Ilga laika naudojau KT, paskui gumytes ar nutraukta lytini akta (abu reikalai man ), paskui vel KT. Staigiai soktelejo svoris ir siaip visokiu keistenybiu pastebejau. Dabar labai sekmingai naudoju kontraceptini zieda ir keist i nieka nesiruosiu. Svoris sugryzo i norma, galvot kas diena nereikia isgeriau ar ne tablete ir siaip jokio pasalinio poveikio iki siol nepastebejau. Patenkinta vienzo
QUOTE(_Vita_ @ 2005 06 16, 16:01)
Bet jei gali apsisaugoti vien tik stebėdama savo organizmą, pažindama jį geriau ir geriau tai kam ta chemija tada reikalinga? Aišku jei nori greitai, išgeri piliulę ir nesuki sau galvos, tai be abejo KT puikus pasirinkimas. Vartojau KT aštuonis metus, nepastojau. Dabar pusė metu nevartoju, irgi nepastojau..
na aš ir KT ilgai vartojau, poto pastot 1,5 metų nepavyko.maniau dainelė sudainuota ,bet su gydytoja pasnekėjau, tai patarė po visko pagulėt ant šono,o neskubėt į WC, tai nžn ar rekomendacijos padėjo ar jau taip lemta buvo - pavyko
Prieš nėštumą naudojau KT, bet tai pavėluodavau išgert tai pamiršdavau,kol galiausiai po trijų metų naudojimo ėmiau ir pastojau, matyt lėmė tas ,kad ne laiku kai kada išgerdavau, pataikiau ant geros dienos. O po gimdymo po pusės metų kadangi darė cezarį įsidėjau spiralę , įsidėjai ir pamiršai ir tikrai daug pigiau negu KT ir jokio pašalinio poveikio. Aišku spiralės tinka tik po gimdymo,bet aš negimdžiau, o operavo, tai net nežinau kodėl daktarai taip sako.
QUOTE(aitta @ 2005 09 22, 21:42)
Ilga laika naudojau KT, paskui gumytes ar nutraukta lytini akta (abu reikalai man ), paskui vel KT. Staigiai soktelejo svoris ir siaip visokiu keistenybiu pastebejau. Dabar labai sekmingai naudoju kontraceptini zieda ir keist i nieka nesiruosiu. Svoris sugryzo i norma, galvot kas diena nereikia isgeriau ar ne tablete ir siaip jokio pasalinio poveikio iki siol nepastebejau. Patenkinta vienzo
o tas žiedas jį įsidedi tik prieš lytinį aktą, ar kaip. Gal gali apie jį papasakoti plačiau įdomu. Nelabai įsivaizduoju kaip jį ten reikia įsidėti .
buvo sargiai, bet kad pusę malonumo atima...tai dabar tris mėnesius pleistriuką klijuoju. O ankstyvoj jaunystėj, ech, kaip tai buvo seniai, nutraukinėdavom...
o man tai pleistrai labai gerai uzsiklijavai ir visa savaite ramu, nereikia sukt sau galvos. Anksciau gerdavua DIANE 35, bet priaugau svorio ir nuolat pamirsdavau isgert. o dabar jokios bedos, nei ka ryt, neika, ramu
QUOTE(anoukje @ 2005 09 05, 19:57)
isiterpsiu nes va, as naudojausi pharmatex tabletem (ne zvakutem) niu ir plius gumytes ir mano drauge ta pati....pasitarem, chi chiii...bet dabar sustojau ir bijau nes ji pastojo, negimdinis nestumas (niu ji nutrauke ta nestuma), tai cia musu paslaptis.....sake naudojosi taip viska pagal instukcija ir panasiai jau nebe pirmi metai ir va tauuuu...ismeciau lauk!!! pleistro kaip ir noreciau ir lengva naudoti bet sako kad jaunom negalima tai pasimeciau tableciu nevartosiu, bet ka daryti su pleistru? as jo noriu, gal kuri cia jauna vartojate pleistra? ir kaip? nes kazkaip pagasdino, nors gal cia gandai, o pharmatex tableciu niekada neimsiu i rankas
Aha, naudojau ir as tas tabletes, bet prasidejo visokios nesamones. T.y. pradejo man ten grauzt, kazkokios rugstys kaip ir sukilo, ne dorai nesupratau kas ir kaip.
Tai meciau ir daugiau nenoreciau. o pleistrai man laaaabai gerai . O del ju naudojimo tu pasikalbek su savo ginekologe ir bus ramu.
[quote=_Vita_,2005 06 08, 00:02]
As cilesta kokius 8 metus vartojau su trumpom pertraukom. Jokio pašalinio poveikio nepastebėjau, svoris ir libido buvo labai normoje, tik pamąsčiau, nu kiek aš tos chemijos galiu gerti. kilogramais. Dabar nieko nebevartoju, noriu pastoti, žiūresim kaip gausis
Aš naudojau cilestą 6 metus. Sugalvojau pastoti, pasiklausiau gydytojos, tai ta sakė, kad gali tekti ir pusę metų ir daugiau laukti tos šventės, o aš va pastojau iš karto kitą mėnesį po tabletės gėrimo nutraukimo
Dabar auginam nuostabų sūnelį
As cilesta kokius 8 metus vartojau su trumpom pertraukom. Jokio pašalinio poveikio nepastebėjau, svoris ir libido buvo labai normoje, tik pamąsčiau, nu kiek aš tos chemijos galiu gerti. kilogramais. Dabar nieko nebevartoju, noriu pastoti, žiūresim kaip gausis
Aš naudojau cilestą 6 metus. Sugalvojau pastoti, pasiklausiau gydytojos, tai ta sakė, kad gali tekti ir pusę metų ir daugiau laukti tos šventės, o aš va pastojau iš karto kitą mėnesį po tabletės gėrimo nutraukimo
Dabar auginam nuostabų sūnelį
Nu tikrai susimaise protelis dabar.. Gerai cia buvo pasakyta kazkieno kiek motry tiek ir nuomoniu.. As tai su Marvelon geriu jau kokius metus (pries tai Cilest ir Logest gerus), nu kaip ir nieko nepastebejau.. bet labai noriu pleistra pradet naudot... Pabandziau viena kart, jauciausi tai neblogai ir libido padidejo.. bet man baisu su tuo atsiklijavimu.. Nu pasimeciau visai.. ar pereit prie pleistru ar ne..
as jau 3.5 metu geriu KT. Kiek chemijos isgeria moteris