be jos) renkasi kontraceptikus: tabletes, pleistra ar kt
na aš kokius 5 metus gėriau KT, po to nutarėm didint šeimą, po mėnesio pastojau, vartojau triregol - 2m. ir regulon. Po pirmo vaiko- maitinant bandžiau viską nehormoninį - gumius, žvakutes - viskas , kadangi antrą planavom neužilgo tai taip ir "prasikankinom" 1,5 m. o dabar jau norisi ilgam apsaugos, galvoju apie mireną, bet notėčiau išklausyti ir nuomonių tų, kurioms ji netiko. Jei kas turėsit parašykit į až būsiu dėkinga
po gimdymo prezervatyvai Kt apskritai nebenaudosiu, o nutrauktu rizikinga
QUOTE(Jenny @ 2006 02 18, 23:34)
Nu, nu, kalbėk už save... kodėl prezervatyvai tik nepastoviems santykiams? Aišku, jei žmogus nejautrus ir nieko nejaučia, kaip pvz.: mano draugų pora, tai ryja tabletes, bet mum su sužadėtiniu prezervatyvai yra cool, jokio diskomforto ir pan. Taigi užtenka juos užsimauti pačiam gale