Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kazkada daktaras paskyre novinete kontraceptines,pirma karta naudojau nezinojau kas gali buti,sirgau beveik menesi krutis labai padidejo issigandau ir daugiau nebegeriu jokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Bureja @ 2004 01 09, 10:52)
Kazin kokie jo privalumai ir trukumai?

Ash dabar vartoju"Mercilon",bene maziausia hormonu jose wink.gif

Mano privalumui ryt 3 menesiai sukakoja smile.gif Irgi "Mercilon'a" geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 09 sausio 2004 - 17:55
QUOTE (Ieva @ 2004 01 09, 17:33)
kazkada geriau Cilest, paskui Logest. Visi man tiko, neturejau jokiu problemu. Dabar israse Micro 30. Geriu 3 men, kazko jie man nelabai, sergo kas savaite, dabar 2 savaites nesirgau ir vel mano dienos  huh.gif  Reikes eiti pas doctor.gif  , gal jos man netinka? Gal kas jas bandet?

Aisku, kad netinka ohmy.gif!!! Jezusmaryjaaukstielninka ohmy.gif!?! Sitaip kraujuot user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 09 sausio 2004 - 18:00
As geriau Mercilona pora metu. Tiko kuo puikiausiai, dabar turiu spirale (o apie tai as kazkur jau rasiau rolleyes.gif , reik eit paieskot) biggrin.gif
Mercilono tik viena minusa pastebejau: kad kasdien gert reikia, o daugiau tai vieni pliusai buvo:
1. Iki siu tableciu vartojimo nuo menesiniu skausmu po 7 dienas iskrisdavau is gyvenimo, kai pradejau vartot beliko tik 1 sunki diena, ir zymiai sumazejo islaidos nuskausminamiems
2.Sumazejo PMS
3.patrumpejo menesines
tai turbut tiek pagrindiniu pliusu.
Atsakyti
QUOTE (Ieva @ 2004 01 09, 17:33)
kazkada geriau Cilest, paskui Logest. Visi man tiko, neturejau jokiu problemu. Dabar israse Micro 30. Geriu 3 men, kazko jie man nelabai, sergo kas savaite, dabar 2 savaites nesirgau ir vel mano dienos  huh.gif  Reikes eiti pas doctor.gif  , gal jos man netinka? Gal kas jas bandet?

Aš geriu dabar MICRO 30 bet ir nesuprantu sergu kas 2 sav. g.gif
Atsakyti
smile.gif as irgi geriau Mercilon, priaugau 12kg, cia per metus mad.gif
kai laukiausi lankiau kursus, apie kontracepsija po gimdymo ir apskritai, tai kontraceptikai netinka toms kurios turi prob. su kepenim, ir su venomis, taigi tom moterim jie nerekomenduojami fear.gif , deja as priklausau tai rizikos grupei, tai dabar suku galva kokia kontracepsija pasirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE (happymather @ 2004 01 09, 09:15)
as pastojau nuo mercilono nors saziningai geriau kiekviena diena tabletes . 7 dienas dariau pertrauka. kai pastojau suzinojau tik 10 savaite ,nes biski mane patepe kaip menesines nors buvau pastojusi. tai nezinojau datos kada pastojau kada buvo paskutines menesines.as siulau is vis jomis nepasitiketi ir jokiu pleistru nepasitikesiu niekada. tai mano nuomone. jeigu norite eksperimentuoti. mes naudojame tik prezervatyvus

Oi, nepasitikėk prezervatyvais biggrin.gif Mes jų pagalba turime dukrytę biggrin.gif
O aš įsidėjus dabar MIRENĄ smile.gif
Atsakyti
Jau 3 metus geriu Cilest,labai man jie tiko iskart:nei pykino,nei galva svaigo,nei kokiu kraujavimu buvo vidury ciklo.Susergu kaip laikrodukas kada reik,o ir sirgimas dabar kaip pasaka,kur anksciau buvo siaubas siaubas blink.gif Na nezinau,man jie patinka,tfu tfu tfu kol kas ir nepavede wink.gif
O va apie Mercilona ir girdejau jau nemazai blogu atsiliepimu,daug kam netiko,pykindavo labai,o jau pastojusiu ji vartojant tai ir nemazai.Nors siaip kiek zinau,tai nelabai yra gerai gert kartu su kontraceptikais kokius vitaminus,vyksta chemines reakcijos vadinamos,tai va gal Mercilonas ir netinka su vitaminais jei tiek pastojusiu yra.Ar vartojot kokius vitaminus ,kurios pastojot gerdamos Mercilona?Dabar jau ir idomu daros kaip ten gaunas su tais vitaminais,juk vistiek reik kazka papildomai gert kad sveika ir grazi butum,o cia va gaunas kad grozis tada buna jau pilvukas nuostabus smile.gif
Atsakyti
labai nekokia mano patirtis su kontraceptikais sad.gif kelis kartus bandziau, t.y kelis skirtingus bet rezultatas panasus. Pirma karta geriau logesta, buvo visas sarasas pasaliniu poveikiu ( beveik viskas kas ten instrukcijoj surasyta), istempiau 2 sav, po to gyd pakeite ant cilesto- tas pats viskas pagal sarasa mad.gif Tuom ir baigesi mano patirtis, daugiau gyvenime negersiu uzteks.
Atsakyti
QUOTE (eligute @ 2004 01 09, 09:24)
Na man prezervatyvai visai netinka, nuo ju po to labai ten niezti ph34r.gif O man tik idomu kaip yra su nestumu, va suzinojai tik 10 savaite, o juk kontraceptines tuo metu dar geriai, ar tai nieko blogo?

matai man patepe kaip buvau pastojus nepykino tik biski temperatura buvo pakilus galvojau kad gripas . sake kad nieko blogo ,bet netiksliai galejo nustatyti vaisiaus amziu . lygtai gime 38 savaiciu o gal ir ne ,kas zino svarbiausia kad nepernesiojau . nes viena gydytoja sake gimdysit spalio pradzioj 1-6 d o kita tvirtino pagaL vaisiu kad spalio gale ,net lapkricio pradzioj .tai biski baimes turejau,bijojau pernesioti sake tikriausiai kad geriau stiprius vitaminus .gal del to pastojau . kas zino . nojus labai norejo i si pasauli
Atsakyti
7 metus naudojau Diane 35 ir vargo nemaciau. Po to nutariau pataupyt ipinigelius ir nusipirkau Marvelono. 4 menesius organizmas "taikesi" po to pora menesiu buvo gal ir nieko ir vel predejo kraujuot kas antra savaite. Per 9 menesius Marvelono naudojimo priaugau 6 kg. Vyras pradejo rekaut ir mojuot rankom, kad liksiu nevaisinga, tad sulaukus eilinio kraujavimo nustojau vartot. Uzsimirshe (pabandykit vyra palaikyt per atstuma 3 menesius su savo nesibaigianciom menesinem ir ne tik prezus, bet ir savo varda pamirsh... laugh.gif ) viena karteli nepasisaugojom ir iskart pastojau.... Ups.
Kai baigiau maitint, pradejau vartot pleistriukus Ortho Evra. Nieko patogesnio gyvenime nesu macius. Vel jokiu sveikatos problemu kaip ir su Diane 35.
Atsakyti
Bet tu pleistru kainytes, tai jau atsiprasau. Trys pleistrai menesiui, keiciami kas savaite, o kainuoja apie 40 litu. Kazkaip as galvoju, kad labiausiai apsimoka Mirena isidet. Tik, blyn, tuos 500 litu as kazkaip kas menesi vis kitur nukisu.
Atsakyti