QUOTE(AStonke @ 2006 01 08, 15:57)
numirt,gal nenumirė,bet nuo to.tikrai negyvens ilgiau
O gyventi TIK dėl malonumų,tai sory.........gali tik gyvulys........ne to atėjome į šią zemę........
O gyventi TIK dėl malonumų,tai sory.........gali tik gyvulys........ne to atėjome į šią zemę........
tai kam tuomet reikalingas NŠP jei gyvenate be malonumu? kiek zinau nuo susilaikymo nereikia kontracepcijos, na bent jau tokios kaip NŠP.
QUOTE(AStonke @ 2006 01 08, 15:14)
Nu tai bent tada bandykite mylėtis "tantriškai"per moters nevaisingas dienas! ir išmoksite!O dėl "spermiukų "sekrete,tai nueikite pas dvasinį tantros mokytoją ir jums viską paaiškins.......Bet saugotis aišku vistiek reikai...Sory........bet tik ne hormonais!
Kam zudyti save?Ir kokie tie merginos jūsų vyrai niekšai ,jei leidzia jums taip gadinti sveikatą?Tai naudokitės bent NŠP!!
Kam zudyti save?Ir kokie tie merginos jūsų vyrai niekšai ,jei leidzia jums taip gadinti sveikatą?Tai naudokitės bent NŠP!!
vadinasi vyrai, kauriu zmonos, drauges ir tt vartoja kontraceptikus yra nieksai. o vyrai, kuriu moterys nevartoja kontraceptiku, nera nieksai?
Manau, forumas nera skirtas izeidinejimams. Jei taip manote apie savo vyra - jusu reikalas.
Be to, dazniausiai moterys pacios su gydytoju pagalba (ar be jos) renkasi kontraceptikus: tabletes, pleistra ar kt
QUOTE(AStonke @ 2006 01 07, 22:57)
dėl kazkokio vyriško pimpalo?
na cia tai jau pasakei. gal tau ir yra tik del pimpalo bet man tai ne..
Sveikos brangiosios, jei nesunku gal galite patarti kokios kontraceptines tabletes dabar geriausios... Ginekologe rekomendavo Diane 35, ale as prisiksiaciau, kad nelabai jos ten ir geros.
Kokiu dar yra?
Kokiu dar yra?
Sveikutės,
aš irgi iš tų, kur hormonais "žudosi". AStonkei norėčiau pasakyt, kad tos hormoninės priemonės šiais laikais tai jau nebebaisios, kiekiai hormonų labai sumažinti, yra netgi tokios, tik progesteroninės berods , kur netgi tebemaitinančioms mamoms leidžia naudot. Tik nuo tų prieštvaninių tablečių dar svoris auga ir plaukuotumas didėja, jose ten estrogeno arkliškos dozės . Aš pastebėjau, kad mano metodo anketėlei nebuvo, tai gal neatėjo dar Lietuvon Ar žinot kuri tokį implantą, kur į ranką įsideda ir galioja 3 metus. Aš tokį esu įsidėjus, jau beveik 2 metai kaip turiu jokio galvos skausmo ir rūpestėlio dar metelius
Jurgeete, senokai išties tabletytėm nesidomėjau, bet kiek žinau prieš porą metų buvo geriausi vadinami trečios kartos kontraceptikai, Cilest, Marvelon ir pan. Gal jau dabar ką naujo išrado...
aš irgi iš tų, kur hormonais "žudosi". AStonkei norėčiau pasakyt, kad tos hormoninės priemonės šiais laikais tai jau nebebaisios, kiekiai hormonų labai sumažinti, yra netgi tokios, tik progesteroninės berods , kur netgi tebemaitinančioms mamoms leidžia naudot. Tik nuo tų prieštvaninių tablečių dar svoris auga ir plaukuotumas didėja, jose ten estrogeno arkliškos dozės . Aš pastebėjau, kad mano metodo anketėlei nebuvo, tai gal neatėjo dar Lietuvon Ar žinot kuri tokį implantą, kur į ranką įsideda ir galioja 3 metus. Aš tokį esu įsidėjus, jau beveik 2 metai kaip turiu jokio galvos skausmo ir rūpestėlio dar metelius
Jurgeete, senokai išties tabletytėm nesidomėjau, bet kiek žinau prieš porą metų buvo geriausi vadinami trečios kartos kontraceptikai, Cilest, Marvelon ir pan. Gal jau dabar ką naujo išrado...
Valkirija> as tik skaiciusi apie toki kontracepcijos buda. Jau pradeda galva skaudeti... si menesi jau noreciausi pradet saugotis, bet man nepatinka gonekologes rekomandacijos. Tai kai reikia paciai rinktis - tampa sudetinga... o dar kai prisiskaitai kam kokie salutiniai poveikiai (dazniausiai kazkodel butent jie uzsifiksuoja) - baisu daros.
[quote=Valkirija,2006 01 12, 00:17]
Sveikutės,
Norėjau plačiau sužinoti apie tą implantą, kokia jo kaina ir kur dėjaisi.
Sveikutės,
Norėjau plačiau sužinoti apie tą implantą, kokia jo kaina ir kur dėjaisi.
Aš Airijoj dėjausi, todėl ir klausiau ar kas žino, nes įdomu ar Lietuvoj deda, ar ne Kainavo nemažai, 170eu, bet Airijoj med paslaugos labai brangios, tai iš tos kainos 90eu įdėjimas, o realiai ten nieko blatno, 5 min teužtrunka, o plėšia kaip už operaciją kokią Lietuvoj turbūt gerokai pigiau išeitų. Pats implantas 80eu, tai kai paskaičiuoji kiek per 3 metus ant tablečių išleistum + nepamiršt jų gert reikia, tai verta. Daugiau apie jį gali pasiskaityt ČIA-Implanon arba ČIA Yra ir lietuviškai, bet labai neišsamiai parašyta. O dėl šalutinių poveikių - labai nuo žmogaus priklauso, vieniems gana stiprūs, o kitiems išvis jokių Nervina tik ciklas nereguliarus, kitoms girdėjau mėnesinių išvis nebūna...
Mes tai naudojame prezervatyvus. Labiausiai priimtinas apsaugos budas, bent jau mums Kolkas nesiskundziam Pati tai bijau vartoti tabletes
Mes irgi naudojam prezervatyvus nelabai mums jie patinka, bet ką padarysi.Bijau aš gert KT.Šiaip KT gėriau nuo 16m,nes mėnesinės man bairius krėsdavo.Tai kai nusprendėm daryt leliuką, man nustatė nevaisingumą nuo KT Buvo baisu.bet...nėra to blogo kas neįšeitų į gerą Dabar vėl planuoju gert,nes kito leliuko dar ilgai ilgai nenorėsiu.Tik reiks pasitart su gydytoją,