Geriu kontraceptines tabletes Logest jau 6 metai ir esu jomis labai patenkinta. Pirmiausia, susinormalizavo menesines - anksciau jos tesdavosi apie 8 dienas ir budavo laaaabai gausios, labai skaudedavo pilva, pykindavo. Net baisu prisiminti! Dabar tai trunka tik 3- 4 dienas ir beveik visada tik tepimas. Jokio svorio padidejimo, jokios baimes del pastojimo. Del depresijos - manau KT cia maziausiai turi itakos. Tai, manau, labiau itakoja tam tikros gyvenimo aplinkybes.
Taigi, manau, reikia tik prisitaikyi tam tikras tabletes ir viskas bus ok. Nors kita vertus tai kas tinka vienai moteriskei, gali visiskai netikti kitai. Taip pat KT reiktu keisti kitomis priemonemis maitinant kudiki. Taciau man tai dar nenusimato, todel ir toliau patikesiu savo ateiti KT
QUOTE(Ausrine666 @ 2005 08 26, 14:21)
Geriu kontraceptines tabletes Logest jau 6 metai ir esu jomis labai Taigi, manau, reikia tik prisitaikyi tam tikras tabletes ir viskas bus ok. Nors kita vertus tai kas tinka vienai moteriskei, gali visiskai netikti kitai. Taip pat KT reiktu keisti kitomis priemonemis maitinant kudiki. Taciau man tai dar nenusimato, todel ir toliau patikesiu savo ateiti KT
ne tik prisitaikyme bėda, yra kam griežtai nepatariama pradėt vartot KT - daug rūkančiom ir ypač jei esi rūkanti ir virš 35 m., jei šeimoj yra problėmų su venom ir taip kitokių kontraindikacijų yra.
isiterpsiu nes va, as naudojausi pharmatex tabletem (ne zvakutem) niu ir plius gumytes ir mano drauge ta pati....pasitarem, chi chiii...bet dabar sustojau ir bijau nes ji pastojo, negimdinis nestumas (niu ji nutrauke ta nestuma), tai cia musu paslaptis.....sake naudojosi taip viska pagal instukcija ir panasiai jau nebe pirmi metai ir va tauuuu...ismeciau lauk!!! pleistro kaip ir noreciau ir lengva naudoti bet sako kad jaunom negalima tai pasimeciau tableciu nevartosiu, bet ka daryti su pleistru? as jo noriu, gal kuri cia jauna vartojate pleistra? ir kaip? nes kazkaip pagasdino, nors gal cia gandai, o pharmatex tableciu niekada neimsiu i rankas
QUOTE(red_tiddler @ 2005 08 26, 11:14)
As tai vartoju KT, bet nesu iki galo jomis patenkinta. taip, del saugumo galvos neskauda, bet siaip noras myletis sumazejes, ir per 2 metus priaugau 5 kg! man tai katastrofa, nes visada buvau lieknute!
karta net paklause, ar nesilaukiu
karta net paklause, ar nesilaukiu
tiesiog identiskas variantas yra ir man
Sveiki:)
matau kiek moteru tiek ir nuomoniu...
kas del apsaugos, tai po gimdymo naudojom pharmatex krema ir gumytes.. paskui pradejau gert jeanine ir prasidejo... pykinimai, skausmai, guzeliai krutyje, zaizdele gimdos kaklelyje zodziu atsisakiau ir vel dabar pradejau naudot krema ir gumytes... naudojam trumpa laika tai dar kol kas nieko negaliu pasakyti.... ar kas naudojo toki buda ir kaip jums?
matau kiek moteru tiek ir nuomoniu...
kas del apsaugos, tai po gimdymo naudojom pharmatex krema ir gumytes.. paskui pradejau gert jeanine ir prasidejo... pykinimai, skausmai, guzeliai krutyje, zaizdele gimdos kaklelyje zodziu atsisakiau ir vel dabar pradejau naudot krema ir gumytes... naudojam trumpa laika tai dar kol kas nieko negaliu pasakyti.... ar kas naudojo toki buda ir kaip jums?
Vakar prisiskaiciau apie KP, KZ. Ir nieko doro ir teigiamo nesuzhinojau, tik, kad KP turi daugiau hormonu, nei KT. Todel ishsigandau ir nesiruoshiu jo naudoti. Apie metus negeriau kontraceptiku, naudojom nutraukta akta, bet ishsigandau, kad nemazhai vaikuciu gimsta po tokiu santykiu. Ishbandzhius esu daug KT ir mano organizmui priimtiniausias Triregol. Jos ir pigios ir be jokio pashalinio poveikio mano organizmui. Gyditoja buvo patarusi naudoti Diane-35, geriau pora menesiu, galvos skausmai beprotishki, pykinimas, pilvo skausmas, nuo Cileste pradejo siaubingai augti svoris, Su Logestu berdavo ir skaudedavo krutis. Mano organizmas myli Triregol
QUOTE(Nete @ 2005 09 08, 14:32)
Vakar prisiskaiciau apie KP, KZ. Ir nieko doro ir teigiamo nesuzhinojau, tik, kad KP turi daugiau hormonu, nei KT.
nu kad ne, mažiau...
3 metus naudojau silest KT, buvo sumažėjęs noras mylėtis, svoris neaugo, bet po vestuvinių kūrsų šeimos centre, nutarėm kad pereisim prie prezervatyvu. Na skirtumas yra, bet prezervatyvai nėra jau taip blogai. Dar reiks išmokti pasiskaičiuoti tas nevaisingas dieneles ir mylėtis be prezervatyvu.
aš geriau Cilest, paskui mečiau jas, saugojomės prezervatyvais, paskui NLA , dabar vėl KT
O mes su suzadetiniu jau metus naudojam 'nutraukta lytini akta' Kolkas viskas gerai,neprisizaidem,nors jeigu taip ir atsitiktu labai nepergyvenciau,be galo noriu leliuko